7 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kapele uniseks – Sun 6,900 L
  0- 3 muajsh18- 24 muajsh

  Kapele uniseks me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha nga 0 deri në 24 muajsh.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur gjatë shëtitjeve në qytet ose gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Kapele pambuku uniseks
  • Dizajn shumë i bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 0-3/ 18-24 muajsh
 • Kapele për djem – PB 3,600 L
  3- 6 muajsh

  Kapele me strehë me një dizajn shumë të bukur sportiv, e përshtatshme për moshat 6 deri në 36 muajsh. Streha siguron mbrojtje edhe për fytyrën. Në pjesën e pasme gjejmë një rrip të rregullueshëm për t’u përshtatur me mosha të ndryshme. Kjo kapele do të jetë shoqëruesi i përsosur gjatë shëtitjeve në qytet ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Kapele sportive për djem
  • E lehtë dhe praktike
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/18/36 muajsh
 • Kapele për vajza – Lafayette 3,800 L
  6 muajsh18 muajsh

  Kapele Lafayette, e lehtë dhe me model klasik, e përshtatshme për moshat 6 deri në 18 muajsh. E realizuar nga fibra letre, është e zbukuruar me një kordon të dyfishtë të lidhur anash, si dhe me një rrip të rregullueshëm përreth fytyrës. Shoqëruesja e përsosur për mbrojtjen nga dielli dhe nxehtësia gjatë shëtitjeve në qytet ose gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Kapele e realizuar me fibra letre
  • E lehtë dhe praktike
  • E zbukuruar me një kordon të dyfishtë
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit dhe nxehtësia

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% fibra letre
  • Mosha: 6/18 muajsh
 • Kapele për vajza – Lule 3,600 L
  3- 6 muajsh24- 36 muajsh

  Kapele për vajza me një dizajn shumë të bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh, e përshtatshme për vogëlushet e moshës nga 6 deri në 36 muajsh. Model kovë, me rripa të thjeshtë dhe përmasa ideale për mbrojtjen e fytyrës. Shoqëruesi i përsosur në ditët me diell, gjatë shëtitjeve në qytet ose në plazh.

  Karakteristikat:

  • Kapele pambuku për vajza
  • Dizajn shumë i bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh
  • Model kovë me rripa për të mos e humbur edhe kur fëmijët janë në lëvizje
  • Perfekte për mbrojtjen nga nxehtësia dhe rrezet e dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6/ 18/ 36 muajsh
 • Kapele uniseks – Blu 3,800 L
  12- 18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë blu. E përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Materiali me mbrojtje UV 80 siguron mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit, përthith lagështinë dhe parandalon mbi-nxehjen dhe falë rripit elastik siguron rehati maksimale edhe kur fëmijët janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Kapele verore uniseks
  • Me mbrojtje 80 ndaj rrezeve UV
  • Përmasa ideale për të mbrojtur edhe fytyrën
  • Ripat e sigurojnë kapelen në kokë që të mos e humbni edhe kur fëmijët janë në lëvizje

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 3-6/ 18/ 24-36 muajsh
 • Kapele e dyanshme – Pika /Rozë 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele verore për vogëlushë, mund të vishet nga ana me pika ose nga ana rozë. E përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Materiali me mbrojtje UV 80siguron mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit. Përthith lagështinë dhe parandalon mbi- nxehjen dhe falë rripit elastik siguron rehati maksimale edhe kur fëmijët janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Kapele verore e dyanshme
  • Me mbrojtje 80 ndaj rrezeve UV
  • Përmasa ideale për të mbrojtur edhe fytyrën
  • Ripat e sigurojnë kapelen në kokë që të mos e humbni edhe kur fëmijët janë në lëvizje

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
 • Kapele – Papagaj 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, në ngjyrë të bardhë dhe printe papagajsh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Materiali me mbrojtje UV 80siguron mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit. Përthith lagështinë dhe parandalon mbi- nxehjen dhe falë rripit elastik siguron rehati maksimale edhe kur fëmijët janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Kapele verore uniseks
  • Me mbrojtje 80 ndaj rrezeve UV
  • Përmasa ideale për të mbrojtur edhe fytyrën
  • Ripat e sigurojnë kapelen në kokë që të mos e humbni edhe kur fëmijët janë në lëvizje

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories