Mbajtësit kangurë, të prodhuar nga tre marka të ndryshme Stokke, BabyBjorn dhe Baby`ktan mund të përdoren për të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3-vjeçare. Mundësojnë shpërndarjen peshës së fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod.

Kangurët janë ergonomik dhe të butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind- fëmijë që në ditët e para. Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kanguri Stokke® Limas™ Plus- Valerian Beige 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™ Plus- Olive Green 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™ Plus- Grey Melange 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™ Plus- Floral Slate 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™ Plus- Espresso Brown 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™ Plus- Boho Beige 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™ Plus  për rehati dhe mbështetje optimale me rritjen e moshës

  Marsupi Stokke® Limas™ Plus kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Falë bazës së rregullueshme dhe panelit të pasmë, kjo mbajtëse me gjysmë kopsash mund të zgjerohet në madhësinë e foshnjës suaj, duke i dhënë atij një pozicion të ulur të shtrirë. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 18 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +1 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Boho Beige 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Espresso Brown 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Floral Gold 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Floral Slate 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Olive Green 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Slate Melange 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Turquoise Grey Melange 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Marsupi Stokke® Limas™- Valerian Mint 19,500 L

  Mbështjellëse për vogëlushë Stokke® Limas™  për rehati dhe mbështetje optimale.

  Marsupi Stokke® Limas™ kombinon avantazhet e mbështjellësit për fëmijë me një mbajtëse ergonomike dhe mund të përdoret që nga lindja. Është i bërë nga pëlhura  mbështjellëse prej pambuku dhe ofron liri lëvizjeje dhe siguri maksimale. Zgjerohet ndërsa fëmija juaj rritet për t’i mbajtur ata të rehatshme dhe të mbështjellë mirë gjatë gjithë kohës. Ofron disa opsione mbajtjeje, para dhe pas për tu dhënë prindërve shumë fleksibilitet. Të bëra nga pëlhura mbështjellëse me dy shtresa, rripat e shpatullave të shtrira ndihmojnë në shpërndarjen e barabartë të peshës së foshnjës tuaj gjatë mbajtjes. Marsupi është i lehtë për t’u përdorur, thjesht lidhni rripin e belit,  tërhiqni rripat dhe lidhini ato në një nyjë të dyfishtë.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit
  • I butë dhe fleksibël
  • Ergonomik
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me disa pozicione të ndryshme
  • Zgjerohet me rritjen e moshës

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.8 kg
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Masat e rripit të belit: 60 – 140 cm
  • Materiali: 100%  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 40°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: +0 muajsh

  Ka stok

 • Kanguri ERG Aura Black 9,800 L

  I bërë nga material i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale. Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt. Madje paloset dhe mund të mbahet në një qese ose çantë normale. Falë dizajnit mundëson pozicione të ndryshme veshjeje dhe ergonomike për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Të qenit pranë rrahjeve të zemrës së mamasë e qetëson një fëmijë si asgjë tjetër.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga pambuku i butë dhe 100% viskozë
  • Mundëson pozicione të ndryshme veshjeje
  • Ka mbështjellje me lak të dyfishtë
  • Ofron siguri dhe reahti maksimale për vogëlushët
  • Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt
  • Paloset dhe mund të mbahet lehtësisht në qese ose çantë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% viskozë
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Kanguri ERG Aura Twinkle Grey 9,800 L

  I bërë nga material i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale. Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt. Madje paloset dhe mund të mbahet në një qese ose çantë normale. Falë dizajnit mundëson pozicione të ndryshme veshjeje dhe ergonomike për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Të qenit pranë rrahjeve të zemrës së mamasë e qetëson një fëmijë si asgjë tjetër.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga pambuku i butë dhe 100% viskozë
  • Mundëson pozicione të ndryshme veshjeje
  • Ka mbështjellje me lak të dyfishtë
  • Ofron siguri dhe reahti maksimale për vogëlushët
  • Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt
  • Paloset dhe mund të mbahet lehtësisht në qese ose çantë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% viskozë
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Kangur Harmony 3D Mesh Navy Blue 29,400 L

  Baby Carrier Harmony 3D Mesh Navy Blue mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3 vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. Gjithashtu materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje.

  Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3 vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.2 kg
  • Gjatësia minimale: 53 cm
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Gjatësia maksimale: 100 cm
  • Përbërë nga material rrjetë
  • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

  Ka stok

 • Kangur Harmony 3D Mesh Anthracite 29,400 L

  Baby Carrier Harmony 3D Mesh Antracite mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3 vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. Gjithashtu materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje.

  Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3 vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.5 kg
  • Gjatësia minimale: 53 cm
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Gjatësia maksimale: 100 cm
  • Përbërë nga material rrjetë
  • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

  Ka stok

 • Kangur Move 3D Mesh Sage green 19,800 L

  Move 3D Mesh  është projektuar për prindërit që duan të dalin me fëmijën dhe kanë nevojë për një mbajtëse të rehatshme për fëmijë. Përmban mbështetje të integruar të shpinës, një rrip beli dhe rripa shpatullash të mbushura që ofrojnë lehtësim presioni. Rrjeta e butë dhe e ajrosur e mban fëmijën të freskët dhe të rehatshëm ndërsa është në mbajtëse. Mbështetja e kokës, pozicioni i këmbës dhe gjatësia janë të rregullueshme, duke i dhënë fëmijës suaj mbështetjen e duhur dhe rehati makimase. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. 

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri  në 15 muajsh
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetje e integruar e shpinës
  • Stabilitet, rehati dhe butësi e jashtëzakonshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse
  • Pëlhura e rrjetës është prej 100% poliestër
  • Përmbush certifikim e Oeko-Tex Standard 100

  Të dhëna teknike:

  • Përbërë nga material rrjetë
  • Lahet në lavatriçe me 40 gradë
  • Thahet në proces natyral
  • Nuk duhen përdorur zbardhues

  Ka stok

 • Kangur Move 3D Mesh Dusty Pink 19,800 L

  Move 3D Mesh  është projektuar për prindërit që duan të dalin me fëmijën dhe kanë nevojë për një mbajtëse të rehatshme për fëmijë. Përmban mbështetje të integruar të shpinës, një rrip beli dhe rripa shpatullash të mbushura që ofrojnë lehtësim presioni. Rrjeta e butë dhe e ajrosur e mban fëmijën të freskët dhe të rehatshëm ndërsa është në mbajtëse. Mbështetja e kokës, pozicioni i këmbës dhe gjatësia janë të rregullueshme, duke i dhënë fëmijës suaj mbështetjen e duhur dhe rehati makimase. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. 

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri  në 15 muajsh
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetje e integruar e shpinës
  • Stabilitet, rehati dhe butësi e jashtëzakonshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse
  • Pëlhura e rrjetës është prej 100% poliestër
  • Përmbush certifikim e Oeko-Tex Standard 100

  Të dhëna teknike:

  • Përbërë nga material rrjetë
  • Lahet në lavatriçe me 40 gradë
  • Thahet në proces natyral
  • Nuk duhen përdorur zbardhues

  Ka stok

 • Kangur – One Beige/Leopard Cotton Mix 29,400 L

  Baby Carrier One Beige/Leopard Cotton Mix mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn One Cotton është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.

  Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.5 kg
  • Gjatësia minimale: 53 cm
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Gjatësia maksimale: 100 cm
  • Përbërë nga 60% pambuk dhe 40% poliestër
  • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

  Ka stok

 • Kangur Harmony Silver 3D Mesh 29,400 L

  Baby Carrier Harmony Silver 3D Mesh mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. Gjithashtu materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje.

  Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.5 kg
  • Gjatësia minimale: 53 cm
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Gjatësia maksimale: 100 cm
  • Përbërë nga material rrjetë
  • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

  Ka stok

 • Baby Ktan Heather Grey Small 13,200 L

  I bërë nga pambuku i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale. Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt. Madje paloset dhe mund të mbahet në një qese ose çantë normale. Falë dizajnit me dy unaza ofron 5 pozicione veshjeje dhe ergonomike për të mbajtur vogëlushët tuaj.  Baby Ktan Heather Grey Small është i bërë nga material 100% prej pambuku natural dhe  është i miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga pambuku i butë dhe 100% natyral
  • Mundëson 5 pozicione të ndryshme veshjeje
  • Ka mbështjellje me lak të dyfishtë
  • Ofron siguri dhe reahti maksimale për vogëlushët
  • I miratuar nga “Hip Healthy” nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia
  • Është shumë praktik duhe u hequr dhe vendosur shpejt
  • Paloset dhe mund të mbahet lehtësisht në qese ose çantë

  Të dhënat teknike:

  • Masa: S
  • Ngjyra: Heather Grey

  Ka stok

 • Kangur pambuku – Gri 14,300 L

  Baby K’tan BREEZE është bërë nga një konstruksion unik me rrjetë pambuku që siguron ajrosje dhe ndalon mbinxehjen e trupit. E bërë nga 2 shtresa: pambuku në njërin kah dhe rrjetë nga kahu tjetër. Mund ta mbani sipas dëshirës nga të dyja anët. Me këtë kangur foshnja vendoset në pozicion ergonomik duke siguruar një zhvillim të shëndetshëm të kockave. Shpërndan në mënyrë të barabartë peshën në të gjithë shpinën dhe shpatullat.  Kanguri origjinal i Baby K’tan është i miratuar si  “Hip Healthy” (i sigurtë dhe jo i dëmshëm për ijet) nga Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia. I bërë nga pambuku i butë dhe me pozicionet e shumëfishta të veshjes, siguron që vogëlushët të jenë gjithmonë në rehati maksimale.

  Karakteristikat:

  • Mosha: nga lindja deri ne 15 kile

  Të dhënat teknike:

  • Masa: S

  Ka stok

 • Veshje dimri per Kangure 10,400 L

  Me Baby Foot Muff, nga Petit Bateau, vogëlushët tuaj do t’i ardhurojnë pafund shëtitjet dimërore.  Veshja dhe materiali cilësor i mbështjellëses së këmbëve i mban vogëlushët ngrohtë, rehat dhe gati për të shijuar daljet.  Edhe pse e mbyllur, vogëlushët e kanë akoma lirshmërinë e lëvizjes. Hapja e rregullueshme e përparme ndihmon në rregullimin e temperaturës, duke shmangur djersitjen ose mbinxehjen, për të qenë gjithmonë komodë.

  Karakteristikat:

  • Material 100% poliestër
  • Ofron ngrohtësi dhe rehati maksimale edhe pse temperaturat janë të ulta
  • Lejon lirinë e lëvizjes
  • Hapja e përparme e rregullueshme mundëson kontrollin e temperaturës

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 36 x 73 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Ergobaby Adapt Cotton Pearl Grey 19,800 L

  Ergobaby Adapt Cotton Pearl Grey mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 4 vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.  Ergobaby ka projektuar për Adapt e tij një sistem rregullimi të dyfishtë: të brendshëm dhe të jashtëm. Brenda rripit të brendshëm, ka pozicione rregullimi të koduara me ngjyra, të vendosura për t’ju ndihmuar të arrini përshtatjen më të mirë për fëmijën tuaj.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 4 vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali pambuk mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.2 kg
  • Pesha maksimale: 20 kg
  • Masat e rripit: 66 – 140 cm
  • Materiali:  Pambuk
  • Lahet në lavatriҫe me 30°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: 0 – 4 vjeç

  S’ka stok

 • Ergobaby Adapt Soft FlexMesh™ Slate Blue 19,800 L

  Ergobaby Adapt Soft FlexMesh™ Slate Blue mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 4 vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.  Ergobaby ka projektuar për Adapt e tij një sistem rregullimi të dyfishtë: të brendshëm dhe të jashtëm. Brenda rripit të brendshëm, ka pozicione rregullimi të koduara me ngjyra, të vendosura për t’ju ndihmuar të arrini përshtatjen më të mirë për fëmijën tuaj.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 4 vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.2 kg
  • Pesha maksimale: 20 kg
  • Masat e rripit: 66 – 140 cm
  • Materiali:  Rrjetë SoftFlex™ 100% poliester
  • Lahet në lavatriҫe me 30°
  • Mosha e rekomanduar e foshnjës: 0 – 4 vjeç

  S’ka stok

 • Kangur- One 3D Mesh Anthracite/Leopard 29,400 L

  Baby Carrier One 3D Mesh Anthracite/Leopard mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3 vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn One është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para.

  Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

  Karakteristikat:

  • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3 vjeç
  • I butë dhe fleksibël
  • Mbështetësja kokës e rregullueshme
  • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
  • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
  • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

  Të dhëna teknike:

  • Pesha minimale: 3.5 kg
  • Gjatësia minimale: 53 cm
  • Pesha maksimale: 15 kg
  • Gjatësia maksimale: 100 cm
  • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

  S’ka stok

 • Kangur- Mini 3D Mesh Dusty Pink 19,800 L

  Baby Carrier Mini 3D Mesh, i bërë nga material pambuku, është një mbajtës i butës dhe i sigurtë për vogëlushët tuaj. Është i vogël, i lehtë, i butë dhe i thjeshtë për tu përdorur. Baby Carrier Mini është krijuar me dizajn inovativ nga Babybjorn dhe prindërit mund ta përdorin që nga dita e parë e lindjes. Materiali i butë mundëson mbajtjen butësisht të shpinës, këmbëve dhe ijeve të foshnjës tuaj duke i ofruar një mbështetje shumë të mirë. Ju mund ta përdorni Baby Carrier Mini derisa vogëlushët tuaj të arrijnë një peshë prej 11 kg dhe një gjatësi prej 75 cm. Baby Carrier Mini është zhvilluar duke bashkëpunuar ngushtë me specialistë të mjekësisë duke plotësuar të gjitha nevojat e prindërve, që vogëlushët e tyre të kenë liri të lëvizjes për këmbët, për krahët, mbështetje të mirë për qafën dhe kokën. Gjithashtu Baby Carrier Mini është në përputhje me standardet evropiane EN13209-2-2016 dhe BCI.

  Karakateristikat kryesore:

  • I bërë nga një pëlhurë e teknologjisë së lartë
  • Pambuku i endur nga sateni është i butë
  • Plotëson standartet OEKO-TEX Standard 100 dhe mbron lëkurën e vogëlushëve
  • Baby Carrier Mini mund të lahet në makinë në 40 ° C

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-12 muajsh
  • Pesha mbajtëse minimale: 3.2 kg
  • Pesha mbajtëse maksimale: 11 kg

  S’ka stok

 • Kangur- Mini 3D Mesh Anthracite/Leopard 19,800 L

  Baby Carrier Mini 3D Mesh, i bërë nga material pambuku, është një mbajtës i butës dhe i sigurtë për vogëlushët tuaj. Është i vogël, i lehtë, i butë dhe i thjeshtë për tu përdorur. Baby Carrier Mini është krijuar me dizajn inovativ nga Babybjorn dhe prindërit mund ta përdorin që nga dita e parë e lindjes. Materiali i butë mundëson mbajtjen butësisht të shpinës, këmbëve dhe ijeve të foshnjës tuaj duke i ofruar një mbështetje shumë të mirë. Ju mund ta përdorni Baby Carrier Mini derisa vogëlushët tuaj të arrijnë një peshë prej 11 kg dhe një gjatësi prej 75 cm. Baby Carrier Mini është zhvilluar duke bashkëpunuar ngushtë me specialistë të mjekësisë duke plotësuar të gjitha nevojat e prindërve, që vogëlushët e tyre të kenë liri të lëvizjes për këmbët, për krahët, mbështetje të mirë për qafën dhe kokën. Gjithashtu Baby Carrier Mini është në përputhje me standardet evropiane EN13209-2-2016 dhe BCI.

  Karakateristikat kryesore:

  • I bërë nga një pëlhurë e teknologjisë së lartë
  • Pambuku i endur nga sateni është i butë
  • Plotëson standartet OEKO-TEX Standard 100 dhe mbron lëkurën e vogëlushëve
  • Baby Carrier Mini mund të lahet në makinë në 40 ° C

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-12 muajsh
  • Pesha mbajtëse minimale: 3.2 kg
  • Pesha mbajtëse maksimale: 11 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories