22 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  12 muajsh36 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushët, me dizajn me printe velash të kuqe dhe ngjyrë të vardhë, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për vogëlushët
  • Përmban 2 palë me dizajne të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (5 copë) 3,100 L
  3 muajsh12 muajsh36 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për vogëlushët
  • Përmban 5 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  3 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushët, me dizajn me printe velash të kuqe dhe ngjyrë të vardhë, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për vogëlushët
  • Përmban 2 palë me dizajne të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape 1,300 L
  3 muajsh12 muajsh36 muajsh

  Çorape për vogëlushët, me dizajn me vija dhe aksesorë shtesë, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për vogëlushët
  • Me dizajn me vija dhe aksesorë shtesë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-slip me shollë silikoni (2 palë) 1,900 L
  15-1819-2223-2627-30

  Set çorapesh anti-slip me shollë silikoni, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme, gri dhe natyral. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Nuk rrëshqasin pavarësisht lëvizjeve. Kanë një shollë silikoni e cila mbron këmbët dhe ndihmon në hedhjen e hapave të parë për vogëlushët.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh anti-slip me shollë silikoni
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve
  • Nuk rrëshqasin pavarësisht lëvizjeve
  • Sholla e silikonit mbron këmbët dhe ndihmon në hedhjen e hapave të parë

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  15-1819-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  15-1823-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  19-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  19-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  19-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh anti-rrëshqitje (2 palë) 1,900 L
  19-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku anti-slip, me 2 ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Sholla me silikon ruan fëmijët nga rrëshqitja duke e ‘’ngjitur’’ këmbën me dyshemenë.

   Karakteristikat:

  •  çorape me shollë silikoni anti-rrëshqitje
  • Këmba ‘’ngjitet’’ me dyshemenë duke parandaluar rrëshqitjet pavarësisht llojit të dyshemesë
  • 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • 100 % pambuk

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për të sapolindurit (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh për të sapolindurit, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme të nuancave të grisë. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Janë perfekte për ti mbajtur ngrohtë këmbëzat dhe gishtërinjtë e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për të sapolindurit (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh për të sapolindurit, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Janë perfekte për ti mbajtur ngrohtë këmbëzat dhe gishtërinjtë e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për të sapolindurit (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh për të sapolindurit, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Janë perfekte për ti mbajtur ngrohtë këmbëzat dhe gishtërinjtë e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për të sapolindurit (3 palë) 1,900 L
  12-1415-18

  Set çorapesh për të sapolindurit, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Janë perfekte për ti mbajtur ngrohtë këmbëzat dhe gishtërinjtë e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për të sapolindurit (3 palë) 1,900 L
  12-1415-18

  Set çorapesh për të sapolindurit, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme. Ky set, i përshtatshëm për vogëlushët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Janë perfekte për ti mbajtur ngrohtë këmbëzat dhe gishtërinjtë e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Streçe për vogëlushë 3,200 L
  6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Streçe pambuku, me kombinim dy ngjyrësh pink dhe gri dhe me printet e dhelprave. Të përshtatshme për vogëlushë të moshave nga 6 deri në 24 muajsh. Ofrojnë ultra rehati dhe ngrohtësi falë materialit përbërës 100% pambuk. Janë perfekte për veshje të brendshme gjatë qëndrimit në shtëpi dhe për dalje. Pjesa elastike tek beli i bën akoma më praktike.

  Karakteristikat:

  • Streçe pambuku, me kombinim dy ngjyrësh pink dhe gri dhe me printet e dhelprave
  • Ofrojnë ultra rehati dhe ngrohtësi falë materialit përbërës 100% pambuk
  • Janë perfekte për veshje të brendshme gjatë qëndrimit në shtëpi dhe për dalje

  Këshilla:

  • Larje në cikël  40 °C
  • Mos përdorni zbardhues

   

 • Set çorapesh për vajza (5 palë) 3,400 L
  6- 12 muajsh

  Set çorapesh për vajza, me dy ngjyra dhe dizajne të këndshme. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 6 deri në 12 muajsh dhe përmban 5 palë të ndryshme me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me dy ngjyra dhe dizajne të këndshme
  • Përmban 5 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (2 palë) 2,400 L
  6- 12 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushë, me dy ngjyra të këndshme. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 6 deri në 12 muajsh dhe përmban 2 palë të ndryshme me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vogëlushë, me dy ngjyra të këndshme
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (2 palë) 2,300 L
  NB- 3 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushë, me ngjyra të bukura dhe dizajne të ndryshme. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga të porsalindurit deri në 3 muajsh dhe përmban 2 palë të ndryshme me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vogëlushë, me ngjyra të bukura dhe dizajne të ndryshme
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (3 palë) 2,900 L
  NB- 3 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushë, me ngjyra dhe dizajne të ndryshme. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga të porsalindurit deri në 3 muajsh dhe përmban 3 palë të ndryshme me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vogëlushë, me ngjyra dhe dizajne të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (3 palë) 2,900 L
  6- 12 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushë, në dy ngjyra, printe me vela dhe dizajn me vija. Ky set është i përshtatshëm për moshat 6-12 muajsh dhe përmban 3 palë të ndryshme me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vogëlushë, në dy ngjyra, printe me vela dhe dizajn me vija
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories