13 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Fustan me rripa në nuancë të verdhë 1,500 L
  9-12 muajsh18- 24 muajsh

  Fustan me rripa,  ideale për verë, e cila vjen me një stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes dhe një pamje elegante. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Ka një bel elastik me printe të bukura verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me rripa
  • Stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes
  • Bel elastik me printe të bukura verore
  • Material pambuku ultra i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% Pambuk
  • Larja: Në cikël delikat në 40°
 • Fustan me rripa në nuancë pink 1,500 L
  18- 24 muajsh

  Fustan me rripa,  ideale për verë, e cila vjen me një stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes dhe një pamje elegante. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Ka një bel elastik me printe të bukura verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me rripa
  • Stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes
  • Bel elastik me printe të bukura verore
  • Material pambuku ultra i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% Pambuk
  • Larja: Në cikël delikat në 40°
 • Fustan me rripa i bardhë 1,500 L
  18- 24 muajsh

  Fustan me rripa,  ideale për verë, e cila vjen me një stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes dhe një pamje elegante. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Ka një bel elastik me printe të bukura verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me rripa
  • Stil të mahnitshëm pranveror/verore që sigurojnë lirinë e lëvizjes
  • Bel elastik me printe të bukura verore
  • Material pambuku ultra i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% Pambuk
  • Larja: Në cikël delikat në 40°
 • Fustan Sorbet me mëngë të shkurtra 10,900 L
  18- 24 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku organik dhe elastani, me dizajn të veçantë, jaka me dizajn me vija dhe me kombinime fantastike ngjyrash. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, jaka me dizajn me vija dhe me kombinime fantastike ngjyrash

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk oranik dhe Elastan
  • Mosha: 18-24 muajsh
 • Fustan Popsicle me mëngë të shkurtra 9,600 L
  6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku organik dhe elastani, me dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk oranik dhe Elastan
  • Mosha: 6-12/ 18-24 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,200 L
  6 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn të veçantë floral, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore. Pjesa e pasme është e gjitha e hapur me perçina.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë floral, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/12 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,600 L
  12- 18 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 12-18 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,600 L
  6- 12 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-12 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 4,800 L
  6- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-12/ 12-18 muajsh
 • Fustan për moshat 6 muajsh 4,400 L
  6 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta, për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn ngjyrë pink, jakë polo dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe mund të vishet në disa stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta, për vajza
  • Dizajn ngjyrë ngjyrë pink, jakë polo dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 6 muajsh
 • Fustan për moshat nga 3 deri në 36 muajsh 4,800 L5,400 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta, për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn ngjyrë smoking blu, jakë me rethore, detaje tek krahët dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe mund të vishet në disa stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta, për vajza
  • Dizajn ngjyrë smoking blu, jakë me rethore, detaje tek krahët dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 3/6/12/18/24/36 muajsh
 • Fustan 6,100 L6,900 L
  6 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta, për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn me printe të ndryshme të ngjyrës blu, hapje me kopsa nga pjesa e pasme, jakë me dantella dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe mund të vishet në disa stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta, për vajza
  • Dizajn me printe të ndryshme të ngjyrës blu, hapje me kopsa nga pjesa e pasme, jakë me dantella dhe fund me pala.

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 6/18/24/36  muajsh
 • Fustan 5,400 L6,100 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Fustan me mëngë të gjata, për vajza, e bërë nga pambuku, me dizajn me vija, hapje me kopsa tek jaka dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe mund të vishet në disa stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të gjata, për vajza
  • Dizajn me vija, hapje me kopsa tek jaka dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 3/6/12/18/24/36  muajsh
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories