Çdo larje për vogëlushët, por edhe për prindërit është një eksperiencë e bukur. Tanimë edhe paslarja, do të jetë unike, falë peshqirëve të butë me kapuçë me kafshë të ndryshme. Padyshim që do të adhurohen nga vogëlushët, falë edhe butësisë që ofrojnë të bërë nga pambuku organik, i mbajnë ngrohtë dhe nuk i irritojnë lëkurën.

20 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Peshqir me kapuç – Palmat/Jeshile ulliri 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht. Vjen me dizajn me palma dhe ngjyrë ulliri.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç – Tigër/Gri 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht. Vjen me dizajn me tigra dhe ngjyra të nuancës gri.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç – Rozë me pika 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.  Vjen me dizajn me pika dhe ngjyra të nuancës rozë.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç Papagajt/E bardhë 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.  Vjen me dizajn me papagaj dhe ngjyra të nuancës së bardhë.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Bretkosa 3,800 L

  Peshqir me kapuç, me bretkosën e qendisur mbi të, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materiali, thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 90% pambuk dhe 10% poliester
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 75 x 75 cm
  • Mosha: 0-12 muajsh

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Lepuri 4,500 L

  Peshqir me kapuç, me fytyrën e lepurit simpatik qendisur mbi të, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht. Absorbon lagështirën direk pas daljes nga dushi.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 110 x 50 cm
  • Mosha: 0-18 muajsh

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mr. Polar Bear (75×75 cm) 5,300 L

  Peshqir me kapuç- Mr. Polar Bear do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 75 x 75 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mrs. Rabbit (75×75 cm) 5,300 L

  Peshqir me kapuç- Mrs. Rabbit do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 75 x 75 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mr. Fox (75×75 cm) 5,300 L

  Peshqir me kapuç- Mr. Fox do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 75 x 75 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mrs. Elephant (75×75 cm) 5,300 L

  Peshqir me kapuç- Mrs. Elephant, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 75 x 75 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mrs. Elephant 6,900 L

  Peshqir me kapuç- Mrs. Elephant, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 70 x 130 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mr. Polar Bear 6,900 L

  Peshqir me kapuç- Mr. Polar Bear, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 70 x 130 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mr. Rabbit 6,900 L

  Peshqir me kapuç- Mr. Rabbit, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 70 x 130 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Mr. Fox 6,900 L

  Peshqir me kapuç- Mr. Fox, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 70 x 130 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Arushi 6,300 L

  Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me arushin simpatik në kapuç. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Peshqir banjoje me kapuç
  • Krijuar nga materiale ekologjike
  • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
  • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
  • Ide e veçantë për dhuratë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Madhësia: 75 x 75 cm
  • Mund të lahet në lavatriçe në 40 ° C

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Lepurushi 6,300 L

  Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me lepurushin veshgjatë në kapuç. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Peshqir banjoje me kapuç
  • Krijuar nga materiale ekologjike
  • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
  • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
  • Ide e veçantë për dhuratë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Madhësia: 75 x 75 cm
  • Mund të lahet në lavatriçe në 40 ° C

  Ka stok

 • Set dhurate Peshqirë & Pantofla 8,600 L

  Set dhurate Peshqirë & Pantofla, i sjell plot dashuri nga marka BamBam. Seti  një palë pantofla dhe një peshqir.  Janë prodhuar nga 100% pambuk super i butë. Dhuratë ideale, për djem dhe vajza, për një rast të veçantë, apo edhe për lindje.

  Karakteristikat:

  • Set dhuratë për raste të veçanta ose lindje
  • I përshtatshëm për vajza dhe djem
  • Prodhuar me material 100% pambuku super të butë
  • Përmban një palë pantofla dhe një peshqir

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 10 x 10 x 10 cm
  • Pesha: 299 gram

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Elefanti 4,900 L

  Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me elefantin simpatik në kapuç. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Peshqir banjoje me kapuç
  • Krijuar nga materiale ekologjike
  • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
  • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
  • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
  • Ide e veçantë për dhuratë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: Pambuk natyral
  • Madhësia: 78 x 78 cm
  • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë

  S’ka stok

 • Peshqir me kapuç- Tigri 4,900 L

  Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me tigrin simpatik në kapuç. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Peshqir banjoje me kapuç
  • Krijuar nga materiale ekologjike
  • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
  • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
  • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
  • Ide e veçantë për dhuratë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: Pambuk natyral
  • Madhësia: 78 x 78 cm
  • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë

  S’ka stok

 • Peshqir me kapuç- Pula 4,900 L

  Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me pulën në kapuç. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Peshqir banjoje me kapuç
  • Krijuar nga materiale ekologjike
  • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
  • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
  • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
  • Ide e veçantë për dhuratë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: Pambuk natyral
  • Madhësia: 78 x 78 cm
  • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories