Gjithçka dedikuar ushqyerjes së shëndetshme dhe të sigurtë për vogëlushët dhe fëmijët tuaj. Sete të kompletuara për ushqim, duke filluar nga pjatat, lugët, pirunjtë, gotat dhe deri tek gushoret.

Gushore me dekore shumëngjyrëshe që i mbajnë vogëlushët në një humor të mirë, edhe kur ushqehen, pavarësisht nëse ushqehen me gji ose me ushqime për bebe. BabyBjorn dhe Aden + Anais kanë dizenjuar  koleksione të bukura të gushoreve, të cilat kombinojnë cilësi të lartë 100%  pambuk. Falë kopsave në pjesën e përparme ato mund të përshtaten masave të ndryshme.

Gjithçka e ideuar për tiu përshtatur në perfeksion duarve të vogla dhe për ti mbrojtur nga dëmtimet e mundshme. Setet janë dizenjuar nga markat më të njohura duke sjell produkte funksionale dhe plot ngjyra, pas hulumtimeve dhe eksperiencave të gjata.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set ngrënie Rabbit Dusty Mint 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Cat Rose Blush 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Mouse Wheat yellow 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Mouse Pale Tuscany 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Stormy Blue 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Oat 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Peppermint 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Rose 4,000 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Gushore Sweethearts 3,000 L

  Gushore për mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies. Materiali i papërshkueshëm nga uji i bën këto gushore të përshtatshme jo vetëm për momentet e ushqyerjes por edhe për seanca pikture dhe lojëra krijuese në shtëpi ose në çerdhe. Thjeshtë vishjani fëmijëve dhe lidhini butësisht në shpinë, tani argëtimi mund të fillojë! Mëngët e gjata i lejojnë fëmijët të kënaqen plotësisht me aktivitetet e tyre krijuese ose të vetëushqehen pa u shqetësuar, sepse rrobat e tyre do të qëndrojnë të pastra dhe të thata.

  Karakteristikat:

  • Gushore e papërshkrueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies
  • Falë lidhëses në shpinë i përshtatet masave të ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në lavatriçe me 40 °C
  • Mosha: Nga 3 muajsh

  Ka stok

 • Gushore me mëngë të gjata Sweethearts 4,900 L

  Gushore me mëngë të gjata për mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies. Materiali i papërshkueshëm nga uji i bën këto gushore të përshtatshme jo vetëm për momentet e ushqyerjes por edhe për seanca pikture dhe lojëra krijuese në shtëpi ose në çerdhe. Thjeshtë vishjani fëmijëve dhe lidhini butësisht në shpinë, tani argëtimi mund të fillojë! Mëngët e gjata i lejojnë fëmijët të kënaqen plotësisht me aktivitetet e tyre krijuese ose të vetëushqehen pa u shqetësuar, sepse rrobat e tyre do të qëndrojnë të pastra dhe të thata.

  Karakteristikat:

  • Gushore e papërshkrueshme nga uji me mëngë të gjata
  • Ofron mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies
  • Falë lidhëses në shpinë i përshtatet masave të ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në lavatriçe me 40 °C
  • Përmasa: 33 cm

  Ka stok

 • Set ngrënie Elphee Colour Mix 5,400 L

  Ky set i mrekullueshëm ngrënie përfshin një pjatë, një filxhan dhe një tas! I krijuar për të bërë çdo vakt të veçantë, seti është i zbukuruar me një vizatim të lezetshëm! Një ide e thjeshtë por shumë e bukur dhe praktike! Pjata dhe tasi kanë skaje të larta dhe të rrumbullakosura që do ti ndihmojnë fëmijët të kapin lehtësisht ushqimin.  Materiali i përdorur është 100% silikon ushqimor duke e bërë këtë set super të sigurtë dhe higjienik pasi nuk përmban kimikate të dëmshme. Përveç kësaj nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe mund të përdoren në mikrovalë me temperaturë deri në 230° si dhe mund të lahen në pjatalarës.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie praktik, i këndshëm dhe i sigurtë
  • Nuk thyhet dhe nuk rrëshqet
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin
  • Mund të përdoret në mikrovalë deri në 230° C
  • Mund të përdoret në pjatalarëse deri në 100° C

  Të dhëna teknike

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Diametri i pjatës: 18 cm
  • Diametri i tasit: 10 cm
  • Kapaciteti i filxhanit: 160 ml

  Ka stok

 • Set ngrënie Croco Colour Mix 5,400 L

  Ky set i mrekullueshëm ngrënie përfshin një pjatë, një filxhan dhe një tas! I krijuar për të bërë çdo vakt të veçantë, seti është i zbukuruar me një vizatim të lezetshëm! Një ide e thjeshtë por shumë e bukur dhe praktike! Pjata dhe tasi kanë skaje të larta dhe të rrumbullakosura që do ti ndihmojnë fëmijët të kapin lehtësisht ushqimin.  Materiali i përdorur është 100% silikon ushqimor duke e bërë këtë set super të sigurtë dhe higjienik pasi nuk përmban kimikate të dëmshme. Përveç kësaj nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe mund të përdoren në mikrovalë me temperaturë deri në 230° si dhe mund të lahen në pjatalarës.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie praktik, i këndshëm dhe i sigurtë
  • Nuk thyhet dhe nuk rrëshqet
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin
  • Mund të përdoret në mikrovalë deri në 230° C
  • Mund të përdoret në pjatalarëse deri në 100° C

  Të dhëna teknike

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Diametri i pjatës: 18 cm
  • Diametri i tasit: 10 cm
  • Kapaciteti i filxhanit: 160 ml

  Ka stok

 • Set me 3 pjesë Kiddish- Deer friends Mustard 1,600 L

  Seti Kiddish me lugë, pirun dhe thikë nga Deer Friends është krijuar me forma të rrumbullakosura për të ndihmuar të vegjlit të praktikojnë vetë-ushqyerjen në mënyrë të sigurtë. Përmasat janë të mirë menduara për duart e vogla dhe të provuara tërësisht nga fëmijët. Ky set është i krijuar në Danimarkë me materiale tërësisht të riciklueshme. Produktet janë të veshura me një material super të butë dhe ngjyrat mat përshtaten me të gjitha pjesët e tjera të koleksionit Kiddish.

  Karakteristikat:

  • Set me pirun, lugë dhe thikë për fëmijë
  • Me forma të rrumbullakosura dhe përmasa të përshtatshme për fëmijë të vegjël
  • Mund të lahen në pjatalarëse
  • Rezistente ndaj nxehtësisë deri ne max 70°C

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 3 x 1 cm
  • Të provuara dhe të çertifikuara me standartet europiane EN 14372 dhe standartet 10/2011 & 1935/2004 për materialet në kontakt me ushqimin

  Ka stok

 • Set me 3 pjesë Kiddish- Deer friends Sand 1,600 L

  Seti Kiddish me lugë, pirun dhe thikë nga Deer Friends është krijuar me forma të rrumbullakosura për të ndihmuar të vegjlit të praktikojnë vetë-ushqyerjen në mënyrë të sigurtë. Përmasat janë të mirë menduara për duart e vogla dhe të provuara tërësisht nga fëmijët. Ky set është i krijuar në Danimarkë me materiale tërësisht të riciklueshme. Produktet janë të veshura me një material super të butë dhe ngjyrat mat përshtaten me të gjitha pjesët e tjera të koleksionit Kiddish.

  Karakteristikat:

  • Set me pirun, lugë dhe thikë për fëmijë
  • Me forma të rrumbullakosura dhe përmasa të përshtatshme për fëmijë të vegjël
  • Mund të lahen në pjatalarëse
  • Rezistente ndaj nxehtësisë deri ne max 70°C

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 3 x 1 cm
  • Të provuara dhe të çertifikuara me standartet europiane EN 14372 dhe standartet 10/2011 & 1935/2004 për materialet në kontakt me ushqimin

  Ka stok

 • Set ngrënie Stick & Stay Deer friends Colour 5,700 L

  Ky set i mrekullueshëm ngrënie përfshin një pjatë, një filxhan dhe një tas! I krijuar për të bërë çdo vakt të veçantë, seti është i zbukuruar me një vizatim të lezetshëm! Një ide e thjeshtë por shumë e bukur dhe praktike! Pjata dhe tasi kanë skaje të larta dhe të rrumbullakosura që do ti ndihmojnë fëmijët të kapin lehtësisht ushqimin.  Materiali i përdorur është 100% silikon ushqimor duke e bërë këtë set super të sigurtë dhe higjienik pasi nuk përmban kimikate të dëmshme. Përveç kësaj nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe mund të përdoren në mikrovalë me temperaturë deri në 230° si dhe mund të lahen në pjatalarës.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie praktik, i këndshëm dhe i sigurtë
  • Nuk thyhet dhe nuk rrëshqet
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin
  • Mund të përdoret në mikrovalë deri në 230° C
  • Mund të përdoret në pjatalarëse deri në 100° C

  Të dhëna teknike

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Diametri i pjatës: 18 cm
  • Diametri i tasit: 10 cm
  • Kapaciteti i filxhanit: 160 ml

  Ka stok

 • Set ngrënie Stick & Stay Lalee Colour Mix 5,700 L

  Ky set i mrekullueshëm ngrënie përfshin një pjatë, një filxhan dhe një tas! I krijuar për të bërë çdo vakt të veçantë, seti është i zbukuruar me një vizatim të lezetshëm! Një ide e thjeshtë por shumë e bukur dhe praktike! Pjata dhe tasi kanë skaje të larta dhe të rrumbullakosura që do ti ndihmojnë fëmijët të kapin lehtësisht ushqimin.  Materiali i përdorur është 100% silikon ushqimor duke e bërë këtë set super të sigurtë dhe higjienik pasi nuk përmban kimikate të dëmshme. Përveç kësaj nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe mund të përdoren në mikrovalë me temperaturë deri në 230° si dhe mund të lahen në pjatalarës.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie praktik, i këndshëm dhe i sigurtë
  • Nuk thyhet dhe nuk rrëshqet
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin
  • Mund të përdoret në mikrovalë deri në 230° C
  • Mund të përdoret në pjatalarëse deri në 100° C

  Të dhëna teknike

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Diametri i pjatës: 18 cm
  • Diametri i tasit: 10 cm
  • Kapaciteti i filxhanit: 160 ml

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni- Raffi Mustard 2,900 L

  Asgjë nuk i shpëton gushoreve prej silikoni ushqimor nga Done By Deer. Janë të papërshkueshme nga uji, praktike, të rehatshme dhe shumë të bukura. Fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta falë xhepit të madh që mbledh të gjitha copat e ushqimit që nuk arrinjë në gojën e fëmijëve. Seti prej 2 gushoresh ju lejon të keni gjithmonë një të pastër, gati për përdorim. Falë rripit të butë me 5 vrima tek qafa gushoret i përshtaten lehtësisht përmasave të ndryshme. Lahen lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe thahen shpejt.

  Karakteristikat:

  • Seti përmban dy gushore silikoni
  • Të buta, të rehatshme dhe praktike
  • Xhepi i madh mbledh të gjithë ushqimet që nuk arrijnë në gojën e fëmijëve
  • Rripi i butë në qafë ka 5 vrima dhe përshtatet me madhësi të ndryshme 

  Të dhëna teknike:

  • Përmasa 27 x 19 x 3,5 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor pa bpa, pvc dhe ftalate

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni- Croco Green 2,900 L

  Asgjë nuk i shpëton gushoreve prej silikoni ushqimor nga Done By Deer. Janë të papërshkueshme nga uji, praktike, të rehatshme dhe shumë të bukura. Fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta falë xhepit të madh që mbledh të gjitha copat e ushqimit që nuk arrinjë në gojën e fëmijëve. Seti prej 2 gushoresh ju lejon të keni gjithmonë një të pastër, gati për përdorim. Zbukuruar me imazhet të krokodilit. Falë rripit të butë me 5 vrima tek qafa gushoret i përshtaten lehtësisht përmasave të ndryshme. Lahen lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe thahen shpejt.

  Karakteristikat:

  • Seti përmban dy gushore silikoni
  • Të buta, të rehatshme dhe praktike
  • Xhepi i madh mbledh të gjithë ushqimet që nuk arrijnë në gojën e fëmijëve
  • Rripi i butë në qafë ka 5 vrima dhe përshtatet me madhësi të ndryshme 

  Të dhëna teknike:

  • Përmasa 27 x 19 x 3,5 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor pa bpa, pvc dhe ftalate

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni- Elphee Mustard 3,300 L

  Asgjë nuk i shpëton gushoreve prej silikoni ushqimor nga Done By Deer. Janë të papërshkueshme nga uji, praktike, të rehatshme dhe shumë të bukura. Fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta falë xhepit të madh që mbledh të gjitha copat e ushqimit që nuk arrinjë në gojën e fëmijëve. Seti prej 2 gushoresh ju lejon të keni gjithmonë një të pastër, gati për përdorim. Zbukuruar me imazhin e Elphee, elefantit të butë që jeton në botën fantastike të Done By Deer. Falë rripit të butë me 5 vrima tek qafa gushoret i përshtaten lehtësisht përmasave të ndryshme. Lahen lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe thahen shpejt.

  Karakteristikat:

  • Seti përmban dy gushore silikoni
  • Të buta, të rehatshme dhe praktike
  • Xhepi i madh mbledh të gjithë ushqimet që nuk arrijnë në gojën e fëmijëve
  • Rripi i butë në qafë ka 5 vrima dhe përshtatet me madhësi të ndryshme 

  Të dhëna teknike:

  • Përmasa 27 x 19 x 4,5 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor pa bpa, pvc dhe ftalate

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni- Elphee Blue 3,300 L

  Asgjë nuk i shpëton gushoreve prej silikoni ushqimor nga Done By Deer. Janë të papërshkueshme nga uji, praktike, të rehatshme dhe shumë të bukura. Fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta falë xhepit të madh që mbledh të gjitha copat e ushqimit që nuk arrinjë në gojën e fëmijëve. Seti prej 2 gushoresh ju lejon të keni gjithmonë një të pastër, gati për përdorim. Zbukuruar me imazhin e Elphee, elefantit të butë që jeton në botën fantastike të Done By Deer. Falë rripit të butë me 5 vrima tek qafa gushoret i përshtaten lehtësisht përmasave të ndryshme. Lahen lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe sapun dhe thahen shpejt.

  Karakteristikat:

  • Seti përmban dy gushore silikoni
  • Të buta, të rehatshme dhe praktike
  • Xhepi i madh mbledh të gjithë ushqimet që nuk arrijnë në gojën e fëmijëve
  • Rripi i butë në qafë ka 5 vrima dhe përshtatet me madhësi të ndryshme 

  Të dhëna teknike:

  • Përmasa 27 x 19 x 4,5 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor pa bpa, pvc dhe ftalate

  Ka stok

 • Set ngrënie Peekaboo Deer friends Colour Mix 4,700 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Me kompletin e enëve Peekaboo nga Done by Deer, vogëlushi juaj do e presë me padurim orarin e ushqimit! Ky set përmban një lugë, një gushore dhe një pjatë me bord të ngritur. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie i përbërë nga një pjatë, një gushore dhe një lugë
  • Nxit fëmijët të vetë-ushqehen
  • Të realizuara pa lëndë toksike dhe pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Janë të lehta, nuk thyhen, nuk rrëshqasin, janë rezistente ndaj nxehtësisë dhe pastrohen lehtësisht
  • Mund të përdoren në furrë, mikrovalë, ngrirje dhe pjatalarëse
  • Rezistente ndaj temperaturave nga – 40°C deri në 230°C
  • Pjata ka bord të ngritur për të thjeshtësuar kapjen e ushqimit
  • Luga prej inoksi me bisht silikoni është e lehtë dhe e thjeshtë për t’u kapur
  • Gushorja prej silikoni është e butë dhe e rehatshme në trup, e papërshkueshme nga uji dhe ka 5 vrima me të cilat i përshtatet lehtësisht përmasave të ndryshme

  Të dhëna teknike:

  • Diametri i pjatës: 11.5 cm
  • Gjatësia e lugës: 14.5 cm
  • Përmasat e gushores: 27 x 19 x 4.5 cm
  • Materiali: 100 % silikon ushqimor

  Ka stok

 • Set ngrënie Peekaboo Deer friends Powder 4,700 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Me kompletin e enëve Peekaboo nga Done by Deer, vogëlushi juaj do e presë me padurim orarin e ushqimit! Ky set përmban një lugë, një gushore dhe një pjatë me bord të ngritur. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie i përbërë nga një pjatë, një gushore dhe një lugë
  • Nxit fëmijët të vetë-ushqehen
  • Të realizuara pa lëndë toksike dhe pa BPA, PVC dhe ftalate
  • Janë të lehta, nuk thyhen, nuk rrëshqasin, janë rezistente ndaj nxehtësisë dhe pastrohen lehtësisht
  • Mund të përdoren në furrë, mikrovalë, ngrirje dhe pjatalarëse
  • Rezistente ndaj temperaturave nga – 40°C deri në 230°C
  • Pjata ka bord të ngritur për të thjeshtësuar kapjen e ushqimit
  • Luga prej inoksi me bisht silikoni është e lehtë dhe e thjeshtë për t’u kapur
  • Gushorja prej silikoni është e butë dhe e rehatshme në trup, e papërshkueshme nga uji dhe ka 5 vrima me të cilat i përshtatet lehtësisht përmasave të ndryshme

  Të dhëna teknike:

  • Diametri i pjatës: 11.5 cm
  • Gjatësia e lugës: 14.5 cm
  • Përmasat e gushores: 27 x 19 x 4.5 cm
  • Materiali: 100 % silikon ushqimor

  Ka stok

 • Gushore me xhep Happy dots Green 2,700 L

  Gushore me mëngë të gjata për mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies. Materiali i papërshkueshëm nga uji i bën këto gushore të përshtatshme jo vetëm për momentet e ushqyerjes por edhe për seanca pikture dhe lojëra krijuese në shtëpi ose në çerdhe. Thjeshtë vishjani fëmijëve dhe lidhini butësisht në shpinë, tani argëtimi mund të fillojë! Mëngët e gjata i lejojnë fëmijët të kënaqen plotësisht me aktivitetet e tyre krijuese ose të vetëushqehen pa u shqetësuar, sepse rrobat e tyre do të qëndrojnë të pastra dhe të thata. Gushorja vjen edhe me një xhep të përparëm për mbajtje aksesorësh. Falë materialit të lehtë dhe kompakt, këto gushore me mëngë të gjata zënë pak hapësirë, mund të pastrohen me një peshqir dhe për këtë arsye janë shoqëruesi i përsosur kur jeni në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Gushore e papërshkrueshme nga uji me mëngë të gjata
  • Ofron mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies
  • Falë lidhëses në shpinë i përshtatet masave të ndryshme
  • Vjen edhe me një xhep të përparëm
  • E përshtatshme për vogëlushët e moshave nga 6 deri në 18 muajsh
  • E çertifikuar me Standartin 100 OekoTex

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në lavatriçe me 40 °C
  • Përmasa: 34 x 72 cm

  Ka stok

 • Gushore me xhep Happy dots Powder 2,700 L

  Gushore me mëngë të gjata për mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies. Materiali i papërshkueshëm nga uji i bën këto gushore të përshtatshme jo vetëm për momentet e ushqyerjes por edhe për seanca pikture dhe lojëra krijuese në shtëpi ose në çerdhe. Thjeshtë vishjani fëmijëve dhe lidhini butësisht në shpinë, tani argëtimi mund të fillojë! Mëngët e gjata i lejojnë fëmijët të kënaqen plotësisht me aktivitetet e tyre krijuese ose të vetëushqehen pa u shqetësuar, sepse rrobat e tyre do të qëndrojnë të pastra dhe të thata. Gushorja vjen edhe me një xhep të përparëm për mbajtje aksesorësh. Falë materialit të lehtë dhe kompakt, këto gushore me mëngë të gjata zënë pak hapësirë, mund të pastrohen me një peshqir dhe për këtë arsye janë shoqëruesi i përsosur kur jeni në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Gushore e papërshkrueshme nga uji me mëngë të gjata
  • Ofron mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies
  • Falë lidhëses në shpinë i përshtatet masave të ndryshme
  • Vjen edhe me një xhep të përparëm
  • E përshtatshme për vogëlushët e moshave nga 6 deri në 18 muajsh
  • E çertifikuar me Standartin 100 OekoTex

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në lavatriçe me 40 °C
  • Përmasa: 34 x 72 cm

  Ka stok

 • Gushore me xhep Elphee Blue 2,700 L

  Gushore me mëngë të gjata për mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies. Materiali i papërshkueshëm nga uji i bën këto gushore të përshtatshme jo vetëm për momentet e ushqyerjes por edhe për seanca pikture dhe lojëra krijuese në shtëpi ose në çerdhe. Thjeshtë vishjani fëmijëve dhe lidhini butësisht në shpinë, tani argëtimi mund të fillojë! Mëngët e gjata i lejojnë fëmijët të kënaqen plotësisht me aktivitetet e tyre krijuese ose të vetëushqehen pa u shqetësuar, sepse rrobat e tyre do të qëndrojnë të pastra dhe të thata. Gushorja vjen edhe me një xhep të përparëm për mbajtje aksesorësh. Falë materialit të lehtë dhe kompakt, këto gushore me mëngë të gjata zënë pak hapësirë, mund të pastrohen me një peshqir dhe për këtë arsye janë shoqëruesi i përsosur kur jeni në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Gushore e papërshkrueshme nga uji me mëngë të gjata
  • Ofron mbrojtje të gjithanshme ndaj spërkatjeve dhe lagies
  • Falë lidhëses në shpinë i përshtatet masave të ndryshme
  • Vjen edhe me një xhep të përparëm
  • E përshtatshme për vogëlushët e moshave nga 6 deri në 18 muajsh
  • E çertifikuar me Standartin 100 OekoTex

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në lavatriçe me 40 °C
  • Përmasa: 34 x 72 cm

  Ka stok

 • Set ushqimi Bibs Blush 4,700 L

  Bibs dhe Bee Kids sjellin sete ushqimi enkas për vogëlushët. Janë praktike dhe me materiale pa BPA ose ftalate. Seti ushqimi Bibs Sage përfshin pjatë, tas me kapak, filxhan me kapak dhe dy lugë me madhësi të ndryshme. Ky set përfshin  gjithçka që i nevojitet një fëmije gjatë kohës së vaktit.

  Karakteristikat:

  • Set ushqimi për fëmijë
  • Përfshin gjithçka që i nevojitet një fëmije gjatë kohës së vakti
  • 100% pa BPA dhe ftalate
  • Materiale të kategorisë ushqimore
  • Mund të ngrohen me mikrovalë
  • Mund të pastohet në lavastovilje

   

  Ka stok

 • Set ushqimi Bibs Sage 4,700 L

  Bibs dhe Bee Kids sjellin sete ushqimi enkas për vogëlushët. Janë praktike dhe me materiale pa BPA ose ftalate. Seti ushqimi Bibs Sage përfshin pjatë, tas me kapak, filxhan me kapak dhe dy lugë me madhësi të ndryshme. Ky set përfshin  gjithçka që i nevojitet një fëmije gjatë kohës së vaktit.

  Karakteristikat:

  • Set ushqimi për fëmijë
  • Përfshin gjithçka që i nevojitet një fëmije gjatë kohës së vakti
  • 100% pa BPA dhe ftalate
  • Materiale të kategorisë ushqimore
  • Mund të ngrohen me mikrovalë
  • Mund të pastohet në lavastovilje

   

  Ka stok

 • Set ngrënie – Vivi Leopard Multi Mix 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjata me përmasa të ndryshme. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  Karakteristikat:

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni All together Sandy 3,400 L

  Me këto gushore praktike dhe të bukura, fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta sepse nuk i kalojnë lëngjet dhe i mbledhin copat e ushqimit në një xhep të madh. Mund të vendosen dhe të hiqen lehtësisht falë mbylljes së rregullueshme me 6 vrima në lartësi të ndryshme dhe do të mund ti përdorni për një kohë të gjatë teksa fëmija juaj rritet. Të realizuara me silikon 100 %  ushqimor, janë plotësisht të sigurta për fëmijën tuaj. Këto gushore janë gjithashtu jashtëzakonisht të lehta për t’u pastruar, mjafton një leckë e lagur, ose mund ti vendosni direkt në pjatalarëse.

  Karakteristikat:

  • 2 Gushore silikoni 
  • Të rehatshme dhe praktike
  • Përdoren për një kohë të gjatë falë mbylljes me 6 vrima
  • Material plotësisht i sigurtë për fëmijët
  • Mund të pastrohen me leckë të lagur ose mund ti lani në pjatalarëse
  • Me dizajn printe kafshësh të ndryshme

  Të dhëna teknike

  • Përmasat:  29 x 22 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor, pa BPA

  Ka stok

 • 2 Gushore silikoni Leopard multi mix 3,400 L

  Me këto gushore praktike dhe të bukura, fëmija juaj qëndron i thatë dhe rrobat janë të sigurta sepse nuk i kalojnë lëngjet dhe i mbledhin copat e ushqimit në një xhep të madh. Mund të vendosen dhe të hiqen lehtësisht falë mbylljes së rregullueshme me 6 vrima në lartësi të ndryshme dhe do të mund ti përdorni për një kohë të gjatë teksa fëmija juaj rritet. Të realizuara me silikon 100 %  ushqimor, janë plotësisht të sigurta për fëmijën tuaj. Këto gushore janë gjithashtu jashtëzakonisht të lehta për t’u pastruar, mjafton një leckë e lagur, ose mund ti vendosni direkt në pjatalarëse.

  Karakteristikat:

  • 2 Gushore silikoni 
  • Të rehatshme dhe praktike
  • Përdoren për një kohë të gjatë falë mbylljes me 6 vrima
  • Material plotësisht i sigurtë për fëmijët
  • Mund të pastrohen me leckë të lagur ose mund ti lani në pjatalarëse
  • Me dizajn printe leopardësh

  Të dhëna teknike

  • Përmasat:  29 x 22 cm
  • Materiali: silikon 100 % ushqimor, pa BPA

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories