Lojrat zhvilluese për vogëlushët tuaj janë shumë të rëndësishme në rritjen e fëmijëve në mënyrë të shëndetshme dhe për ti shkathtësuar. Të gjithë produktet e listuara në Bee Kids, për kategorinë lojra zhvilluese, janë plotësisht të sigurta për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë për këtë kategori produktesh. Gjithashtu janë lodra eko- mjedisore dhe pa lëndë të dëmshme. Momentet argëtuese për vogëlushët tuaj do jenë të pafundme falë këtyre produkteve të përzgjedhura me kujdes.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Lopa E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Kafssha me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Flutura E Butë Me Lidhje 1,500 L

  Butterfly Links, kjo flutur e bukur është një mënyrë argëtuese për foshnjat që të argëtojnë veten ndërsa praktikojnë kapjen dhe mbajtjen e tyre. Është shumë e lehtë për t’u ngjitur në një krevat fëmijësh ose karrocë fëmijësh.  Krahët e fluturës janë bërë nga silikoni dhe janë 100% të sigurta për t’u përtypur. Tre unaza plastike varen nga secili krah. Është e rekomandueshme edhe për të porsalindurit.

  Karakteristikat:

  • Është një mënyrë argëtuese për foshnjat
  • Ngjitete me lehtësi tek kreavti ose karroca
  • Krahët e fluturës janë bërë nga silikoni dhe janë 100% të sigurta për t’u përtypur

  Të dhënat teknike:

  • Materialet: 100% pambuk dhe silikon
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Derrkuci I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Miushi I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Bleta E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Nusepashka E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e mollëkuqes dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Kutia magjike e shamiave 3,900 L

  Kimmy Koala Wonder Tissue Box, kuti e mrekullueshme shqisore për foshnjat dhe të vegjlit, përmban 10 pëlhura shumëngjyrëshe me cilësi të lartë dhe fjongo shumëngjyrëshe. Teksturat e ndryshme të pëlhurave nxisin shqisat dhe zhvillimin e aftësive motorike të foshnjëve.  Pëlhurat shumëngjyrëshe të organzës janë të buta në prekje,  të tejdukshme dhe të lehta për të lëvizur në ajër. Inkurajon ide të pafundme për lojëra imagjinare aktive, ushtrime, lëvizje, lojëra dhe aktivitete familjare. Kutia  është bërë me materiale cilësore, duke e bërë atë jashtëzakonisht të rehatshme dhe të sigurt për t’u përdorur, pa BPA dhe Ftalate. Është perfekte për të mësuar ngjyrat, për të numëruar dhe për të përmirësuar aftësitë motorike dhe shqisore.

  Karakateristikat:

  • Kuti e mrekullueshme shqisore për foshnjat dhe të vegjlit
  • Përmban 10 pëlhura shumëngjyrëshe me cilësi të lartë dhe fjongo shumëngjyrëshe
  • Teksturat e ndryshme të pëlhurave nxisin shqisat dhe zhvillimin e aftësive motorike të foshnjëve
  • Kutia  është bërë me materiale cilësore
  • Pa BPA dhe Ftalate
  • Është perfekte për të mësuar ngjyrat, për të numëruar dhe për të përmirësuar aftësitë motorike
  • Inkurajon ide të pafundme për lojëra imagjinare aktive, ushtrime, lëvizje, lojëra dhe aktivitete familjare

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13.5 x 13.5 cm

  S’ka stok

 • Rrake – Papagalli Tuki 2,200 L

  Papagalli Tuki është një lodër e butë aktiviteti me tinguj të unazave rrethore mbushur me toptha dhe plot ngjyra. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Papagalli Tuki është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 17 cm

  Ka stok

 • Rrake – Zebra Dizi 2,400 L

  Zebra Dizi është një lodër e butë aktiviteti me ngjyrat karakteristiket, me tingull zileje dhe veçori lozonjare. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Zebra Dizi është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 17 cm

  Ka stok

 • Rrake – Luani Harry 2,400 L

  Luani Harry është një lodër e butë aktiviteti plot ngjyra dhe me shoqërues këlyshin Libby.  Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Luani Harry është një lodër e butë aktiviteti plot ngjyra dhe me shoqërues këlyshin Libby
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 11 x 4 x 24 cm

  Ka stok

 • Rrake – Princi Pinguin 2,100 L

  Princi Pinguin është një lodër e butë aktiviteti me tingull zileje dhe veçori lozonjare. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Princi Pinguin është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Qetësues për foshnje- Princi Pinguin 4,800 L

  Qetësues për foshnje- Princi Pinguin është nga lodrat e para muzikore të foshnjës që mund ta qetësojë  para gjumit dhe të argëtojë gjatë ditës. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët.  Sensori unik  i zërit aktivizon automatikisht muzikën dhe dritën kur fëmija fillon të qajë, duke e ndihmuar atë të flejë sërish nëse zgjohet ose duke e qetësuar. Përveç këtyre veçorive unike, Qetësuesi për foshnje- Princi Pinguin, ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Përfshin sensorin e zërit që riaktivizon muzikën dhe dritën kur foshnja zgjohet për ta qetësuar fëmijën përsëri në gjumë
  • Melodi qetësuese të shoqëruara nga një dritë e butë
  • Çdo melodi qetësuese luhet për 15 minuta, aq sa fëmija të flejë
  • Modaliteti i dritës së butë të natës aktivizohet për 10 minuta
  • Muzika aktivizohet duke shtypur barkun e pinguinit ose duke tërhequr dhëmbëzën dhe kordonin
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Nevojiten 3 bateri AA

  Ka stok

 • Lodër Karroce me Kapëse 2,600 L

  Lodër Karroce me Kapëse . Përmban një unazë, pemë gazmore me zile, unazë kapëse, unazë për qetësimin e mishrave të dhëmbëve . Lodra përshtatet me çdo karrocë falë fleksibilitetit që ofron. Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit të përfshira. Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin.

  Karakteristikat:

  • lodër shumëngjyrëshe aktiviteti
  • Lëshon tinguj, përmban ngjyra dhe ofron argëtim
  • Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin
  • Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit
  • Përshtatet me çdo karrocë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Karusel Muzikor Zhvillues 9,200 L

  Karusel Muzikor Zhvillues, ofruar nga Taf Toys, është perfekte për vogëlushët tuaj. Përmban lodra shumëngjyrëshe dhe melodi të butë për argëtimin dhe zhvillimin e foshnjës. Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencës emocionale. Perfekte për argëtimin e vogëlushëve ndërsa prindërit mund të merren me gatimin ose punë të tjera. Montohet lehtësisht dhe është shumë praktik në përdorim.

  Karakteristikat:

  • 8 melodi klasike të redaktuara posaçërisht për foshnjet
  • Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave
  • 3 llamba të rregullueshme të dyfishta për 2 faza zhvillimi
  • Përmban lodra shumëngjyrëshe
  • Mundësi kontrolli i tingullit, dritës dhe lëvizjes
  • Montim i lehtë dhe praktik

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 33 x 50.8 x 55.9 cm

  Ka stok

 • Kub aktiviteti 3,900 L

  Ky kub aktiviteti me ngjyrë pastel ka pesë sipërfaqe të ndryshme loje për argëtim dhe mësim në të njëjtën kohë. Përmban 5 aktivitete, 1 unazë me rruaza, 1 fole me forma gjeometrike, 2 rrugë zigzage, 3 marshe dhe 4 shkronja të mëdha dhe numra rrotullues. Vjen me ngjyra të mrekullueshme që do ta bëjnë të adhurueshëm për vogëlushët duke filluar nga +18 muajsh. Është perfekt sepse
  përmirëson koordinimin sy-duar, zhvillon aftësitë e shkëlqyera motorike dhe stimulon shqisën e të parit dhe të prekjes.

  Karakteristikat:

  • Ka pesë sipërfaqe të ndryshme loje për argëtim dhe mësim në të njëjtën kohë
  • Vjen me ngjyra të mrekullueshme që do ta bëjnë të adhurueshëm për vogëlushët
  • Është perfekt sepse përmirëson koordinimin sy-duar
  • Zhvillon aftësitë e shkëlqyera motorike dhe stimulon shqisën e të parit dhe të prekjes.
  • Bërë prej druri dhe me ngjyra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +18 muajsh
  • Përmasat : 15.5 x 15.5 x 15.5 cm

   

  S’ka stok

 • Kaleidoskopi Magjik 1,400 L

  Kjo kuti përmban një kaleidoskop të ilustruar me dinosaurë me një tub rrëshqitës që përmban xhel dhe xixa. Me këtë kaleidoskop tematik, fëmijët do të mësojnë për formimin e formës vizive si dhe për efektet vizuale.

  Karakteristikat:

  • Kaleidoskop të ilustruar me dinosaurë
  • Fëmijët do të mësojnë për formimin e formës vizive si dhe për efektet vizuale
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç

  Ka stok

 • Flaut 1,900 L

  Flaut prej druri me një dizajn dhe kombinimin ngjyrash shumë të bukur.  Fëmijët do argëtohen duke tentuar të prodhojnë meloditë e tyre të para. Falë lehtësisë së tij në pastrim, duke qenë në gjendje të veçojë pjesën e sipërme të trupit, tingëllon shkëlqyeshëm. Flauti është një ide e bukur dhurate.

  Karakteristikat:

  • Flaut prej druri me një dizajn dhe kombinimin ngjyrash shumë të bukur
  • Fëmijët do argëtohen duke tentuar të prodhojnë meloditë e tyre të para
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Gjatësia: 32 cm
  • Diametër: 3 cm

   

  Ka stok

 • Seti Bota e Kafshëve të Savanës 1,200 L

  Ky set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve, i cili përmban kafshë të ndryshme të savanës. Cili do të jetë i preferuari juaj? Përmban 14 mini-figura kafshësh shtëpiake të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme. Kjo lojë i ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve
  • Përmban 14 figurina kafshësh të ndryshme të savaneve
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre
  • Merren lehtësisht kudo me vete

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat e kafshëve: 6.35 cm
  • Përmasat e paketimit: 26 x 4 cm

   

  Ka stok

 • Këndi i lojrave së Aventurave 19,800 L

  Me 4 kuadrate lodrash praktike për të vegjlit, Toy Playground Adventure është e mbushur plot me momente emocionuese dhe argëtuese. Kjo lojë aktiviteti përmban ilustrime me tematikë sheshi lojërash që sjellin kënaqësinë e këndit të lojërave brenda. Ky set prej druri dhe me një dizajn vërtet të veçantë do të frymëzuar lojën imagjinative dhe do ti ndihmojë fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike dhe mësimin e shkak-pasojë. Mund të luhet edhe në grupe. Plotëson  standartet e cilësisë EN71 dhe CPSIA. Falë dizajnit dhe madhësisë, njëkohësisht shërben edhe si dekoruese, mund të zhvendoset në çfarëdo vendi.

  Karakteristikat:

  • Toy Playground Adventure është e mbushur plot me momente emocionuese dhe argëtuese
  • Përmban ilustrime me tematikë sheshi lojërash që sjellin kënaqësinë e këndit të lojërave brenda
  • Frymëzon lojë imagjinare dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • lotëson  standartet e cilësisë EN71 dhe CPSIA
  • Mund të luhet edhe në grupe
  • Bërë prej druri dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji jo toksike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 46 x 52 x 46 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rocking Musical Chicken 8,400 L

  Pula muzikore do të adhurohet menjëherë sepse ofron argëtim dhe ritëm pafund. Perfekte për vogëlushët e moshave nga +12 muajsh. Instinktivisht, vogëlushët  do të dëshirojnë të fillojnë të ushtrojnë koordinimin sy-duar për të prodhuar zhurmë. Lodra e instrumentit muzikor përfshin: një cembal, një ksilofon me 5 shufra, një maraca, 2 krahë kërcitës që funksionojnë si daulle dhe çekiç druri të ndashëm në anën e pasme. Pendët e bishtit të kësaj pule prej druri mund të hiqen dhe të dyfishohen si një maraca. Kjo lodër argëtuese prej druri është e shkëlqyeshme për të zgjuar unin muzikor tek vogëlushët dhe për të nxitur zhvillimin motorik dhe stimulimin e dëgjimit.

  Karakteristikat:

  • Pula muzikore do të adhurohet menjëherë sepse ofron argëtim dhe ritëm pafund
  • Perfekte për vogëlushët e moshave nga +12 muajsh
  • Lodra e instrumentit muzikor përfshin: një cembal, një ksilofon me 5 shufra, një maraca, 2 krahë kërcitës që funksionojnë si daulle dhe çekiç druri të ndashëm në anën e pasme
  • Bërë prej druri dhe me ngjyra jo toksike me bazë uji
  • Është e shkëlqyeshme për të zgjuar unin muzikor tek vogëlushët
  • Nxit zhvillimin motorik dhe stimulimin e dëgjimit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 38.7 x 22.86 x 26.1 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Tree Top Adventure 19,800 L

  Me 4 kuadrate lodrash praktike për të vegjlit, Tree Top Adventure është e mbushur plot me momente emocionuese dhe argëtuese. Me 4 kuadrate copash druri të punuara bukur mbështesin tela, si dhe krijesa të gjalla të pikturuara që gjenden në majë të një peme, si zogj të shumtë, një bletë, një fytyrë majmuni dhe një mollëkuqe e shumë mini aksesorë të tjerë në dispozicion, ofron orë të pafundme loje. Fëmijët e vegjël do të argëtohen shumë me këtë qendër aktiviteti, duke lëvizur rreth formave dhe figurave në blloqe druri. Ky set prej druri dhe me një dizajn vërtet të veçantë do të frymëzuar lojën imagjinative dhe do ti ndihmojë fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike. Mund të luhet edhe në grupe. Plotëson  standartet e cilësisë EN71 dhe CPSIA. Falë dizajnit dhe madhësisë, njëkohësisht shërben edhe si dekoruese, mund të zhvendoset në çfarëdo vendi.

  Karakteristikat:

  • Tree Top Adventure është e mbushur plot me momente emocionuese dhe argëtuese
  • Fëmijët e vegjël do të argëtohen shumë me këtë qendër aktiviteti, duke lëvizur rreth formave dhe figurave në blloqe druri
  • Frymëzon lojë imagjinare dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • lotëson  standartet e cilësisë EN71 dhe CPSIA
  • Mund të luhet edhe në grupe
  • Bërë prej druri dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji jo toksike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45.72 x 45.72 x 57.15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Re muzikore 7,300 L

  Domosdoshmëria për ti vënë vogëlushët në gjumë? Zgjidhja vjen falë kutisë muzikore Nelly Pink Jain Come, e cila vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët. Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese, por edhe me mundësi ndryshimi. Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome. Përlhura super e butë, 100% poliestër mbushja dhe 100% pambuk pjesa e jashtme, është e certifikuar me Standard Oeko-Tex.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët
  • Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese
  • Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome
  • Pëlhura është e certifikuar me Standard Oeko-Tex

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 31 x 90 cm
  • Materialet: 100% pambuk dhe poliestër
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Farmstand Avocado 2,500 L

  Bëhuni gati për t’u argëtuar me lodrën e adhurueshme të karrocave, me avokado. Përbëhet nga dy gjysma që ngjiten së bashku, me brenda një suprizë, janë perfekte për vogëlushë. Pjesa e jashtme prej pelushi, me teksturë dhe detajet e lezetshme të ndjesisë e bëjnë këtë një mënyrë perfekte për të argëtuar vogëlushë kudo që të shkoni. Ka një unazë të integruar, kështu që mund ta lidhni lehtësisht në shiritin e karrocës tuaj ose në vënde të tjera. Madhësia e saj është perfekte për tu mbajtur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Një lodër prej pelushi për vogëlushët
  • Përbëhet nga dy gjysma që ngjiten së bashku, me brenda një suprizë
  • Ka formën e një avokado dhe në zemër të saj lëshon tinguj
  • Falë unazës së integruar lidhet lehtësisht me karriocën ose vende të tjera
  • Perfekte për tu mbajtur nga duart e vogla

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Balena muzikore Josephine 6,300 L

   Balena muzikore Josephine është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn, njëkohësisht dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë, me ilustrimin e një balene, mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj. Do ta qetësojë foshnjën me melodinë e tij të ëmbël. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

  Karakteristikat:

  • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
  • Balena muzikore Josephine është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn
  • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 20 × 10 × 5
  • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Elastan

  Ka stok

 • Baby walker- Wild Flowers 9,500 L

  Baby Walker, Wild Flowers,  do ti argëtojë pamasë vogëlushët tuaj dhe do ti inkurajojë të ndërmarrin hapat e tyre të parë. Ndihmon jashtëzakonisht vogëlushët për të hedhur hapat e parë dhe në mbajtjen e ekuilibrit.   Doreza është krijuar për tu përshtatur në lartësi të ndryshme. Baby Walker do të kthehet padyshim në shoqëruesin e dashur të vogëlushëve tuaj, pasi mund ta mbushin edhe me lodra të ndryshme, i cili përmban 27 blloqe shumëngjyrësh druri.

  Karakteristikat:

  • Do të argëtojë pamasë vogëlushët tuaj
  • Do ti inkurajojë dhe ndihmojë të ndërmarrin hapat e tyre të parë
  • Material prej druri dhe ngjyra jo toksike
  • Dorezë e rregullueshme lartësie
  • Përmban 27 blloqe shumëngjyrësh druri.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 39 x 30 x 40.5 cm

  S’ka stok

 • Mini- ferma 2,900 L

  Një lodër vërtetë argëtuese për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh. Mini- ferma vjen me një dizajn plot ngjyra, e bërë prej druri dhe me bojra me bazë uji, pa përmbajtje toksike. Pjesë të mini- fermës janë 5 kafshë prej druri, kalë, qen, lepur, pulë dhe lopë, që janë gati të përjetojnë shumë aventura përreth ose në fermën e tyre të vogël. Kjo lojë do të ndihmojë në zhvillimin e koordiminit sy-duar, njohjen e formave, njohjen e kafshëve të ndryshme dhe nxitjen e  imagjinatës krijuese.

  Karakteristikat:

  • Një lodër vërtetë argëtuese për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh
  • Mini- ferma vjen me një dizajn plot ngjyra, e bërë prej druri dhe me bojra me bazë uji, pa përmbajtje toksike
  • 5 kafshë prej druri, kalë, qen, lepur, pulë dhe lopë
  • Ndihmon në zhvillimin e koordiminit sy-duar, njohjen e formave, njohjen e kafshëve të ndryshme dhe nxitjen e  imagjinatës krijuese.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  17 x 15 x 14.5 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Pull along – Treni me kafshët 6,000 L

  Trainimo është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e bërë prej druri me ngjyra të ndezura. Përmban 6 vagonë dhe 11 kafshë të egra të adhurueshme. Vogëlushët do të adhurojnë të mësojnë rreth kafshëve të egra për të zgjeruar njohuritë e tyre.  Trainimo përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 58 x 8 x 10 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Pull along – Treni me kuba & kafshë 6,500 L

  Treni i aktivitetit është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e përbërë 34 pjesë shumëngjyrëshe. Pjesët e drurit mund të motohen në mënyra të ndryshme duke krijuar kafshë druri simpatike.  Treni i aktivitetit përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 57 x 11 x 13 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Pull along – Koala Otto 2,500 L

  Koala Otto është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit, koala  Otto dhe mikun simpatik kakado. Koala Otto përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 24 x 7.5 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Edukative – Lidhëse me ngjyra dhe forma 3,000 L

  Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  këtë kutizë me rruaza druri me ngjyra dhe toptha plastikë që është edukative dhe argëtuese. Përfshin 24 rruaza të formave dhe ngjyrave të ndryshme, 3 toptha plastike dhe 2 lidhëse. Kjo lojë kreative  ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë dhe përqendrimit.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë  këtë kutizë me rruaza druri me ngjyra
  • Përfshin 24 rruaza të formave dhe ngjyrave të ndryshme
  • Përfshin edhe 3 toptha plastike dhe 2 lidhëse
  • Ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë dhe përqendrimit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 16 x 9 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories