Kategori e dedikuar aktiviteteve argëtuese dhe edukuese për vogëlushët. Libra plot ngjyra, të butë dhe perfekt për muajt e parë për të stimuluar shqisat e të vegjëlve tuaj. Përfshin faqe të dizenjuara për të argëtuar vogëlushët me tekstura të ndryshme,  zile dhe lodra të tjera “të fshehura” për të përmirësuar vëzhgimin dhe zhvilluar imagjinatën.

19 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Libër i butë aktiviteti sensorial Miqtë e Detit- Ngjyrë miks 3,100 L

  Libër super i butë sensioral për bebe. Një mënyrë e shkëlqyer për të prezantuar fëmijët tuaj me botën e mrekullueshme të librave. Lojë teksturash, ngjyrash dhe formash të veçanta për të zbuluar personazhet Miqtë e Detit nga Done By Deer. Stimulon shqisat dhe zhvilon aftësitë motorike dhe është gjithashtu një aktivitet shumë argëtues për më të vegjlit.

  Karakteristikat:

  • Libri super i butë bërë me material poliester
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Me ngjyra të ndezura dhe forma të veçanta
  • Mund ta varni tek karroca apo djepi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 16 x 13 cm
  • Material: 50% poliester dhe 50% pambuk
  • Lahet në cikël në 40 gradë

  Ka stok

 • Aktivitet argëtues – Libri i Formave 1,500 L

  Një libër argëtues dhe edukues, pasi çdo faqe përmban forma kafshësh të cilat duhen vendosur ne formën e tyre. Kjo është një mënyrë argëtuese për të mësuar emërtimet e kafshëve dhe për tu njohur me to. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla.  Është bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues dhe edukues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shqisave
  • Përmasat: 13 x 20 cm
  • Bërë nga kartoni i fortë FSC© dhe bojë soje

  Ka stok

 • Aktivitet argëtues – Libri i Numërimit 1,500 L

  Një libër argëtues dhe edukues, pasi çdo faqe përmban numra të shoqëruar me figura kafshësh. Kjo është një mënyrë argëtuese për të mësur numërimin dhe për tu njohur me kafshët. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla.  Është bërë nga karton i fortë i çertifikuar FSC© dhe bojë soje.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues dhe edukues
  • Ndihmon zhvillimin e aftësive motorike dhe shqisave
  • Përmasat: 13 x 13 cm
  • Bërë nga karton i fortë i çertifikuar FSC© dhe bojë soje, 100 % të sigurta për fëmijët

  Ka stok

 • Libër aktiviteti – 4 kafshët 2,900 L

  Libër i butë me një mori aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Ata padyshim do ta adhurojnë dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar kafshët shumëngjyrëshe. Gjithashtu libri përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libri ndihmon për të zgjuar shqisat e të vegjëlve
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Libër aktiviteti në ujë – Miqtë e Detit 3,000 L

  Libri Sea Friends nga Done by Deer është i përsosur për t’u argëtuar gjatë kohës së banjës.
  Çdo faqe do të ketë një surprizë për të zbuluar dhe gjithashtu është e pajisur me një pjesë silokoni në formë peshku për të qetësuar mishin e dhëmbëve. Aktivitetet e kësaj lodre janë krijuar për të ndihmuar fëmijët më të vegjël në zhvillimin e shqisave të tyre. Ata do adhurojnë figurat dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar personazhet e detit.

  Karakteristikat:

  • Enkas për aktivitete në ujë
  • Ndihmon fëmijët në zhvillimin e shqisave
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues që do të adhurohet nga vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 x 3 cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Material: 50% neopren 40% poliester 10% PU
  • Lahet në lavatriçe me 30°C

  Ka stok

 • Libër numërimi 1,500 L

  Libër numërimi, për të ndihmuar të vegjlit të mësojnë numrat 1 deri në 10. Një libër i vogël vërtet i lezetshëm që do të jetë i preferuari për të mësuar numërimin. Ai është projektuar me kafshë të adhurueshme, detaje të bukura dhe ngjyra të dashura për fëmijët e vegjël. Bërë nga karton 100% i çertifikuar dhe i sigurtë për të vegjlit.

  Karakteristikat:

  • Libër numërimi
  • Përmban ilustrime të bukura kafshësh me ngjyra të ëmbla
  • Çdo faqe libri ilustrohet me një numër
  • Bërë nga karton 100% FSC i çertifikuar

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Faqe: 16
  • Përmasat: 12 x 12 x 1 cm

  Ka stok

 • Libër druri për vogëlushë – Safari 1,300 L

  Prezantojini vogëlushët tuaj me kënaqësinë e të lexuarit dhe me mrekullitë e botës natyrore me këtë libër magjepsës. I bërë prej druri dhe totalisht i sigurtë për t’u kafshuar. Libri përmban ilustrime të ndritshme dhe gazmore në çdo faqe të tij. Fëmijët do të adhurojnë ngjyrat e ndezura dhe format e veçanta si dhe do të mësojnë të njihen me kafshët e egra.

  Karakteristikat:

  • Libër për vogëlushë
  • Me forma të veçanta dhe ngjyra të ndezura
  • I bërë prej druri
  • I sigurtë për t’u kafshuar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +10 muajsh

  Ka stok

 • Libër i butë aktiviteti – Safari 3,200 L

  Ky libër aktiviteti për bebe përmban 3 faqe me ilustrime emocionuese! Është i përsosur për stimulimin e shikimit falë ngjyrave me kontraste dhe ilustrimeve të veçanta por edhe për të nxitur prekjen dhe dëgjimin. Ka një unazë për ta varur në karrocë, karrige apo djep e cila shërben gjithashtu për qetësimin e mishit të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Libër aktiviteti për foshnje
  • Zhvillon aftësitë motorike dhe shqisat
  • Unaza me të cilën mund ta varni shërben gjithashtu për qetësimin e mishit të dhëmbëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17.8 x 5.1 x 17.8 cm
  • Mosha e përshtatshme: 0 +

  Ka stok

 • Libër aktiviteti i gjatë – Safari 3,800 L

  Libër i gjatë me 2 anë për të stimuluar shqisat e të vegjëlve tuaj. Përfshin 12 faqe të ilustruara për të argëtuar vogëlushët me ngjyra, tekstura, zile dhe lodra të tjera të ”fshehura” për të zhvilluar vëzhgimin dhe prekjen. Libri ka dy anë, ana bardh e zi me kontraste dhe ngjyra të forta, është ideale për të stimuluar shikimin në muajt e parë të jetës, ndërsa ana me ngjyrë do të ndihmojë vogëlushët në zhvillimin e imagjinatës dhe prekjes imagjinatën.

  Karakteristikat:

  • Libër i gjatë me 2 anë për të stimuluar shqisat
  • Përmban 12 faqe të ilustruara
  • Ngjyra të ndezura dhe me kontraste në njërën anë
  • Ngjyra më të buta dhe të ëmbla si dhe elemente të varura në anën tjetër
  • Libri mund të vendoset në tokë, të varet në krevat ose në këndin e lojrave
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Mund të lahet lehtësisht në lavatriçe

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (i hapur): 16 x 94 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Libër i butë – Mësimet E Para 3,200 L

  Libër i butë me një mori aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Ata do të argëtohen pamasë duke numëruar elementët në secilën faqe dhe do adhurojnë figurat me ngjyra të ndezura dhe me kontraste. Libri përmban disa aktivitete për t’u eksploruar nga vogëlushët tuaj: një dorezë të ngurtë me 3 rruaza të lëvizshme, një pjesë kërcitëse e fshehur në faqen e parë si dhe dy pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Argëtohuni së bashku me vogëlushët tuaj duke eksploruar të gjitha faqet e këtij libri ndërkohë që zbuloni kafshë, ngjyra dhe tinguj të ndryshëm.

  Karakteristikat:

  • Libri i butë për vogëlushë
  • Zhvillon aftësitë motorike dhe shqisa si prekja, shikimi dhe dëgjimi
  • Përmban edhe dy pjesë super të buta silikoni për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 19.5 x 2.5 x 14 cm
  • Mosha: +3 muajsh

  Ka stok

 • Libër i butë aktiviteti Miqtë e Detit- Ngjyrë miks 4,200 L

  Libër super i butë për bebe. Një mënyrë e shkëlqyer për të prezantuar fëmijët tuaj me botën e mrekullueshme të librave. Lojë teksturash, ngjyrash dhe formash të veçanta për të zbuluar personazhet Miqtë e Detit nga Done By Deer. Stimulon shqisat dhe zhvilon aftësitë motorike dhe është gjithashtu një aktivitet shumë argëtues për më të vegjlit.

  Karakteristikat:

  • Libri super i butë bërë me material poliester
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Me ngjyra të ndezura dhe forma të veçanta
  • Mund ta varni tek karroca apo djepi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 18 x 16 cm
  • Material dhe mbushja: Poliester
  • Lahet në cikël në 40 gradë

  S’ka stok

 • Libër i butë aktiviteti – Flutura 3,000 L

  Libër super i butë aktiviteti. Me një mori aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementet shumëngjyrëshe me materiale të veçanta që zgjojnë shqisat e tyre dhe i ndihmojnë ata në zhvillimin e aftësive motorike. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libër i butë aktiviteti
  • Zhvillon shqisat dhe aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy – duar
  • Argëtues dhe edukativ

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0 +
  • Përmasat: 16 x 16 x 5 cm
  • Material: Pambuk dhe Poliestër

  S’ka stok

 • Libër i butë aktiviteti – Pata e Vogël 3,000 L

  Libër super i butë aktiviteti. Me një mori aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementet shumëngjyrëshe me materiale të veçanta që zgjojnë shqisat e tyre dhe i ndihmojnë ata në zhvillimin e aftësive motorike. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libër i butë aktiviteti
  • Zhvillon shqisat dhe aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy – duar
  • Argëtues dhe edukativ

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0 +
  • Përmasat: 15.5 x 17 x 5 cm
  • Material: Pambuk dhe Poliestër

  S’ka stok

 • Libër aktiviteti – Farmyard Friends 3,900 L

  Zbuloni botën e mrekullueshme të librave të butë me librin Farmyard Friends nga Manhattan Toy. Ky libër për fëmijë tregon jetën e një fermeri që udhëton nga faqja në faqe duke stimuluar shqisat dhe aftësitë motorike të vogëlushëve. Ata do të adhurojnë ngjyrat me kontraste të forta dhe elementët dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe. Gjithashtu libri përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Vareni tek karroca e bebit dhe merreni me vete kudo!

  Karakteristikat:

  • Libër pambuku super i butë
  • Zhvillon aftësitë motorike dhe stimulon shqisat
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Material: Pambuk

  S’ka stok

 • Libër aktiviteti- Breshka 2,800 L

  Libri i mësimit të hershëm përmban një pafundësi aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Padyshim vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe,  me tematike personazhin kryesor breshkën. Gjithashtu libri përmban ngjyra të ndezura dhe me kontraste, si dhe pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libri ndihmon për të zgjuar shqisat e të vegjëlve
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Mundëson aktivitet prekjeje, njohjen e ngjyrave dhe kontrastet

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Material: Pambuk

  S’ka stok

 • Libri Teddy 1,500 L

  Kaloni disa momente argëtuese me të vegjlit tuaj duke lexuar për Tedin dhe miqtë e tij. Një libër i vogël me ngjyra të ëmbla dhe ilustrime të kafshëve më të dashura për vogëlushët. Bërë nga karton 100% i çertifikuar.

  Karakteristikat:

  • Libër argëtues me ilustrime kafshësh
  • Me ngjyra të ëmbla
  • Bërë nga material kartoni 100% FSC i certifikuar

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Faqe: 16
  • Përmasat: 12 x 12 x 1 cm

  S’ka stok

 • Libër i butë aktiviteti – Sous mon baobab 4,900 L

  Libër pambuku super i butë për bebe. Një mënyrë e shkëlqyer për të prezantuar fëmijët tuaj me botën e mrekullueshme të librave. Lojë teksturash, ngjyrash dhe formash të veçanta për të zbuluar personazhet e koleksionit Sous mon Baobab. Stimulon shqisat dhe zhvilon aftësitë motorike dhe është gjithashtu një aktivitet shumë argëtues për më të vegjlit.

  Karakteristikat:

  • Libri super i butë pambuku
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Me ngjyra të ndezura dhe forma të veçanta
  • Mund ta varni tek karroca apo djepi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Material: Pambuk
  • Lahet në cikël në 30 gradë

  S’ka stok

 • Libër i butë aktiviteti – Dans la jungle 5,200 L

  Dans la jungle nga Moulin Roty është një libër aktivitetesh në pëlhurë super të butë, plot surpriza dhe aktivitete shqisore. Pjesa e brendshme e librit është ilustruar me vizatime gazmore, argëtuese dhe shumëngjyrëshe, çdo faqe paraqet pjesë me të cilat ndërveprohet me materiale dhe pëlhura të ndryshme: kadife, pëlhurë jeshile me shkëlqim, letër kërcitëse, qëndisje, pellush, një pasqyrë e fshehur, pjesa e pasme prej leshi etj. Një lojë edukative që zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim dhe imagjinatën.

  Karakteristikat:

  • Libër pambuku për vogëlushë
  • Zhvillon aftësitë motorike dhe shqisat
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 20  cm
  • Material: Pambuk
  • Lahet në cikël në 30 gradë

  S’ka stok

 • Libër aktiviteti- Fairytale Peek – A- Boo 3,600 L

  Libri i mësimit të hershëm përmban një pafundësi aktivitetesh për të zgjuar shqisat e të vegjëlve tuaj. Padyshim vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  dhe do të argëtohen pamasë duke vëzhguar elementët me grafika shumëngjyrëshe në secilën faqe me tematike kafshët e ndryshme të pyllit. Gjithashtu libri përmban ngjyra të ndezura dhe me kontraste, si dhe pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve. Ky libër është i lehtë për t’u kapur dhe mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Libri ndihmon për të zgjuar shqisat e të vegjëlve
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Përmban pjesë super të buta për të qetësuar mishrat e dhëmbëve
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Mundëson aktivitet prekjeje, njohjen e ngjyrave dhe kontrastet

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15.25  x 5.1 x 15.25 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories