Dalja e dhëmbëve të parë të vogëlushëve tuaj është me siguri periudha më emocionuese, por gjithashtu shkakton edhe shqetësim si për foshnjën ashtu edhe për prindërit. Produktet e sjella nga Bee Kids, për kujdesin e dhëmbëve, ju vinë në ndihmë vogëlushëve dhe prindërve.

Këto produktet të bëra nga gomë 100% natyrale u lejon vogëlushëve tuaj të përtypin pjesët e buta, me dizajne të ndryshme, për të qetësuar mishrat e dhëmbëve, sikurse siguron sasinë e nevojshme të stimulimit oral për të vegjlit tuaj. Këto produkte gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e fazës së daljes së dhëmbëve dhe zhvillimin e mishrave të dhëmbëve. Janë të projektuara  në mënyrë ergonomike dhe me madhësi perfekte për gojët e vogla.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kërpudha Manolo 2,200 L

  Kërpudha Manolo do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Kërpudha Manolo është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

  Ka stok

 • Karrota Cathy 2,200 L

  Karrota Cathy do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Karrota Cathy është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

  Ka stok

 • Rrake me forme ergonomike 2,700 L

  Rrakja, një produkt i domosdoshëm për të argëtuar vogëlushët, vjen tanimë me miks të 3 materialeve natyrale. Gomë natyrale, pambuk organik dhe bio-plastike.  Falë formës ergonomike të dorezës, rraketakja është e lehtë për tu kapur dhe mbajtur nga vogëlushët.  Koka e Sophie-s është prej gome natyrale dhe vogëlushët mund ta kafshojnë atë për të lehtësuar dhimbjen e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Vjen  me miks të 3 materialeve natyrale
  • Gomë natyrale, pambuk organik dhe bio-plastike
  • Ergonomike
  • Koka e Sophie-s është prej gome natyrale që mund të kafshohet për të lehtësuar dhimbjen e mishrave të dhëmbëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 17.5 x  5.5 x  5.5 cm

   

  Ka stok

 • Unaza e dhëmbëve- Ylberi 2,900 L

  Unaza e dhëmbëve, në formë ylberi, do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Unaza është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.

  Çfarë e bën të vyer:

  • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Unaza e dhëmbëve- Macja 2,900 L

  Unaza e dhëmbëve, në formë maceje, do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Unaza është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.

  Çfarë e bën të vyer:

  • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Madhësia: 8 x 11.5 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Unaza e dhëmbëve- Lepuri 2,900 L

  Unaza e dhëmbëve, në formë lepuri, do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Unaza është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.

  Çfarë e bën të vyer:

  • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Madhësia: 10 x 3 x 13 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Gommu Bear Sea 3,900 L

  Gommu Bear Sea është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët mund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 9 cm

  Ka stok

 • Gommu Bear Fern 3,900 L

  Gommu Bear Fern është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët mund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 9 cm

  Ka stok

 • Gommu Bear Sienna 3,900 L

  Gommu Bear Sienna është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët mund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 9 cm

  Ka stok

 • Gommu Bear Butter 3,900 L

  Gommu Bear Butter është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët mund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 9 cm

  Ka stok

 • Gommu Dog Cream 3,900 L

  Gommu Dog Cream është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët nund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 17 cm

  Ka stok

 • Gommu Dog Choco 3,900 L

  Gommu Dog Choco është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët nund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 17 cm

  Ka stok

 • Gommu Dog Ocean 3,900 L

  Gommu Dog Ocean është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët nund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 17 cm

  Ka stok

 • Gommu Dog Siena 3,900 L

  Gommu Dog Siena është nga familja e Gommu. Është i bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm. Vjen me dizajn unik, falë një procesi ekologjik dhe punuar me dorë. Është i lyer me dorë me bojë organike të kategorisë ushqimore, pa PVC dhe BPA. Mund të kthehet padiskutim në shoqëruesin ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve. mund ta përtypin, pa asnjë problem, ose mund ta kapin me duart e vogla pa pasur shqetësimin e ndonjë dëmtimi, falë butësisë.  Është i mbyllur hermetikisht, e cila nënkupton që nuk mund të grumbullohen myk apo baktere. Sipërfaqja e butë dhe forma e butë e rrumbullakosur do të stimulojnë ndjenjën e prekjes.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesi ideal për lojra ose për kujdesin ndaj mishrave të dhëmbëve
  • Është super i butë dhe higjenikisht i pastër
  • Vogëlushët nund ta përtypin ose prekin pa asnjë shqetësim
  • Bërë nga lëngu i pemës Hevea, 100% i biodegradueshëm
  • Krijuar dhe lyer me dorë
  • Stimulon ndjenjën e prekjes

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 17 cm

  Ka stok

 • Heart Sage 2,000 L

  BIBS Baby Bitie është i adhurueshëm dhe i përsosur për duart e vogla për t’u kapur. Vjen në formën e yllit dhe mund të përtypet me lehtësi nga vogëlushët. Ka tekstura të ndryshme, të cilat ofrojnë rehati qetësuese dhe ndihmojnë në stimulimin daljes së dhëmbëve. Baby Bitie është gjithashtu i shkëlqyeshëm për stimulimin e shqisave dhe aftësive të shkëlqyera motorike të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Qetëson mishrat
  • Perfekt për periudhën e daljes së dhëmbëve
  • Perfekt për stimulimin e shqisave
  • 100% pa BPA dhe ftalate
  • Material 100% i sigurtë
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Pastrohet me lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 2 deri në 10 muajsh
  • Materiali: TPU ushqimore

  Ka stok

 • Star Baby Blue 2,000 L

  BIBS Baby Bitie është i adhurueshëm dhe i përsosur për duart e vogla për t’u kapur. Vjen në formën e yllit dhe mund të përtypet me lehtësi nga vogëlushët. Ka tekstura të ndryshme, të cilat ofrojnë rehati qetësuese dhe ndihmojnë në stimulimin daljes së dhëmbëve. Baby Bitie është gjithashtu i shkëlqyeshëm për stimulimin e shqisave dhe aftësive të shkëlqyera motorike të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Qetëson mishrat
  • Perfekt për periudhën e daljes së dhëmbëve
  • Perfekt për stimulimin e shqisave
  • 100% pa BPA dhe ftalate
  • Material 100% i sigurtë
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Pastrohet me lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 2 deri në 10 muajsh
  • Materiali: TPU ushqimore

  Ka stok

 • Star Blush 2,000 L

  BIBS Baby Bitie është i adhurueshëm dhe i përsosur për duart e vogla për t’u kapur. Vjen në formën e yllit dhe mund të përtypet me lehtësi nga vogëlushët. Ka tekstura të ndryshme, të cilat ofrojnë rehati qetësuese dhe ndihmojnë në stimulimin daljes së dhëmbëve. Baby Bitie është gjithashtu i shkëlqyeshëm për stimulimin e shqisave dhe aftësive të shkëlqyera motorike të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Qetëson mishrat
  • Perfekt për periudhën e daljes së dhëmbëve
  • Perfekt për stimulimin e shqisave
  • 100% pa BPA dhe ftalate
  • Material 100% i sigurtë
  • Projektuar dhe prodhuar në Danimarkë
  • Pastrohet me lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 2 deri në 10 muajsh
  • Materiali: TPU ushqimore

  Ka stok

 • Seti I Dhuratës Sophie La Girafe Composition 4,200 L

  Një set i adhurueshëm dhurate lindjeje i ofruar në një paketim të veçantë nga Sophie la Girafe. Seti përmban rraketaken dhe lodrën e përsosur të mishrave të dhëmbëve Sophie la Girafe. Për ta bërë dhuratën akoma më perfekte, ky set shoqërohet me një kartë dhuratë të personalizueshme dhe një çantë të bukur dhuratë.

  Karakteristikat:

  • Set dhuratë
  • Perfekte për dhurata lindjeje
  • Paketim dhuratë dhe kartë e personalizuara

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22.5 x 21.5 x 6 cm

  Ka stok

 • Set dhuratë- My Christmas 5,200 L

  Një koleksion i lezetshëm “Seti im i parë i dhuratave” nga Sophie la Girafe. I përshtatshëm që nga lindja, kompleti i paketuar përmban lodrën stimuluese Sopie La Girafe, çorape dhe kapuç me motiv krishtëlindjesh. Të gjitha janë të bëra me material të butë organik prej pambuku, poliesteri dhe gome natyrale. Kapuçi dhe çorapet e Krishtlindjes janë ideale  për ti ofruar ngrohtësi vogëlushëve gjatë kohës së dimrit.

  Karakteristikat:

  • Seti më i mirë për Krishtlindjet e para të Foshnjës
  • Përmban lodrën stimuluese Sopie La Girafe, çorape dhe kapuç me motiv krishtëlindjesh
  • Të gjitha janë të bëra me material të butë organik prej pambuku, poliesteri dhe gome natyrale

  Të dhënat teknike:

  • Materialet: Pambuk organik, poliestër dhe gomë natyrale
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Topthat shumëngjyrësh 3,700 L

  Një lodër klasike për vogëlushë. Ky koleksion shumëngjyrësh prej 6 topthash të rrumbullakëta shumëngjyrëshe, të lidhura me një fije të sigurt elastike, janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët dhe ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët. Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Një lodër klasike për vogëlushë
  • Janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët
  • Ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët
  • Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 10 x 9.6 x 3.5 cm
  • Mosha: +0 muajsh

   

  Ka stok

 • Elefant 2,200 L

  Elefanti simpatik prej gome ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve nga mishrat e dhëmbëve të vogëlushëve tuaj. Për më tepër,  stimulon ndjenjën e prekjes dhe shikimit, mëson se si t’i kapin gjërat me duart e vogla dhe stimulon koordinimin sy-duar. Elefanti është bërë  100% nga gome natyrale, pa materiale toksike dhe pa BPA.

  Karakteristikat:

  • Elefanti simpatik prej gome ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve nga mishrat e dhëmbëve
  • Stimulon ndjenjën e prekjes dhe shikimit
  • Elefanti është bërë  100% nga gome natyrale, pa materiale toksike dhe pa BPA

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 8 x 11
  • Mosha: +0 muajsh

   

  Ka stok

 • Brokoli – Brucy 2,200 L

  Brucy the Broccoli do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Brucy the Broccoli është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Madhësia: 7 x 9 x 10.3 cm

  Ka stok

 • Qershia – Mery 2,200 L

  Mery the Cherry do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Mery the Cherry është bërë e gjitha në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • E butë, e lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Madhësia: 2.2 x 13.5 x 6.9 cm

  Ka stok

 • Avokado Arnold 2,200 L

  Avokado Arnold do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Avokado Arnold është bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

  Çfarë e bën të vyer:

  • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
  • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
  • Madhësia: 6.4 x 4.2 x 9.4 cm

  Ka stok

 • Topi – Bota 2,500 L

  Earthy the World Ball dëshiron t’i prezantojë fëmijët në respektimin, mësimin dhe zbulimin e çdo cepi të planetit Tokë, si dhe vlerësimin e qenieve njerëzore. Pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, kultura, vendndodhja ose preferencat, bota është më e mirë kur të gjithë jemi të bashkuar. Earthy the World Ballështë bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike! Në mënyrë që Earthy World Ball të mbahet lehtë për duart e foshnjave, ky produkt nuk është i fryrë plotësisht, kështu që është më i butë dhe më i lehtë për tu mbajtur.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
  • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
  • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
  • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
  • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

  Të dhëna teknike:

  • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

  Ka stok

 • Rosaket e ujit 2,000 L

  Seti me 5 rosakë për lojrat e tualetity përveç se janë shumë të këndshëm dhe argëtues, janë plotësisht të sigurt për të vegjlit tuaj sepse nuk kanë përmbajtje të dëmshme. Ato janë aq të bukura sa që edhe nëse nuk është koha e banjës, do të duken shkëlqyeshëm në banjë.

  Karakteristikat: 

  • Argëtuese dhe të këndshme
  • Të përshtatshme për kohën e banjos
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Çelësat e drurit për beba 2,900 L

  Këto çelësa lodër prej druri janë krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve. Të përshtatshme nga mosha +4 muajshe, ato janë të lehta dhe kapen me lehtësi nga duart e vogla. Tingulli i çelësave prej druri është delikat dhe do të tërheqë vëmendjen e vogëlushëve tuaj, por pa i frikësuar ata. Edhe ngjyrat pastel, krejtësisht natyrale dhe të sigurta, e tërheqin vëmendjne me ëmbëlsi. Vogëlushët  zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, dëgjim dhe koordinim sy-duar.

  Karakateristikat:

  • Lodër prej druri e krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve
  • E përshtatshme për moshën +4 muajsh
  • Tingulli delikat do ti tërheqë vëmendjen e vogëlushëve, pa i trembur
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të dëgjimit dhe rritjen e koordinimit sy- duar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10 x 7 x 6 cm
  • Mosha: +4 muajsh
  • Materiali: Dru

  Ka stok

 • Drenusha Fanfan 2,500 L

  Fanfan the fawn është  bërë duke përdorur 100% gomë natyrale dhe bojëra  ushqimore. Ai tërheq shikimin e vogëlushëve përmes njollave të bardha, me kontrast në të gjithë trupin e tij dhe bëhet një objekt i njohur. Një qetësues që njihet lehtësisht nga vogëlushët tuaj. Fanfan argëton vogëlushët, zhvillon ndjenjën e dëgjimit të foshnjës ndërsa  dhe ka edhe disa pjesë të përtypshme (veshë, këmbë, etj.). Është i përkryer për të ndihmuar në qetësimin e mishrave të dhëmbëve të vogëlushëve gjatë fazës së daljes së dhëmbëve të parë. Falë përbërjes 100% nga gomë natyrale dhe  bojë ushqimore, ai është plotësisht i sigurt për vogëlushët tuaj.

  Fanfan the fawn është i përshtatshëm në mënyrë perfekte për duart e vogla të të vegjëlve tuaj dhe këmbët e tij të gjata e bëjnë të lehtë për tu mbajtur. Cilësia e gomës 100% natyrale i kujton foshnjës butësinë e lëkurës së nënës. Era e këndshme dhe unike e gomës 100% i jep lodrës karakterin e saj që i ndihmon vogëlushët ta njohë atë midis lodrave të tjera.

  Karakteristikat:

  • Qetësues për mishrat e dhëmbëve të vogëlushëve
  • Është  bërë duke përdorur 100% gomë natyrale dhe bojëra  ushqimore
  • Fanfan argëton vogëlushët dhe zhvillon ndjenjën e dëgjimit të foshnjës
  • Ideale për fazën e daljes së dhëmbëve
  • Lehtësisht për tu kapur dhe mbajtur nga duart e vogla të vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% gomë natyrale
  • Boja: 100% bojë ushqimore
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Unaza për dhëmbët Sophie la Girafe 2,000 L

  Sophie la Girafe Ring Teether është ideale për të qetësuar vogëlushët tuaj nga dhimbjet e mishrave të dhëmbëve. Kjo unazë është e bërë nga gomë 100% natyrale e butë dhe ndihmon vogëlushët gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve. Veshët, brirët dhe pjesa e unazës mund të kafshohen lehtësisht nga vogëlushët tuaj.

  Karakteristikat:

  • Materiali: gome 100 % natyrale

  Ka stok

 • Set dhurata e pare 7,200 L

  Një koleksion i lezetshëm “Seti im i parë i dhuratave” nga Sophie la Girafe. I përshtatshëm që nga lindja, kompleti i paketuar përmban një palë pupa, një kapuç, gushore, batanije dhe një Sophie la Girafe.   Të gjitha janë të bëra me material të butë organik prej pambuku, poliesteri dhe gome natyrale.

  Seti përmban:

  • Batanije
  • Pupa
  • Gushore
  • Kapuç
  • Sophie La Girafe

  Karakteristikat:

  • Seti përmban 5 dhurata
  • I përshtatshëm për të porsalindurit
  • I përshtatshëm për vajzat dhe djemtë

  Të dhënat teknike:

  • Materialet: Pambuk organik, poliestër dhe gomë natyrale
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories