24 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kapele për vogëlushë – Vijat gri/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, me ngjyrë të nuancës së bardhë dhe printe vijash gri, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Elefantët/ Gri e errët 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë gri e errët me printe elefantësh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Palmat/ Jeshile ulliri 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë ulliri me printe palmash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Tigrat/ Gri 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë gri me printe tigrash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Vijat me ngjyra/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë pink me printe vijat shumëngjyrëshe, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Pikat/ Rozë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë pink me printe pikash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Papagajt/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të bardhë me printe papagajsh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Gjirafat/ Rozë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë rozë me printe gjirafash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Jeshile Ulliri 3,000 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të ullirit, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – E bardhë 3,000 L
  7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të nuancës së bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Rozë 3,000 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të nuancë rozë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – E kuqe tulle 3,000 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë rust, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapuç për vogëlushët 3,200 L

  Kapuçi për vogëlushët- Powder Stripes është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër

  Ka stok

 • Kapuç për vogëlushët 3,200 L

  Kapuçi për vogëlushët- Diamond Blue është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër

  Ka stok

 • Kapuç për vogëlushët 3,200 L

  Kapuçi për vogëlushët- Diamond White është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër

  Ka stok

 • Kapuç për vogëlushët 3,200 L

  Kapuçi për vogëlushët- Diamond Anthracite është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër

  Ka stok

 • Kapuç- I’m a boy 1,800 L

  Kapuç- I’m a boy për fëmijë i markës BamBam. Kapuç elegant me një mbishkrim mbi të dhe është ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj! Kapuçi është bërë prej materiali me cilësi të lartë që ofron butësi dhe rehati.

  Karakteristikat:

  • Me mbishkrimin “I’m a boy”
  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  Ka stok

 • Kapuç për fëmijë masa 38- Bezhë 3,800 L

  Kapuç për fëmijë me veshë të bërë nga pambuku organik. Përshtatet në mënyrë të përkryer në kokë për të mbrojtur veshët. Është bërë nga një shtresë e dyfishtë pambuku, është e ngrohtë, por nuk shkakton mbinxehje, sepse materiali lejon ajrosjen. Materialet natyrore nga të cilat janë bërë, pambuku organik, garantojnë qëndrueshmëri, cilësi të lartë dhe siguri për lëkurën delikate të një fëmije.

  Karakteristikat:

  • Paketimi e bën të jetë një dhuratë e përsosur
  • Ngjyrat në dispozicion: bezhë dhe ecru
  • E bërë 100% prej pambuku,  pa përdorimin e plehrave toksike dhe pesticideve (çertifikatë GOTS).
  • Kartoni i certifikuar nga FSC
  • Mban ngrohtë edhe veshët, por nuk krijon mbinxehje
  • Material që ajroset
  • Nuk irriton as lëkurat më delikate

  Të dhëna teknike:

  • Masa: 38
  • Ngjyra: Bezhë

  Ka stok

 • Kapuç për fëmijë masa 38- Ecru 3,400 L

  Kapuç për fëmijë me veshë të bërë nga pambuku organik. Përshtatet në mënyrë të përkryer në kokë për të mbrojtur veshët. Është bërë nga një shtresë e dyfishtë pambuku, është e ngrohtë, por nuk shkakton mbinxehje, sepse materiali lejon ajrosjen. Materialet natyrore nga të cilat janë bërë, pambuku organik, garantojnë qëndrueshmëri, cilësi të lartë dhe siguri për lëkurën delikate të një fëmije.

  Karakteristikat:

  • Paketimi e bën të jetë një dhuratë e përsosur
  • Ngjyrat në dispozicion: bezhë dhe ecru
  • E bërë 100% prej pambuku,  pa përdorimin e plehrave toksike dhe pesticideve (çertifikatë GOTS).
  • Kartoni i certifikuar nga FSC
  • Mban ngrohtë edhe veshët, por nuk krijon mbinxehje
  • Material që ajroset
  • Nuk irriton as lëkurat më delikate

  Të dhëna teknike:

  • Masa: 38
  • Ngjyra: Ecru

  Ka stok

 • Kapuç për fëmijë masa 40- Ecru 3,400 L

  Kapuç për fëmijë me veshë të bërë nga pambuku organik. Përshtatet në mënyrë të përkryer në kokë për të mbrojtur veshët. Është bërë nga një shtresë e dyfishtë pambuku, është e ngrohtë, por nuk shkakton mbinxehje, sepse materiali lejon ajrosjen. Materialet natyrore nga të cilat janë bërë, pambuku organik, garantojnë qëndrueshmëri, cilësi të lartë dhe siguri për lëkurën delikate të një fëmije.

  Karakteristikat:

  • Paketimi e bën të jetë një dhuratë e përsosur
  • Ngjyrat në dispozicion: bezhë dhe ecru
  • E bërë 100% prej pambuku,  pa përdorimin e plehrave toksike dhe pesticideve (çertifikatë GOTS).
  • Kartoni i certifikuar nga FSC
  • Mban ngrohtë edhe veshët, por nuk krijon mbinxehje
  • Material që ajroset
  • Nuk irriton as lëkurat më delikate

  Të dhëna teknike:

  • Masa: 40
  • Ngjyra: Ecru

  Ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 3- 6 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3- 6 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 3- 6 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 12- 18 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 12- 18 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 12- 18 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 24- 36 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 24- 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 24- 36 muajsh

  S’ka stok

 • BamBam kuti dhurate me kapuç dhe lodër 4,800 L

  BamBam kuti dhurate me kapuç dhe lodër | Seti ka një kapuç të thurur gri dhe një lodër në formën e një rose. Seti vjen i plotë në një kuti të bukur dhuratash.

  Karakteristikat:

  • Mosha 0-3 muajsh
  • Ngjyra gri

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories