30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Dritë nate me bateri Ariu 5,100 L

  Drita e natës Pabobo Lumicolor, e modeluar sipas një ariu polar, ndryshon ngjyrën në varësi të nuancës së objektit që vendoset. Efekti i kameleonit që ndryshon ngjyrën funksionon si një efekt shtesë i lezetshëm në lojërat gjatë ditës, ndërsa natën ariu polar mund të vendoset për të riprodhuar një dritë të zbehtë relaksuese. Kur ngarkohet plotësisht, pajisja funksionon si një dritë gjumi deri në 24 orë dhe është e mundur të planifikoni që drita të fiket automatikisht pas 45 minutash. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet ose nxehet, kështu që mund ta vendosni në shtrat nën batanije nën krahun tuaj për të fjetur.

  Karakteristikat:

  • Ndryshon ngjyrën sipas platformës
  • Sipërfaqe me ndjesi të butë
  • Ndizet deri në 24 orë
  • Fikja automatike (45 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Kabllo karikimi mikro-USB i përfshirë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 8 x 8 x 15 cm
  • Materiali: PVC
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri Aqua effect Blue 7,500 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton panoramikë ujore në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Projektori ka tre faza që ndryshojnë gradualisht që mbështesin ritmin e gjumit dhe gjumit të fëmijës. Ka dy tinguj të ndryshëm dhe periudhë programesh prej 20 ose 40 minutash. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një panoramikë nëujore
  • Dy tinguj të ndryshëm dhe me sensor për kapjen e zhurmave
  • Dy llojë programesh prej 20 dhe 40 minutash
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 27 x 27 x 11 cm
  • Pesha: 0.5 kg
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri Ylli Bezhë 4,900 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton modele yjesh që ndryshojnë ngjyrën (blu, jeshile ose portokalli) në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Ekzistojnë dy vëllime të zgjedhura për tingullin që luhet, ose është gjithashtu e mundur të çaktivizoni plotësisht muzikën. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një model ylli që ndryshon ngjyrën në tavan
  • Luan një ninullë ose zhurmë qetësuese
  • Fikja automatike (15 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 16 x 16 x 7 cm
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri Breshka Bezhë 4,500 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton modele yjesh që ndryshojnë ngjyrën (blu, jeshile ose portokalli) në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Ekzistojnë dy vëllime të zgjedhura për tingullin që luhet, ose është gjithashtu e mundur të çaktivizoni plotësisht muzikën. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një model ylli që ndryshon ngjyrën në tavan
  • Luan një ninullë ose zhurmë qetësuese
  • Fikja automatike (15 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri Ylli Pink 4,900 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton modele yjesh që ndryshojnë ngjyrën (blu, jeshile ose portokalli) në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Ekzistojnë dy vëllime të zgjedhura për tingullin që luhet, ose është gjithashtu e mundur të çaktivizoni plotësisht muzikën. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një model ylli që ndryshon ngjyrën në tavan
  • Luan një ninullë ose zhurmë qetësuese
  • Fikja automatike (15 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 16 x 16 x 7 cm
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri- Kërpudha Pink 4,900 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton modele yjesh që ndryshojnë ngjyrën (blu, jeshile ose portokalli) në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Ekzistojnë dy vëllime të zgjedhura për tingullin që luhet, ose është gjithashtu e mundur të çaktivizoni plotësisht muzikën. Nëse sensori i pajisjes dëgjon të qarën e një fëmijë, ai rindez projektorin për 22 minuta. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një model ylli që ndryshon ngjyrën në tavan
  • Luan një ninullë ose zhurmë qetësuese
  • Fikja automatike (22 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 16 x 16 x 12 cm
  • Pesha: 230 g
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Dritë & Projektor me bateri- Kërpudha blu 4,900 L

  Projektori dhe drita e  gjumit që funksionon me bateri luan muzikë qetësuese për fëmijën dhe projekton modele yjesh që ndryshojnë ngjyrën (blu, jeshile ose portokalli) në muret dhe tavanin e dhomës së fëmijëve. Ekzistojnë dy vëllime të zgjedhura për tingullin që luhet, ose është gjithashtu e mundur të çaktivizoni plotësisht muzikën. Nëse sensori i pajisjes dëgjon të qarën e një fëmijë, ai rindez projektorin për 22 minuta. Drita LED me efikasitet energjie nuk nxehet dhe është e sigurt për t’u përdorur në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Pasqyron një model ylli që ndryshon ngjyrën në tavan
  • Luan një ninullë ose zhurmë qetësuese
  • Fikja automatike (22 min)
  • Dritë LED me efikasitet energjetik
  • Nuk nxehet nga sipërfaqja
  • Një ide shumë e bukur dhuratë për të shoqëruar

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 16 x 16 x 12 cm
  • Pesha: 230 g
  • Materiali: plastikë ABS
  • Rekomandimi për moshën: 0+

  Ka stok

 • Orë & Dritë nate edukative Kidymoon 10,900 L

  Zbuloni orën edukative Kidymoon nga Kidywolf, një shoqërues thelbësor për netët e fëmijëve tuaj nga lindja deri në 6 vjeç ku mund të programoni kohën e zgjimit. Një dritë nate dhe një orë alarmi që do ta shoqërojnë fëmijën tuaj gjatë gjumit. Hëna dhe dielli do t’i tregojnë fëmijës nëse ai mund të ngrihet apo të vazhdojë të flejë. Një tregues i kohës do ta ndihmojë fëmijën të dijë nëse koha e zgjimit është afër. Koha tregohet gjithashtu në format dixhital për t’u përshtatur me fëmijët më të mëdhenj. Përdoret nga rrjeti dhe shpërndan një dritë të butë LED si dhe 5 tinguj ambienti për të shoqëruar fëmijën tuaj kur ai ose ajo bie në gjumë ose zgjohet.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë me shumë ngjyra
  • Mund të programoni kohën e zgjimit
  • Me dritë të butë LED
  • Me 5 tinguj ambienti
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Material: Plastikë

  Ka stok

 • Dritë nate – Dragoi Winston 5,200 L

  Ky abazhur nate për bebe në formë dragoi, do të lëshojë një dritë të zbehtë dhe të butë në dhomën e foshnjës tuaj e cila është e dukshme si ditën ashtu edhe natën. Drita e ngrohtë do të qetësojë fëmijët tuaj dhe do ti japë atyre ndjesinë e sigurisë duke krjiuar një dritë të ngjashme me atë brënda barkut të nënës, në  mënyrë që të mund të flenë të qetë. Abazhuri është i realizuar me 100 % silikon dhe është miqësor me mjedisin pasi nuk punon me bateri, por ka një prizë karikimi që e lejon të qëndrojë ndezur deri në 12 orë me çdo karikim.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate për fëmijë me formën e dragoit
  • Ndriçim i zbehtë dhe i ngrohtë
  • E rikarikueshme me prizë
  • Llamba është LED
  • Produkti nuk përmban BPA ose Ftalate
  • Përmasat: 10.5 x 14 cm
  • Materiali: Silikon

  Ka stok

 • Dritë muri – Dinosauri Bojëqielli 7,600 L

  Abazhur muri Liewood Vega. Me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate muri
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 32.5 x 25.3 x 7.3 cm

  Ka stok

 • Dritë muri – Arushi Karamel 7,600 L

  Abazhur muri Liewood Vega. Me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate muri
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 32.5 x 25.3 x 7.3 cm

  Ka stok

 • Dritë muri – Macja Panna 7,600 L

  Abazhur muri Liewood Vega. Me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate muri
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 32.5 x 25.3 x 7.3 cm

  Ka stok

 • Dritë muri – Macja Rozë 7,600 L

  Abazhur muri Liewood Vega. Me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate muri
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 32.5 x 25.3 x 7.3 cm

  Ka stok

 • Dritë muri – Dinosauri jeshil 7,600 L

  Abazhur muri Liewood Vega. Me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate muri
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 32.5 x 25.3 x 7.3 cm

  Ka stok

 • Dritë nate me muzikë – Reja 4,500 L

  Ndihmojini të vegjlit tuaj të flenë paqësisht me këtë dritë nate të lezetshme në formë reje. Tre shiritat e varura ju lejojnë të ndryshoni intensitetin e dritës dhe të zgjidhni një nga 10 tinguj qetësues si: tinguj të rrahjes së zemrës, tinguj shiu, zhurmë e bardhë etj. Drita fiket automatikisht pas 20 minutash përdorimi dhe është e pajisur  me një sensor që do ta aktivizojë atë nëse fëmija juaj zgjohet duke qarë. Vendoset lehtësisht në një krevat fëmijësh ose karrocë.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijët me formën e resë
  • Ndriçim i butë dhe i ngrohtë
  • Me intensitet të ndryshueshëm
  • E pajisur me sensor që e ndez atë automatikisht kur fëmija qan
  • Përmban 10 tinguj qetësues
  • Fiket automatikisht pas 20 minutash
  • Produkti nuk përmban BPA ose Ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e produktit: 17.5 x 3.5 x 27 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Dritë nate – Dinosauri 3,200 L

  Kjo dritë e ëmbël nate me formën e një dinosauri do ti japë një ndriçim të butë dhomës, është një element i shkëlqyer dekorativ dhe ka gjithashtu efekt qetësues tek fëmijët. Drita ka dy variacione të ndryshme intensiteti të cilat prindërit mund ti zgjedhin, duke patur parasysh edhe moshën e fëmijëve. Drita e natës është me teknologjinë LED, e cila nuk nxehet gjatë kohës që është e ndezur. Fiket automatikisht pas 15 minutash, funksionon me prizë.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijët me formën e delfinit
  • Do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e gjumit
  • Me intensitet drite të ndryshueshëm
  • E rikarikueshme me prizë
  • LED
  • Produkti nuk përmban BPA ose Ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Jetëgjatësia LED: 50,000 orë
  • Konsumi i energjisë: 0.063 W
  • Klasa e mbrojtjes: IP20
  • Përmasat: 16.4 x 9.3 x 8.2 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Dritë nate – Peshkaqeni 2,500 L

  Kjo dritë e ëmbël nate me formën e një peshkaqeni do ti japë një ndriçim të butë dhomës, është një element i shkëlqyer dekorativ dhe ka gjithashtu efekt qetësues tek fëmijët. Drita ka dy variacione të ndryshme intensiteti të cilat prindërit mund ti zgjedhin, duke patur parasysh edhe moshën e fëmijëve. Drita e natës është me teknologjinë LED, e cila nuk nxehet gjatë kohës që është e ndezur. Fiket automatikisht pas 15 minutash, funksionon me prizë.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijët me formën e delfinit
  • Do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e gjumit
  • Me intensitet drite të ndryshueshëm
  • E rikarikueshme me prizë
  • LED
  • Produkti nuk përmban BPA ose Ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Jetëgjatësia LED: 50,000 orë
  • Konsumi i energjisë: 0.063 W
  • Klasa e mbrojtjes: IP20
  • Përmasat: 12.5 x 15.5 x 8,5 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Dritë komodine- Qenushi 4,500 L

  Kjo llambë komodine ose tavoline në formën e një qenushi tërheq si të rinjtë ashtu edhe të moshuarit me dizajnin dhe funksionalitetin e saj. Shumë e lehtë për t’u përdorur, thjesht duhet të tundni bishtin e qenit të vogël për të ndezur ose fikur. Llamba ofron 2 intensitete drite, e cila zgjat deri në 15 orë në modalitetin e butë dhe deri në 4 orë në modalitetin e ndriçimit. Karikimi bëhet përmes USB.

  Karakteristikat:

  • Llambë komodine ose tavoline
  • Llamba ofron 2 intensitete drite
  • Është me intensitet të ndryshueshëm
  • E rikarikueshme me kabllo USB

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 20 x 22 cm
  • Mosha: +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Dritë nate – Le Voyage d’Olga 8,900 L

  Abazhur nate me formën e një pate të quajtur Olga, ndriçon dhomën e fëmijëve me dritën e saj të butë, të ngrohtë dhe qetësuese. Falë opsionit përmes të cilit rregullohet intensiteti, ju lejon të vendosni një ndriçim të fortë ose shumë të ulët në përshatje me momentin e natës. Ky abazhur ka një virtyt qetësues dhe do të dekorojë dhomën e bebes tuaj me stil.

  Një ide e shkëlqyer dhe origjinale dhurate për ditëlindjen e parë.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Ndriçim me intensitet të rregullueshëm
  • Mosha: 0+

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 16 cm

  Ka stok

 • Dritë nate – Kërpudha 7,200 L

  Dritë nate në formën e një kërpudhe, e veshur me materiale natyrale, liri dhe pambuku organik dhe ngjyra të ëmbla pastel. Kjo dritë e ngrohtë nate do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e fëmijëve duke i bërë ata të ndihen të sigurtë dhe gjithashtu duke i lehtësuar pamjen mamave gjatë zgjimeve të herë pas hershme. Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie me një rimbushje dhe rimbushet për 3 orë duke përdorur një fishë USB. Ka një çelës ndezje/fikje dhe është gjithashtu e pajisur me një timer 30 minutësh.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Do të japë një ndriçim të butë në dhomën e foshnjës gjatë natës
  • Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie dhe mund të rimbushet për 3 orë
  • E pajisur me timer për fikje auomatike pas 30 minutash
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15.5 cm

  Ka stok

 • Dritë nate – Pata Olga 7,200 L

  Apres La Pluie është një koleksion i ëmbël kafshësh që kanë ardhur për t’u strehuar në një dhomë gjumi pas një shëtitje të gjatë në pyll. Ata janë të veshur me materiale natyrore, liri dhe pambuku organik me veshë të mëdhenj të butë dhe fytyra të dekoruara ëmbël. Kjo dritë e ngrohtë nate me formën e një pate do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e fëmijëve duke i bërë ata të ndihen të sigurtë dhe gjithashtu duke i lehtësuar pamjen mamave gjatë zgjimeve të herë pas hershme. Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie me një rimbushje dhe rimbushet për 3 orë duke përdorur një fishë USB. Ka një çelës ndezje/fikje dhe është gjithashtu e pajisur me një timer 30 minutësh.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Do të japë një ndriçim të butë në dhomën e foshnjës gjatë natës
  • Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie dhe mund të rimbushet për 3 orë
  • E pajisur me timer për fikje auomatike pas 30 minutash
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 16 cm

  Ka stok

 • Abazhur nate – Rhombus 2,300 L

  Abazhur nate prej letre me forma të bukura gjeometrike që lëshon një dritë të butë dhe të ngrohtë falë një llambe LED. Punon me bateri dhe ka një jetëgjatësi prej 420 përdorimesh. Fiket automatikisht pas 20 minutash ndezur. Ky abazhur i jep një ngjyrim të ëmbël dhomës së fëmijëve dhe është gjithashtu një ide dhurate fantastike.

  Karakteristikat:

  • Abazhur nate, ideal për dhomë fëmijësh
  • Dritë e ngrohtë dhe e butë
  • Fiket automatikisht pas 20 minutash
  • Ka jetëgjatësi baterie prej 420 përdorimesh
  • Element dekori i mrekullueshëm
  • Ide fantastike dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  9 x 7 cm

  Ka stok

 • Dritë nate – Macja Lulu 7,200 L

  Apres La Pluie është një koleksion i ëmbël kafshësh që kanë ardhur për t’u strehuar në një dhomë gjumi pas një shëtitje të gjatë në pyll. Ata janë të veshur me materiale natyrale, liri dhe pambuku organik me ngjyra pastel dhe fytyra të dekoruara ëmbël. Kjo dritë e ngrohtë nate me formën e një maceje do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e fëmijëve duke i bërë ata të ndihen të sigurtë dhe gjithashtu duke i lehtësuar pamjen mamave gjatë zgjimeve të herë pas hershme. Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie me një rimbushje dhe rimbushet për 3 orë duke përdorur një fishë USB. Ka një çelës ndezje/fikje dhe është gjithashtu e pajisur me një timer 30 minutësh.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Do të japë një ndriçim të butë në dhomën e foshnjës gjatë natës
  • Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie dhe mund të rimbushet për 3 orë
  • E pajisur me timer për fikje auomatike pas 30 minutash
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 16 cm

  Ka stok

 • Dritë nate – Elefanti Bergamot 7,200 L

  Apres La Pluie është një koleksion i ëmbël kafshësh që kanë ardhur për t’u strehuar në një dhomë gjumi pas një shëtitje të gjatë në pyll. Ata janë të veshur me materiale natyrale, liri dhe pambuku organik me ngjyra pastel dhe të dekoruara ëmbël. Kjo dritë e ngrohtë nate me formën e një elefanti do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e fëmijëve duke i bërë ata të ndihen të sigurtë dhe gjithashtu duke i lehtësuar pamjen mamave gjatë zgjimeve të herë pas hershme. Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie me një rimbushje dhe rimbushet për 3 orë duke përdorur një fishë USB. Ka një çelës ndezje/fikje dhe është gjithashtu e pajisur me një timer 30 minutësh.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Do të japë një ndriçim të butë në dhomën e foshnjës gjatë natës
  • Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie dhe mund të rimbushet për 3 orë
  • E pajisur me timer për fikje auomatike pas 30 minutash
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15.5 cm

  Ka stok

 • Dritë nate – Apres La Pluie 7,200 L

  Apres La Pluie është një koleksion i ëmbël kafshësh që kanë ardhur për t’u strehuar në një dhomë gjumi pas një shëtitje të gjatë në pyll. Ata janë të veshur me materiale natyrore, liri dhe pambuku organik me veshë të mëdhenj të butë dhe fytyra të dekoruara ëmbël. Kjo dritë e ngrohtë nate me formën e një maceje do të japë një shkëlqim të butë në dhomën e fëmijëve duke i bërë ata të ndihen të sigurtë dhe gjithashtu duke i lehtësuar pamjen mamave gjatë zgjimeve të herë pas hershme. Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie me një rimbushje dhe rimbushet për 3 orë duke përdorur një fishë USB. Ka një çelës ndezje/fikje dhe është gjithashtu e pajisur me një timer 30 minutësh.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijë
  • Do të japë një ndriçim të butë në dhomën e foshnjës gjatë natës
  • Ka afërsisht 15 orë jetëgjatësi baterie dhe mund të rimbushet për 3 orë
  • E pajisur me timer për fikje auomatike pas 30 minutash
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15.5 cm

  Ka stok

 • Abazhur nate – Sirena 5,900 L

  Abazhur nate në formë sfere që ndriçohet falë një mekanizmi rrotullues, ajo zbukuron dhomën e fëmjëve dhe i jep atyre siguri për të fjetur në errësirë duke lëshuar një dritë të butë dhe të ngrohtëNdizeni dhe shikoni dritën të ndryshojë ngjyrë dhe xixat të lëvizin rrotull sirenës pa patur nevojë ta shkundni! Me opsionin e timer-it sfera do të fiket automatikisht pas 45 minutash. Përveçse është perfekte për të shoqëruar fëmijët gjatë gjumit, sfera e ndritshme është gjithashtu një element i mrekullueshëm dekori në dhomën e fëmijëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate në formë sfere
  • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
  • Lëshon një dritë të ngrohtë dhe të butë
  • I fal fëmijëve siguri për të fjetur vetëm në errësirë
  • Mund të programohet për fikje automatike pas 45 minutash

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e sferës: 11 x 11 x 14 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
  • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

  Ka stok

 • Abazhur nate – Lila & Pupi 5,900 L

  Abazhur nate në formë sfere që ndriçohet falë një mekanizmi rrotullues, ajo zbukuron dhomën e fëmjëve dhe i jep atyre siguri për të fjetur në errësirë duke lëshuar një dritë të butë dhe të ngrohtëNdizeni dhe shikoni dritën të ndryshojë ngjyrë dhe xixat të lëvizin rreth e rrotull pa patur nevojë ta shkundni! Me opsionin e timer-it sfera do të fiket automatikisht pas 45 minutash. Përveçse është perfekte për të shoqëruar fëmijët gjatë gjumit, sfera e ndritshme është gjithashtu një element i mrekullueshëm dekori në dhomën e fëmijëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate në formë sfere
  • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
  • Lëshon një dritë të ngrohtë dhe të butë
  • I fal fëmijëve siguri për të fjetur vetëm në errësirë
  • Mund të programohet për fikje automatike pas 45 minutash

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e sferës: 11 x 11 x 14 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
  • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

  Ka stok

 • Abazhur nate – Aviatori 5,900 L

  Abazhur nate në formë sfere që ndriçohet falë një mekanizmi rrotullues, ajo zbukuron dhomën e fëmjëve dhe i jep atyre siguri për të fjetur në errësirë duke lëshuar një dritë të butë dhe të ngrohtëNdizeni dhe shikoni dritën të ndryshojë ngjyrë dhe xixat të lëvizin rrotull aviatorit pa patur nevojë ta shkundni! Me opsionin e timer-it sfera do të fiket automatikisht pas 45 minutash. Përveçse është perfekte për të shoqëruar fëmijët gjatë gjumit, sfera e ndritshme është gjithashtu një element i mrekullueshëm dekori në dhomën e fëmijëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate në formë sfere
  • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
  • Lëshon një dritë të ngrohtë dhe të butë
  • I fal fëmijëve siguri për të fjetur vetëm në errësirë
  • Mund të programohet për fikje automatike pas 45 minutash

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e sferës: 11 x 11 x 14 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
  • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

   

  Ka stok

 • Abazhur nate – Dreri 5,900 L

  Abazhur nate në formë sfere që ndriçohet falë një mekanizmi rrotullues, ajo zbukuron dhomën e fëmjëve dhe i jep atyre siguri për të fjetur në errësirë duke lëshuar një dritë të butë dhe të ngrohtëNdizeni dhe shikoni dritën të ndryshojë ngjyrë dhe xixat të lëvizin rrotull drerit pa patur nevojë ta shkundni! Me opsionin e timer-it sfera do të fiket automatikisht pas 45 minutash. Përveçse është perfekte për të shoqëruar fëmijët gjatë gjumit, sfera e ndritshme është gjithashtu një element i mrekullueshëm dekori në dhomën e fëmijëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate në formë sfere
  • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
  • Lëshon një dritë të ngrohtë dhe të butë
  • I fal fëmijëve siguri për të fjetur vetëm në errësirë
  • Mund të programohet për fikje automatike pas 45 minutash

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e sferës: 11 x 11 x 14 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
  • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

   

  Ka stok

 • Dritë nate & projektor – Galaksia 4,000 L

  Një dritë nate që projekton vizatime yjesh e planetesh me një ndriçim qetësues në 4 ngjyra të ndryshme: jeshile, blu, e kuqe dhe shumëngjyrëshe. Kjo dritë e ngrohtë do ti ndihmojë fëmijët tuaj të flenë sa më qetë dhe ëmbël. Drita është e pajisur gjithastu me një timer i cili do ta fikë atë automatikisht pas 60 minutash përdorimi.

  Karakteristikat:

  • Dritë nate me projektor yjesh dhe planetesh
  • Përmban 4 ngjyra ndriçimi, jeshile, blu, e kuqe ose shumëngjyrëshe
  • Timer për fikje automatike pas 60 minutash
  • Punon me 3 bateri AAA-LR03

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 17 x 14 cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • 3 bateri AAA-LR03

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories