Produkte dedikuar përkujdesit dhe rritjes së vogëlushëve. Janë përzgjedhur nga markat më të njohura, si Nanobebe dhe MAM. Këto produkte mbështesin zhvillimin individual të secilit fëmijë dhe ndihmojnë në lehtësimin e përkujdesjes për foshnjat dhe prindërit. Kështu që prindërit mund të ndihen të sigurt. Dhe vogëlushët të ndihen mirë.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Çuç Iron/Baby Blue +18 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +18 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 3
  • Mosha: +18 muajsh
 • Çuç Ivory/Blush +18 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +18 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 3
  • Mosha: +18 muajsh
 • Çuç Haze/Blossom +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Vanilla/Mustard +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Vanilla/Peach +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Sky Blue/Baby Blue +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Ivory/Ruby +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Nordic Mint/ Forest Lake +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Black/White +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Sand/Pistachio +6 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për vogëlushët e moshave, +6 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 2
  • Mosha: +6 muajsh
 • Çuç Vanilla/Mustard +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Vanilla/Peach +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Sky Blue/Baby Blue +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Ivory/Ruby +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Haze/Blossom +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Black/White +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Sand/Pistachio +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç Nordic Mint/ Forest Lake +0 muajsh (2 copë) 1,300 L

  Çuçi origjinal BIBS është në treg për më shumë se 40 vjet. Vjen me një mburojë të rrumbullakët BIBS me tre vrima ventilimi dhe unazën e dorezës të rrumbullakët. Thitha është e rrumbullakët dhe i ngjan formës dhe madhësisë së gjirit të nënës për t’i ofruar rehati vogëlushëve tuaj. Është plotësisht i rekomandueshëm për foshnjet e sapolindura, +0 muajsh. Paketimi prej 2 copësh vjen me dy ngjyra të ndryshme, me material lateks gome natyrale. Janë projektuar dhe prodhuar në Danimarkë dhe plotësojnë të gjitha certifikimet dhe standartet europiane.

  Karakteristikat:

  • Paketim prej 2 copë
  • Bërë nga goma natyrale
  • Me dy ngjyra të ndryshme
  • I rekomanduar nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen natyrale me gji
  • Pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Përmbush standartin europian  EN 1400+A2

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: Nr. 1
  • Mosha: +0 muajsh
 • Çuç silikoni Sleep Buddy Pink Bunny 2,100 L

  Çuç silikoni për të shoqëruar vogëlushët tuaj gjatë kohës qetësimit ose gjumit. Çuçi shoqërohet me një pelush të adhurueshëm shumë të butë është i përshtatshëm nga 0 deri në 24 muajsh. Ndihet i butë gojë dhe vjen i shoqëruar me një arush pelush shumë të butë.  Foshnja bie në gjumë më lehtë falë efektit ngushëllues të materialit të butë. Nuk përmban lëndë të dëmshme, pa BPA, pa PVC dhe ftalate. Miratuar sipas standardeve europiane.

  Karakteristikat:

  • Çuç silikoni për të shoqëruar vogëlushët tuaj gjatë kohës qetësimit ose gjumit
  • Çuçi shoqërohet me një pelush të adhurueshëm shumë të butë
  • Foshnja bie në gjumë më lehtë falë efektit ngushëllues të materialit të butë
  • Nuk përmban lëndë të dëmshme, pa BPA, pa PVC dhe ftalate
  • Miratuar sipas standardeve europiane

  Të dhënat teknike:

  • Mosha e rekomanduar: +0 muajsh

  Ka stok

 • Çuç silikoni Sleep Buddy Heavenly Bunny 2,100 L

  Çuç silikoni për të shoqëruar vogëlushët tuaj gjatë kohës qetësimit ose gjumit. Çuçi shoqërohet me një pelush të adhurueshëm shumë të butë është i përshtatshëm nga 0 deri në 24 muajsh. Ndihet i butë gojë dhe vjen i shoqëruar me një arush pelush shumë të butë.  Foshnja bie në gjumë më lehtë falë efektit ngushëllues të materialit të butë. Nuk përmban lëndë të dëmshme, pa BPA, pa PVC dhe ftalate. Miratuar sipas standardeve europiane.

  Karakteristikat:

  • Çuç silikoni për të shoqëruar vogëlushët tuaj gjatë kohës qetësimit ose gjumit
  • Çuçi shoqërohet me një pelush të adhurueshëm shumë të butë
  • Foshnja bie në gjumë më lehtë falë efektit ngushëllues të materialit të butë
  • Nuk përmban lëndë të dëmshme, pa BPA, pa PVC dhe ftalate
  • Miratuar sipas standardeve europiane

  Të dhënat teknike:

  • Mosha e rekomanduar: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Mbajtës çuçi- Miushi 2,100 L

  Vogëlushët tuaj asnjëherë nuk kanë për ta humbur  biberonin falë mbajtësit nga koleksioni Little Chums.  Vjen me një dizajn të adhurueshëm dhe shumë praktik për duart e vogla. Përbëhet  nga një kapëse druri me personazhin simpatik të Little Chums, Mouse, një kapëse metalike, një zinxhir silikoni shumëngjyrësh dhe një unazë silikoni për kapjen e biberonit. Kapësja me dizajnin e miushit simpatik mund të ngjitet lehtësisht në veshjet e vogëlushëve. Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një dizajn shumë të adhurueshëm me personazhin simpatik të Little Chums Mouse
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë
  • Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë
  • Pa BPA dhe substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 6.5 x 2 x 20 cm
  • Materialet: 100% dru dhe silikon
  • Pesha: 0.034 kg
  • Mosha: Për të sapolindurit

  S’ka stok

 • Mbajtës çuçi- Macja 2,100 L

  Vogëlushët tuaj asnjëherë nuk kanë për ta humbur  biberonin falë mbajtësit nga koleksioni Little Chums.  Vjen me një dizajn të adhurueshëm dhe shumë praktik për duart e vogla. Përbëhet  nga një kapëse druri me personazhin simpatik të Little Chums, Cat, një kapëse metalike, një zinxhir silikoni shumëngjyrësh dhe një unazë silikoni për kapjen e biberonit. Kapësja me dizajnin e maces simpatike mund të ngjitet lehtësisht në veshjet e vogëlushëve. Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një dizajn shumë të adhurueshëm me personazhin simpatik të Little Chums Cat
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë
  • Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë
  • Pa BPA dhe substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 2 x 20 cm
  • Materialet: 100% dru dhe silikon
  • Pesha: 0.034 kg
  • Mosha: Për të sapolindurit

  S’ka stok

 • Mbajtës çuçi- Qenushi 2,100 L

  Vogëlushët tuaj asnjëherë nuk kanë për ta humbur  biberonin falë mbajtësit nga koleksioni Little Chums.  Vjen me një dizajn të adhurueshëm dhe shumë praktik për duart e vogla. Përbëhet  nga një kapëse druri me personazhin simpatik të Little Chums, Dog, një kapëse metalike, një zinxhir silikoni shumëngjyrësh dhe një unazë silikoni për kapjen e biberonit. Kapësja me dizajnin e qenushit simpatik mund të ngjitet lehtësisht në veshjet e vogëlushëve. Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një dizajn shumë të adhurueshëm me personazhin simpatik të Little Chums Dog
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë
  • Falë unazës fleksibël të silikonit, zinxhiri i biberonit mund të lidhet me biberona me ose pa unazë
  • Pa BPA dhe substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 6 x 2 x 21 cm
  • Materialet: 100% dru dhe silikon
  • Pesha: 0.034 kg
  • Mosha: Për të sapolindurit

  S’ka stok

 • Seti i parë 11,000 L

  Seti Starter përfshin gjithçka që nënat kanë nevojë për të ushqyer të vegjlit e tyre me gji. Ky set me produkte novatore është i fokusuar në shëndetin, komoditetin dhe stilin e të ushqyerit.

  Çfarë përmban seti:

  • 4 shishe mbajtëse të qumështit të gjirit, 5 oz
  • 1 kupë ngrohëse jo- elektrike
  • 2 biberona fallco për moshat nga 0 deri në 3 muajsh
  • 2 përshtatës të pompës së gjirit 
  • 4 thithka silikoni me rrjedhje të ngadaltë 
  • 4 mbulesa për thithka për udhëtime
  • 4 kapakë për ruajtjen e shisheve

  Karakteristikat:

  • Starter Set nga Nanobebe ka gjithçka që i nevojitet një prindi të ri
  • Ideal për një  ushqyerje të foshnjës në mënyrë të shëndetshme
  • Set praktik dhe me stil
  • Materiale jo toksike dhe pa PBA

  Ka stok

 • Set për të porsalindur 20,400 L

  Newborn Gift Set nga Nanobebe ka gjithçka që i nevojitet një prindi të ri për një  ushqyerje të foshnjës në mënyrë të shëndetshme, praktike dhe me stil. Ky set me produkte novatore për foshnjat siguron një zgjidhje ushqimi gjithëpërfshirëse.

  Çfarë përmban seti:

  • 4 shishe mbajtëse të qumështit të gjirit, 5 oz
  • 1  Sterilizues me avull me mikrovalë
  • 1 raft për tharje
  • 1 kupë ngrohëse jo- elektrike
  • 2 biberona fallco për moshat nga 0 deri në 3 muajsh
  • 4 thithka silikoni me rrjedhje të ngadaltë 
  • 2 thithka silikoni me rrjedhje të mesme 
  • 4 mbulesa për thithka për udhëtime
  • 4 kapakë për ruajtjen e shisheve
  • 2 përshtatës të pompës së gjirit 

  Karakteristikat:

  • Newborn Gift Set nga Nanobebe ka gjithçka që i nevojitet një prindi të ri
  • Ideal për një  ushqyerje të foshnjës në mënyrë të shëndetshme
  • Set praktik dhe me stil
  • Materiale jo toksike dhe pa PBA

  Ka stok

 • Sterilizues me avull 7,000 L

  Është thelbësore dhe shumë e rëndësisshme të sterilizoni shishet dhe aksesorët e ushqimit për foshnjës tuaj, për t’u siguruar që ato janë të sigurta, të pastra dhe pa mikrobe për të voglin tuaj. Sterilizuesi me mikrovalë Nanobebe eliminon shpejt 99.9% të mikrobeve dhe baktereve dhe mbetet steril deri në 24 orë me kapak të mbyllur.  Është një zgjidhje për kursimin e kohës dhe dizajni modern duket i mrekullueshëm në çdo kuzhinë.

  Çfarë përmban:

  • 1  Sterilizues me avull me mikrovalë
  • 1  biberon fallco

  Karakteristikat:

  • Eliminon 99.9% të të gjitha mikrobeve në më pak se katër minuta
  • Dy kunja të rregullueshëm në lartësi mbajnë madhësi të ndryshme të shisheve dhe aksesorëve
  • Përshtatet në mënyrë të përshtatshme në shumicën e mikrovalëve në treg sot
  • Materiale jo toksike dhe pa PBA

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24.9 x 24.9 x 17 cm

  Ka stok

 • Shishe për qumësht gjiri 1,900 L

  Shishja e qumështit të gjirit, 5 oz, është shishja e parë dhe e vetme për fëmijë e krijuar për të ruajtur ushqyesit thelbësorë që gjenden në qumështin e gjirit, duke e bërë atë shishen më të mirë për foshnjat që ushqehen me gji. Dizajni novator e ftoh shpejt qumështin e gjirit gjatë ruajtjes për të parandaluar rritjen e baktereve. Gjatë shkrirjes, Shishja e Qumështit të Gjirit e ngroh në mënyrë të sigurt dhe të njëtrajtshme 2 herë më shpejt se shishet e tjera për të mbrojtur lëndët ushqyese dhe për të ushqyer shpejt vogëlushin tuaj të uritur. Lidhja instiktive parandalon konfuzionin e thithkave, duke lehtësuar kalimin nga të ushqyerit me gji në shishe. Për lehtësinë e të ushqyerit nënat mund të pompojnë qumështin e gjirit direkt në Shishen e Qumështit të Gjirit dhe më pas ta ruajnë, ngrohin dhe ti ushqejnë, të gjitha me të njëjtën shishe. Thithja e avancuar 360-kolik kundër ajrit është trefishuar për të parandaluar flluskat e ajrit dhe për të eleminuar gazrat e foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale Jo toksike dhe pa BPA
  • Shishja e Qumështit të Gjirit e ngroh në mënyrë të sigurt dhe të njëtrajtshme 2 herë më shpejt se shishet e tjera
  • Nënat mund të pompojnë qumështin e gjirit direkt në Shishen e Qumështit të Gjirit
  • Parandalon  flluskat e ajrit dhe eleminon gazrat e foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Ngjyra: Teal

  Ka stok

 • Biberon (transition phase) 3,800 L

  Kur të vegjlit janë gati për fazën tjetër të ushqyerjes, shishja  e tranzicionit Nanobebe është gati dhe me një vëllim më të lartë, prej 8 oz, për të plotësuar nevojat e të vegjëlve për ushqim. Inkurajon zhvillimin e aftësive të vetë-ushqyerjes dhe kënaq oreksin në rritje të të vegjëlve tuaj me kapacitet shtesë vëllimi. Gjithashtu është e lehtë për tu pastruar dhe montuar.

  Çfarë përmban:

  • Shishe tranzicioni me vëllim 8 oz
  • Thithka e rrjedhës së mesme
  • Kapak për udhëtim
  • Kapaku i ruajtjes

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale Jo toksike dhe pa BPA
  • Plotëson nevojat e të vegjëlve për ushqim
  • Inkurajon zhvillimin e aftësive të vetë-ushqyerjes
  • Janë praktike në përdorim

  Ka stok

 • Mbajtëse e qumështit të gjirit 3,000 L

  Dizajni i hollë dhe i sheshtë,  zvogëlon rritjen e baktereve dhe duke ruajtur në parametrat e duhur vlerat ushqyese të qumështit të gjirit që mund të dëmtohen nga nxehtësia e tepërt. Janë të qëndrueshme, e papërshkueshme nga rrjedhjet, e bërë nga plastika tepër e trashë dhe përmban mbyllje me dy zinxhirë. Ka mundësi të vendosni etiketë për emrin, vëllimin, datën dhe kohën.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale Jo toksike dhe pa BPA
  • Zvogëlon rritjen e baktereve dhe duke ruajtur në parametrat e duhur vlerat ushqyese të qumështit të gjirit
  • Janë të qëndrueshme dhe e papërshkueshme nga rrjedhjet

  Ka stok

 • Koka biberoni(+0 muajsh) 1,200 L

  Thithkat e shisheve të Nanobebe kanë një sistem të avancuar të ventilimit 360 gradë që ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve të barkut duke zvogëluar presionin brenda shishes gjatë ushqyerjes. Këto thithka silikoni të dizenjuara posaçërisht janë aq të buta sa lëkura, në formë gjiri  dhe të lehta për tu kapur, duke lehtësuar kalimet  midis gjirit dhe shishes. Ato janë në dispozicion në pesë shkallë të ndryshme të rrjedhës që i përshtaten çdo moshe.

  Karakteristikat:

  • Bërë me silikon higjenik natyral
  • Kanë një sistem të avancuar të ventilimit 360 gradë
  • Janë të buta dhe të lehta për tu kapur

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories