30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Pazëll druri Miqtë e Detit 1,200 L

  Enigmë me kunj druri me tre pjesë, e cila përveç se argëtimit, do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj. Do të zhvillojë të menduarit logjik dhe zgjidhjen e problemeve. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla që të ndihmojnë miqtë e Detit të gjejnë rrugën e tyre për t’u kthyer në vend.

  Karakteristikat:

  • Enigmë me kunj druri me tre pjesë
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 20 x 24 cm
  • Bërë nga material druri

  Ka stok

 • Pazëll druri Miqtë e Drerëve 1,400 L

  Enigmë me kunj druri me shtatë pjesë, e cila përveç se argëtimit, do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj. Do të zhvillojë të menduarit logjik dhe zgjidhjen e problemeve. Vjen me përmasa perfekte për duart e vogla që të ndihmojnë miqtë e Drerëve të gjejnë rrugën e tyre për t’u kthyer në vend.

  Karakteristikat:

  • Enigmë me kunj druri me shtatë pjesë
  • Do të mbështesë zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj
  • Perfekte për duart e vogla
  • Vjen me përmasa 20 x 24 cm
  • Bërë nga material druri

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Blu 5,400 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë blu, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material  dhe mbushje 100% poliester
  • Vjen me përmasa 57 x 29 x 10 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Puffee- Powder 1,800 L

  Lodra e butë shoqëruese, Puffee, me nuancë pluhuri, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Mbushja me fibra poliesteri
  • Vjen me përmasa 9 x 13 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Powder 3,300 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë pluhuri, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Vjen me përmasa 25 x 20 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Shoqëruesi i butë Wally- Blu 3,300 L

  Lodra e butë shoqëruese, Wally, me nuancë blu, do të bëhet miku i  preferuar i vogëlushëve. Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve. Gjithashtu edhe çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Tekstuarat e buta janë perfekte për qetësimin e vogëlushëve
  • Çuçi do të ndihmojë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve.
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Bërë me material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Vjen me përmasa 25 x 20 cm
  • Lahet në cikël në 40°C

  Ka stok

 • Lodër aktiviteti & muzikore Wally- Blu 4,800 L

  Lodra e aktivitetit dhe muzikore, Wally, me nuancë blu, do të bëhet shoqëruesja e  preferuar e vogëlushëve. Melodia e saj është perfekte për të qetësuar vogëlushët. Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës. Mund të varet kudo, në krevat, karroce ose edhe në dyshekun e aktivitetit.

  Karakteristikat:

  • Shoqëruesja e  preferuar e vogëlushëve
  • Melodia e saj është perfekte për të qetësuar vogëlushët
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Pëlhura 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Vjen me përmasa 24.5 x 12 cm
  • Mosha e rekomandueshme duke filluar nga +0 muajsh

  Ka stok

 • Rrake- Croco 1,800 L

  Rrake Croco është një lodër e butë aktiviteti e butë dhe me dizajn të bukur, në formë krokodili. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Rrake Croco është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material poliestër
  • Me përmasa 14 x 11 cm

  Ka stok

 • Spirale aktiviteti Mustardë 5,400 L

  Spirale aktiviteti, me tre elementë për tu zbuluar dhe që i fal buzëqeshje dhe argëtim çdo fëmije.  Është një lodër origjinale e të mësuarit që mund të varet kudo në karrocë ose edhe në krevat. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar. Gjithçka është bërë për të tërhequr vëmendjen e foshnjës dhe ngjallur kureshtjen e vogëlushëve. Kjo spirale aktiviteti është e bërë nga pëlhura shumë të buta.

  Karakteristikat:

  • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
  • Spirale aktiviteti për vogëlushët
  • E bërë nga pëlhura të buta
  • Me materiale pambuku, poliestër dhe fibra poliesteri
  • Me diametër 10 cm
  • Mosha e rekomanduar që nga +0 muajsh

  Ka stok

 • Pasqyra e butë aktiviteti Raffi- Mustardë 5,400 L

  Pasqyra e aktiviteti Raffi, ngjyrë mustardë, është një lodër e aktiviteti, plot tesktura me ngjyra dhe me dizajn të bukur. Pasqyra, etiketat shumëngjyrëshe, teksturat e prekshme, tingujt e rrudhave dhe ziles do të stimulojnë shqisat e të vegjëlve.

  Karakteristikat:

  • Lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Mbushja  me 100% fibra poliester me qese rëre kuarci
  • Me përmasa 26 x 22 x 8 cm

  Ka stok

 • Pasqyra e butë aktiviteti Wally- Blu 5,400 L

  Pasqyra e aktiviteti Wally, ngjyrë blu, është një lodër e aktiviteti, plot tesktura me ngjyra dhe me dizajn të bukur. Pasqyra, etiketat shumëngjyrëshe, teksturat e prekshme, tingujt e rrudhave dhe ziles do të stimulojnë shqisat e të vegjëlve.

  Karakteristikat:

  • Lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material 50% pambuk dhe 50% poliester
  • Mbushja  me 100% fibra poliester me qese rëre kuarci
  • Me përmasa 26 x 22 x 8 cm

  Ka stok

 • Top i butë aktiviteti Puffee 3,300 L

  Puffee është një lodër e butë aktiviteti, plot tesktura me ngjyra dhe me dizajn të bukur. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës. Forma e rrumbullakët e Puffee është perfekte për rrotullim dhe mund të ngjitet me Dyshekun e aktivitetit, në krevat ose edhe në karrocë falë unazës.

  Karakteristikat:

  • Lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material poliestër
  • Mbushja vjen me fibra poliesteri të ricikluara
  • Me diametër 12 cm

  Ka stok

 • Miku në lëvizje Nozo- Blu 2,400 L

  Kjo lodër e varur me, Nozo, do të bëhet shoqëruesi i  preferuar e vogëlushëve. Është i butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës. Mund të varet kudo, në krevat, karroce ose edhe në dyshekun e aktivitetit.

  Karakteristikat:

  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Është i butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Pëlhura 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Vjen me përmasa 26 x 3 x 14 cm
  • Mosha e rekomandueshme duke filluar nga +0 muajsh

  Ka stok

 • Balona muzikore Happy Dots- Elefanti 4,800 L

  Kjo balonë muzikore bashkë me elefant të varur do të bëhet shoqëruesja e  preferuar e vogëlushëve. Tërhiqeni fijen dhe ajo do të lëshojë tinguj muzikor.  Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Është e butë dhe me një dizajn që do të adhurohet nga vogëlushët
  • Pëlhura 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Mosha e rekomandueshme duke filluar nga +0 muajsh

  Ka stok

 • Rrake- Miushi 1,800 L

  Rrake miushi është një lodër e butë aktiviteti e butë dhe me dizajn të bukur. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Rrake miushi është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës
  • Bërë nga material poliestër
  • Me përmasa 15 x 9 cm

  Ka stok

 • Rrake Animambo 1,000 L

  Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm me  rraken Animambo. Një lodër aktiviteti shumë origjinale për argëtimin e vogëlushëve tuaj, që nga mosha 12 muajsh. Është një lodër plot ngjyra dhe kontraste.  Vogëlushët mund ta mbajnë lehtësisht në dorë falë dorezës prej druri dhe ta tundin.

  Karakteristikat:

  • Ideale për të argëtuar të vegjlit
  • E përshtatshme për moshat +12 muajsh
  • Një ide dhurate perfekte për lindjen e një bebi
  • Me përmasa 5.8 x 18.3 cm

  Ka stok

 • Rrake me muzikë 2,900 L

  Një produkt i domosdoshëm për argëtimin dhe stimulimin e shqisave të vogëlushëve. Përmban 2 butona me ngjyra, të cilët pasi shtypen aktivizojnë melodi të shoqëruara me efekte drite. Cdo çelës është i përbëre nga një pjesë e butë  me tekstura të ndryshme për të masazhuar mishrat e dhëmbëve që në fazat e para të daljes së tyre.

  Karakteristikat:

  • Nje nderthurje midis rrakes elektronike dhe asaj klasike
  • Përmban 2 butona me ngjyra që lëshojnë tinguj dhe efekte drite
  • Përmban pjesë të buta për qetësimin e mishrave të dhëmbëve
  • Ergonomike
  • Dizajn plot ngjyra që do adhurohet nga vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 34 x  8.5 x  8 cm
  • Bateri: 2  AAA

   

  Ka stok

 • Rrake me forme ergonomike 2,700 L

  Rrakja, një produkt i domosdoshëm për të argëtuar vogëlushët, vjen tanimë me miks të 3 materialeve natyrale. Gomë natyrale, pambuk organik dhe bio-plastike.  Falë formës ergonomike të dorezës, rraketakja është e lehtë për tu kapur dhe mbajtur nga vogëlushët.  Koka e Sophie-s është prej gome natyrale dhe vogëlushët mund ta kafshojnë atë për të lehtësuar dhimbjen e mishrave të dhëmbëve.

  Karakteristikat:

  • Vjen  me miks të 3 materialeve natyrale
  • Gomë natyrale, pambuk organik dhe bio-plastike
  • Ergonomike
  • Koka e Sophie-s është prej gome natyrale që mund të kafshohet për të lehtësuar dhimbjen e mishrave të dhëmbëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 17.5 x  5.5 x  5.5 cm

   

  Ka stok

 • Rrake- Radio 4,500 L

  Rrake radio është një lodër e butë aktiviteti me tinguj të unazave rrethore mbushur me toptha dhe plot ngjyra. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Rrake radio është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Bateri x3 AAA

  Ka stok

 • Lojë sportive- Seti i Tenisit 5,700 L

  Fëmijët do të argëtohen pafund me setin e lojës sportive të tenisit. Seti përmban gjithçka që nevojitet, dy raketat dhe topin. Raketat janë me të vërteta të veçanta me veti thithëse. Është ideal për të nxitur zhvillimin fizik të fëmijëve dhe është gjithashtu super i lehtë për t’u montuar, çmontuar. Jo vetëm në shtëpi, por ky set mund të merret me vete për orë të pafundme argëtimi në plazh.

  Karakteristikat:

  • Lojë për aktivitet argëtues dhe sportiv
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet, dy raketat dhe topin
  • Perfekt edhe për pushimet verore
  • Ideal për të nxitur zhvillimin fizik të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Kërpudha muzikore 6,900 L

  Kërpudha muzikore është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn, njëkohësisht dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së fëmijëve. Ky pelush i madh i butë, me ilustrimin e formën e një kërpudhe, mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur fëmijët tuaj. Do ta qetësojë fëmijën me melodinë e saj të ëmbël. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

  Karakteristikat:

  • Një lodër prej pelushi për të qetësuar fëmijët
  • Lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn
  • Mund të përdoret si jastëk
  • Ka melodi të ëmbël dhe qetësuese
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3-6 vjeç
  • Përmasat: 12 x 12

  Ka stok

 • Lojë sportive- Seti i Ping Pongut 2,600 L

  Fëmijët do të argëtohen pafund me setin e lojës sportive të ping pongut. Seti përmban gjithçka që nevojitet. Është ideal për të nxitur zhvillimin fizik të fëmijëve dhe është gjithashtu super i lehtë për t’u montuar, çmontuar. Falë edhe çantës prej rrjete është perfekt për tu marrë kudo.

  Karakteristikat:

  • Lojë për aktivitet argëtues dhe sportiv
  • Seti i ping pongut përmban gjithçka që nevojitet
  • Super i lehtë lehtë për t’u montuar, çmontuar
  • Ideal për të nxitur zhvillimin fizik të fëmijëve
  • Falë edhe çantës prej rrjete është perfekt për tu marrë kudo

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasa: 24.8 x 25.4 x 7.9 cm

  Ka stok

 • Spirale aktiviteti Safari 3,000 L

  Spirale aktiviteti Safari plot me ngjyra të ëmbla dhe dy kafshë simaptike për tu zbuluar dhe që i fal buzëqeshje dhe argëtim çdo fëmije.  Është një lodër origjinale e të mësuarit që mund të varet kudo në karrocë ose edhe në krevat. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ti argëtuar. Gjithçka është bërë për të tërhequr vëmendjen e foshnjës dhe ngjallur kureshtjen e vogëlushëve. Kjo spirale aktiviteti është e bërë nga pëlhura shumë të buta.

  Karakteristikat:

  • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
  • Spirale aktiviteti për vogëlushët
  • E bërë nga pëlhura të buta

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Rrake – Papagalli Tuki 2,200 L

  Papagalli Tuki është një lodër e butë aktiviteti me tinguj të unazave rrethore mbushur me toptha dhe plot ngjyra. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Papagalli Tuki është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 17 cm

  Ka stok

 • Rrake – Zebra Dizi 2,400 L

  Zebra Dizi është një lodër e butë aktiviteti me ngjyrat karakteristiket, me tingull zileje dhe veçori lozonjare. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Zebra Dizi është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 17 cm

  Ka stok

 • Rrake – Luani Harry 2,400 L

  Luani Harry është një lodër e butë aktiviteti plot ngjyra dhe me shoqërues këlyshin Libby.  Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Luani Harry është një lodër e butë aktiviteti plot ngjyra dhe me shoqërues këlyshin Libby
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 11 x 4 x 24 cm

  Ka stok

 • Rrake – Princi Pinguin 2,200 L

  Princi Pinguin është një lodër e butë aktiviteti me tingull zileje dhe veçori lozonjare. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël. Kjo lodër aktivitetit përveçse argëtimit ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive motorike dhe inteligjencës emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Princi Pinguin është një lodër e butë aktiviteti
  • Vjen me një dizajn shumë të këndshëm
  • Ngjitet lehtësisht me një unazë plastike fleksibël
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Qetësues për foshnje- Princi Pinguin 4,800 L

  Qetësues për foshnje- Princi Pinguin është nga lodrat e para muzikore të foshnjës që mund ta qetësojë  para gjumit dhe të argëtojë gjatë ditës. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët.  Sensori unik  i zërit aktivizon automatikisht muzikën dhe dritën kur fëmija fillon të qajë, duke e ndihmuar atë të flejë sërish nëse zgjohet ose duke e qetësuar. Përveç këtyre veçorive unike, Qetësuesi për foshnje- Princi Pinguin, ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës.

  Karakteristikat:

  • Përfshin sensorin e zërit që riaktivizon muzikën dhe dritën kur foshnja zgjohet për ta qetësuar fëmijën përsëri në gjumë
  • Melodi qetësuese të shoqëruara nga një dritë e butë
  • Çdo melodi qetësuese luhet për 15 minuta, aq sa fëmija të flejë
  • Modaliteti i dritës së butë të natës aktivizohet për 10 minuta
  • Muzika aktivizohet duke shtypur barkun e pinguinit ose duke tërhequr dhëmbëzën dhe kordonin
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencën emocionale të foshnjës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Nevojiten 3 bateri AA

  Ka stok

 • Lodër Karroce me Kapëse 2,600 L

  Lodër Karroce me Kapëse . Përmban një unazë, pemë gazmore me zile, unazë kapëse, unazë për qetësimin e mishrave të dhëmbëve . Lodra përshtatet me çdo karrocë falë fleksibilitetit që ofron. Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit të përfshira. Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin.

  Karakteristikat:

  • lodër shumëngjyrëshe aktiviteti
  • Lëshon tinguj, përmban ngjyra dhe ofron argëtim
  • Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin
  • Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit
  • Përshtatet me çdo karrocë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Re muzikore 7,300 L

  Domosdoshmëria për ti vënë vogëlushët në gjumë? Zgjidhja vjen falë kutisë muzikore Nelly Pink Jain Come, e cila vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët. Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese, por edhe me mundësi ndryshimi. Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome. Përlhura super e butë, 100% poliestër mbushja dhe 100% pambuk pjesa e jashtme, është e certifikuar me Standard Oeko-Tex.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët
  • Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese
  • Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome
  • Pëlhura është e certifikuar me Standard Oeko-Tex

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 31 x 90 cm
  • Materialet: 100% pambuk dhe poliestër
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories