12 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Këpuce Lëkure rozë 6,480 L

  Këpucet verore miushi me yll, nga Moulin Roty janë të përshtatshme për moshat nga 0 në 6 muaj, 100% lëkurë, të buta dhe perfekte për mbrojtjen e këmbëve të foshnjave. Materiali i butë i bën super të lehta për tu veshur e për tu hequr.

  Ka stok

 • Pupa lëkure – Mousse 6,480 L

  Këpucë të buta për fëmijë të bëra me materiale të cilësisë së lartë dhe të dekoruara në stilin e rafinuar të Moulin Roty. Ideale për foshnjet që në muajt e parë të jetës. Të lehta për t’u veshur dhe me veti termorregulluese. Dhuratë lindje e mrekullueshme!

  Karakteristikat:

  • Pupa lëkure për bebe të porsalindura
  • Të buta dhe të lehta për t’u veshur
  • Dhuratë lindje e mrekullueshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % lëkurë
  • Mosha: 0 – 6 muaj

  Ka stok

 • Pupa masa 8- Ecru 3,100 L

  Pupa për vogëlushët tuaj të bëra 100% nga pambuku organik. Janë shumë të buta dhe do ti mbajnë ngrohtë vogëlushët tuaj, në shtëpia apo daljet jashtë.

  Karakteristikat: 

  • Pupa prej pambuku organik
  • Puta të buta
  • Mbajnë ngrohtë këmbët e vogëlushëve

  Të dhëna teknike: 

  • Masa: 8
  • Ngjyra: Ecru
  • Lajini deri në 40 gradë

  Ka stok

 • Shall për vogëlushë- Dhelpra 3,900 L

  Shall për vogëlushë me formën e dhelpre dhe me ngjyrë të ndezur portokalli. Ky shall i bërë nga pambuku organik do ti mbajë ngrohtë vogëlushët tuaj, por pa krijuar djersitje. Butësia e tij nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më të ndjeshmet.

  Karakteristikat:

  • Shall për vogëlushë
  • Ofron ngrotësi dhe butësi
  • Nuk krijon djersitje falë materialit që ajroset
  • I bërë nga pambuku organik

  Ka stok

 • Shall për vogëlushë- Lepuri 3,900 L

  Shall për vogëlushë me formën e lepurit dhe me ngjyrë gri. Ky shall i bërë nga pambuku organik do ti mbajë ngrohtë vogëlushët tuaj, por pa krijuar djersitje. Butësia e tij nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më të ndjeshmet.

  Karakteristikat:

  • Shall për vogëlushë
  • Ofron ngrotësi dhe butësi
  • Nuk krijon djersitje falë materialit që ajroset
  • I bërë nga pambuku organik

  Ka stok

 • -20%LimitedSold Out
  Pupa lëkure – Lion 6,480 L

  Këpucë të buta për fëmijë të bëra me materiale të cilësisë së lartë dhe të dekoruara në stilin e rafinuar të Moulin Roty. Ideale për foshnjet që në muajt e parë të jetës. Të lehta për t’u veshur dhe me veti termorregulluese. Dhuratë lindje e mrekullueshme!

  Karakteristikat:

  • Pupa lëkure për bebe të porsalindura
  • Të buta dhe të lehta për t’u veshur
  • Dhuratë lindje e mrekullueshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % lëkurë
  • Mosha: 0 – 6 muaj

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (2 palë) 2,200 L
  3 muajsh12 muajsh36 muajsh

  Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe mente dhe me printe me yje. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 36 muajsh përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe mente dhe me printe me yje
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (2 palë) 2,200 L
  12 muajsh36 muajsh

  Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe me printe me zemra blu. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 13 deri në 36 muajsh përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe me printe me zemra
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (2 palë) 2,200 L
  3 muajsh12 muajsh36 muajsh

  Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe me printe me zemra. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 36 muajsh përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës bezhë dhe me printe me zemra
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Set çorapesh për vogëlushë (3 palë) 2,900 L
  6- 12 muajsh

  Set çorapesh për vogëlushë, me dizajne dhe kombinime ngjyrash të adhurueshme për vogëlushët. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 6 deri më 12 muajsh dhe përmban 3 palë të ndryshme me material prej pambuku dhe poliestër. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vogëlushë, me dizajne dhe kombinime ngjyrash të adhurueshme për vogëlushët.
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  S’ka stok

 • Pupa masa 10- Bezhë 3,100 L

  Pupa për vogëlushët tuaj të bëra 100% nga pambuku organik. Janë shumë të buta dhe do ti mbajnë ngrohtë vogëlushët tuaj, në shtëpia apo daljet jashtë.

  Karakteristikat: 

  • Pupa prej pambuku organik
  • Puta të buta
  • Mbajnë ngrohtë këmbët e vogëlushëve

  Të dhëna teknike: 

  • Masa: 10
  • Ngjyra: bezhë
  • Lajini deri në 40 gradë

  S’ka stok

 • Pupa masa 8- Bezhë 2,900 L

  Pupa për vogëlushët tuaj të bëra 100% nga pambuku organik. Janë shumë të buta dhe do ti mbajnë ngrohtë vogëlushët tuaj, në shtëpia apo daljet jashtë.

  Karakteristikat: 

  • Pupa prej pambuku organik
  • Puta të buta
  • Mbajnë ngrohtë këmbët e vogëlushëve

  Të dhëna teknike: 

  • Masa: 8
  • Ngjyra: bezhë
  • Lajini deri në 40 gradë

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories