Dalja e dhëmbëve të parë të vogëlushëve tuaj është me siguri periudha më emocionuese, por gjithashtu shkakton edhe shqetësim si për foshnjën ashtu edhe për prindërit. Produktet e sjella nga Bee Kids, për kujdesin e dhëmbëve, ju vinë në ndihmë vogëlushëve dhe prindërve.
Këto produktet të bëra nga gomë 100% natyrale u lejon vogëlushëve tuaj të përtypin pjesët e buta, me dizajne të ndryshme, për të qetësuar mishrat e dhëmbëve, sikurse siguron sasinë e nevojshme të stimulimit oral për të vegjlit tuaj. Këto produkte gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e fazës së daljes së dhëmbëve dhe zhvillimin e mishrave të dhëmbëve. Janë të projektuara  në mënyrë ergonomike dhe me madhësi perfekte për gojët e vogla.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kërpudha Manolo 2,200 L

  Kërpudha Manolo do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Kërpudha Manolo është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

  Ka stok

 • Karrota Cathy 2,200 L

  Karrota Cathy do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Karrota Cathy është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

  Ka stok

 • Kartat e Rritjes 1,900 L

  Kartat e Rritjes janë perfekte për të momorizuar ditë të veçanta të vogëlushëve tuaj. Kartat vijnë me ilustrime kafshësh dhe ngjyra të ndryshme. Nga njëra anë vendoset data dhe nga ana tjetër përshkrimi. Paketimi përmban 12 karta të cilat vijnë me përmasa perfekte për duart e vogla. Janë bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Kartat e Rritjes janë perfekte për të momorizuar ditë të veçanta
  • Vijnë me ilustrime kafshësh dhe ngjyra të ndryshme
  • Përmban 12 karta
  • Vjen me përmasa 15 x 10 x 2.5 cm
  • Bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje

  Ka stok

 • Aktivitet argëtues- Libri i Formave 1,500 L

  Një libër argëtues dhe edukues, pasi çdo faqe përmban forma kafshësh të cilat duhen vendosur ne formën e tyre. Kjo është një mënyrë argëtuese për të mësuar dhe për tu njohur me kafshët. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla.  Është bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues dhe edukues
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 13 x 20 cm
  • Bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje

  Ka stok

 • Aktivitet argëtues- Libri i Numërimit 1,500 L

  Një libër argëtues dhe edukues, pasi çdo faqe përmban numra të shoqëruar me figura kafshësh. Kjo është një mënyrë argëtuese për të mësur numërimin dhe për tu njohur me kafshët. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla.  Është bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues dhe edukues
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 13 x 13 cm
  • Bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje

  Ka stok

 • Aktivitet argëtues- Libri i Formave 1,400 L

  Një libër argëtues dhe edukues, pasi çdo faqe është e formuar për t’iu përshtatur trupit të kafshës. Zbuloni të gjithë miqtë tanë të kafshëve, duke filluar nga flamingo deri tek luanët.Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla.  Është bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues dhe edukues
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 12 x 20 cm
  • Bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje

  Ka stok

 • Qenushi lëkundës 22,900 L

  Qenushi lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +12 muajsh, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me butësinë e trupit të butë të qenushit. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjes, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale cilësore, me lartësi prej 58 cm.

  Karakteristikat:

  • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
  • Vogëlushët do ta adhurojnë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës apo në dhomën e fëmijëve
  • Është e bërë nga materiale cilësore
  • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Lartësia: 58 cm
  • Përmasat: 58 x 63.5 x 25  cm

  Ka stok

 • Kub aktiviteti ABC 3,800 L

  Ky kub aktiviteti është i butë dhe përfshin ilustrime të qepura të kafshëve të ndryshme, si dhe elementë të ndryshëm për argëtimin e vogëlushëve, si veshët e elefantit, lulja kërcitëse dhe një pasqyrë. Është  ideal për stimulimin e zhvillimit motorik dhe shqisor të vogëlushëve. Padyshim vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe safari në secilën faqe.

  Karakteristikat:

  • Kubaktiviteti me ilustrime të bukura
  • Përmban elementë të ndryshëm për argëtimin e vogëlushëve
  • Ideal për stimulimin e zhvillimit motorik dhe shqisor të vogëlushëve
  • Mundëson aktivitet prekjeje, njohjen e ngjyrave dhe kontrastet

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 cm
  • Mosha e përshtatshme: +0 muajsh
  • Proces larjeje në 30 gradë

  Ka stok

 • Libër aktiviteti- 4 kafshët 2,900 L

  Libri i mësimit të hershëm përmban një pafundësi aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Padyshim vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe,  me tematike personazhet kafshë Trixie. Gjithashtu libri përmban ngjyra të ëmbla, si dhe pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libri ndihmon për të zgjuar shqisat e të vegjëlve
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Mundëson aktivitet prekjeje, njohjen e ngjyrave dhe kontrastet

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Everglades Mule 2,000 L

  Makina lodër Mississippi Mule, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 3.8 x 3.04 cm
  • Me peshë 141 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Mississippi Mule 2,000 L

  Makina lodër Mississippi Mule, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 3.8 x 3.04 cm
  • Me peshë 141 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Rio Grande Mule 2,000 L

  Makina lodër Rio Grande Mule, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 3.8 x 3.04 cm
  • Me peshë 141 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • B. Berry 2,000 L

  Makina lodër B. Berry, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4.15 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Makina e Policisë 2,000 L

  Makina lodër Makina e Policisë, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4.15 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Autobuzi i Shkollës 2,000 L

  Makina lodër Autobuzi i Shkollës,  amerikan, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 13.5 x 4.1 x 4.6 cm
  • Me peshë 232 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Yosemite RV 2,500 L

  Makina lodër Yosemite RV, një klasike amerikane, që duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.4 x 4 x 6.6 cm
  • Me peshë 221 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Teal Wagon 2,000 L

  Makina lodër Teal Wagon, një klasike amerikane, që duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Dart Wagon 2,000 L

  Makina lodër Dart Wagon duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Taksia e Verdhë 2,000 L

  Makina lodër Taksia e Verdhë duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4 x 3.8 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje- Lepuri 1,200 L

  Lodra e aktivitetit, Lepuri, është një lodër plot ngjyra e cila mund të tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e përbërë me pjesë shumëngjyrëshe.  Lodra e aktivitetit me tërheqje, përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Libër aktiviteti uji- Miqtë e Detit 3,000 L

  Libri i mësimit, enkas për kohën e banjos, përmban një pafundësi aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Padyshim vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe,  me tematike personazhet e koleksionit Miqtë e Detit. Gjithashtu libri përmban ngjyra të ndezura dhe me kontraste, si dhe pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libri ndihmon për të zgjuar shqisat e të vegjëlve
  • Enkas për aktivitete në ujë
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Mundëson aktivitet prekjeje, njohjen e ngjyrave dhe kontrastet

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 x 3 cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Material: 50% neopren 40% poliester 10% PU
  • Lahet në cikël në 30°C

  Ka stok

 • Kubat e numërimit- Miqtë e Drerit 3,500 L

  Këta kube të grumbulluar janë kaq të lëmuar dhe secili nga tetë kubet vjen me një ngjyrë të ndryshme, madhësi dhe me ilustrim kafshësh të ndryshme. Një lojë perfekte që vogëlushët të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike dhe të fillojë të njohin ngjyrat, numrat dhe format.

  Karakteristikat:

  • 8 kube me ngjyra të ndryshme me numra, madhësi dhe ilustrime kafshësh të ndryshme
  • Të shkëlqyeshme që fëmija të mësojë të dallojë format dhe ngjyrat
  • Kontribuon në përmirësimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe koordinimit sy-dorë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +6 muajsh
  • Përmasat: Nga 7 x 7 cm deri në 13 x 13 cm
  • Lartësia: 81 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll druri Miqtë e Detit 1,200 L

  Enigmë me kunj druri me tre pjesë, e cila përveç se argëtimit, do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj. Do të zhvillojë të menduarit logjik dhe zgjidhjen e problemeve. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla që të ndihmojnë miqtë e Detit të gjejnë rrugën e tyre për t’u kthyer në vend.

  Karakteristikat:

  • Enigmë me kunj druri me tre pjesë
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 20 x 24 cm
  • Bërë nga material druri

  Ka stok

 • Pazëll druri Miqtë e Drerëve 1,400 L

  Enigmë me kunj druri me shtatë pjesë, e cila përveç se argëtimit, do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj. Do të zhvillojë të menduarit logjik dhe zgjidhjen e problemeve. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla që të ndihmojnë miqtë e Drerëve të gjejnë rrugën e tyre për t’u kthyer në vend.

  Karakteristikat:

  • Enigmë me kunj druri me shtatë pjesë
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 20 x 24 cm
  • Bërë nga material druri

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Blu 5,400 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë blu, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material  dhe mbushje 100% poliester
  • Vjen me përmasa 57 x 29 x 10 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Puffee- Powder 1,800 L

  Lodra e butë shoqëruese, Puffee, me nuancë pluhuri, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Mbushja me fibra poliesteri
  • Vjen me përmasa 9 x 13 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Powder 3,300 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë pluhuri, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Vjen me përmasa 25 x 20 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Blu 3,300 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë blu, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Vjen me përmasa 25 x 20 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Lodër aktiviteti & muzikore Wally- Blu 4,800 L

  Lodra e aktivitetit dhe muzikore, Wally, me nuancë blu, do të bëhet shoqëruesja e  preferuar e vogëlushëve. Melodia e saj është perfekte për të qetësuar vogëlushët. Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës. Mund të varet kudo, në krevat, karroce ose edhe në dyshekun e aktivitetit.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesja e  preferuar e vogëlushëve
  • Melodia e saj është perfekte për të qetësuar vogëlushët
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Pëlhura 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Vjen me përmasa 24.5 x 12 cm
  • Mosha e rekomandueshme duke filluar nga +0 muajsh

  Ka stok

 • Rrake- Croco 1,800 L

  Rrake Croco është një lodër e butë aktiviteti e butë dhe me dizajn të bukur, në formë krokodili. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Rrake Croco është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material poliestër
  • Me përmasa 14 x 11 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories