30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 2,170 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, ngjyrë pink dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat  6  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn ngjyrë pink dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 2,170 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/18/24 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella tek pjesa e rripave. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 3 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Mbrojnë nga rrezet e diellit ultravioletë
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  3 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me pika, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës blu. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 3 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me pika, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës blu
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me vija, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës rozë. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6  deri në 24 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me vija, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës rozë
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/24 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me vija dhe detaje në pjesët anësore.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me vija dhe detaje në pjesët anësore.
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vogëlushë 3,080 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës pink dhe me print mozaik lulesh shumëngjyrëshe. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës pink dhe me print mozaik lulesh shumëngjyrëshe
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë ngjyrë blu. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë ngjyrë blu
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn, të nuancave rozë dhe me print një mozaik shumëngjyrësh lulesh. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 15 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn të nuancave rozë dhe me print një mozaik shumëngjyrësh lulesh
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • OFERTËLimited
  Tuta plazhi për vogëlushë 3,080 L
  3 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me kombinim ngjyrash verore dhe me printe të simbolit të Petit Bateau.  Janë të bëra nga poliestër e ricikluar për mbrojtje nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat 3 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me kombinim ngjyrash verore dhe me printe të simbolit të Petit Bateau
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër e ricikluar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3  muajsh
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • OFERTËLimited
  Tuta plazhi për vogëlushë 2,730 L
  18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me dizajn plot ngjyra dhe me printe të botës nënujore.  Janë të bëra nga poliestër e ricikluar për mbrojtje nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn plot ngjyra dhe me printe të botës nënujore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër e ricikluar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/18 muajsh
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • OFERTËLimited
  Tuta plazhi për vogëlushë 2,870 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me dizajn me vija.  Janë të bëra nga poliamid dhe elastan. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me vija
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliamid dhe elastan

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6/18 muajsh
  • Materiali: Poliami, Elastan
 • OFERTËLimited
  Tuta plazhi për vogëlushë 2,590 L3,080 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me printe shumëngjyrëshe dhe dizajn veror.  Janë të bëra 100%  pambuku. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me ngjyrë verore dhe printe shumëngjyrëshe
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga pambuku

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18 muajsh
  • Materiali: 100% nga pambuku
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravoiletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn, kombinuar me vija dhe mëngë ngjyrë blu marinë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material 84% poliamid, 16% elastan dhe e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 12 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë ngjyrë blu marinë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24 muajsh
  • Materiali: 84% poliamid dhe 16% elastan
 • Bluzë plazhi – Tigër/ E kuqe tulle 3,000 L
  7- 12 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh

  Bluzë me mbrojtje UV,  e rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Vjen me ngjyrë te kuqe tulle dhe me print të tigrit. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke i mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Bluzë plazhi – Palmat/ Gri 3,000 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh19-24 muajsh

  Bluzë me mbrojtje UV ,  e rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Vjen me ngjyrë të nuancës gri dhe me print të palmave. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke i mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Bluzë Plazhi – Ananas/ E bardhë 3,000 L
  3- 6 muajsh

  Bluzë me mbrojtje UV,  e rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e  mbajtur të thatë lëkurën. Vjen me ngjyrë të nuancës së bardhë dhe me print të frutit të ananasit. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke i mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Bluzë plazhi – Papagajt/ E kuqe tulle 3,000 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh

  Bluzë me mbrojtje UV,  e rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Vjen me ngjyrë te kuqe tulle dhe me printe të dy papagajve. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke i mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Beach Leggings – Gri 4,400 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh

  Tuta plazhi të rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material 100% poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Tutat kanë brez elastik për tu përshtatur çdo mase dhe vijnë edhe me bokse të integruara. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Beach Leggings – Jeshile Ulliri 4,400 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Tuta plazhi të rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material 100% poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Tutat kanë brez elastik për tu përshtatur çdo mase dhe vijnë edhe me bokse të integruara. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Beach Leggings – Rozë 4,400 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Tuta plazhi të rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material 100% poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Tutat kanë brez elastik për tu përshtatur çdo mase dhe vijnë edhe me bokse të integruara. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Beach Leggings – E kuqe tulle 4,400 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh25-36 muajsh

  Tuta plazhi të rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë me mbrojtje UV 60. Janë të bëra nga material 100% poliestër e ricikluar. Përshtaten në mënyrë perfekte për fëmijët dhe duke ofruar lirshmëri në lëvizje. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Tutat kanë brez elastik për tu përshtatur çdo mase dhe vijnë edhe me bokse të integruara. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Trupore plazhi – Gri me vija të bardha 6,100 L
  3- 6 muajsh7- 12 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60, e cila është e lehtë për tu veshur dhe hequr, falë pjesës së përparme me zinxhir. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët, me ngjyrë gri dhe vija te bardha. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke i mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Trupore plazhi – Jeshile ulliri me vija të bardha 6,100 L
  7- 12 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60, e cila është e lehtë për tu veshur dhe hequr, falë pjesës së përparme me zinxhir. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët, me ngjyrë jeshile ulliri dhe vija te bardha. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Trupore plazhi – E kuqe tulle me pika 6,100 L
  3- 6 muajsh13- 18 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60, e cila është e lehtë për tu veshur dhe hequr, falë pjesës së përparme me zinxhir. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët, me ngjyrë të kuqe tulle dhe pika të bardha . Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Trupore plazhi – Tigri/ Gri 6,100 L
  3- 6 muajsh19-24 muajsh25-36 muajsh

  Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60, e cila është e lehtë për tu veshur dhe hequr, falë pjesës përparme me zinxhir. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët, me ngjyrë gri dhe print tigri. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • Trupore plazhi – Papagajt/ Rozë 6,100 L
  25-36 muajsh

  Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60, e cila është e lehtë për tu veshur dhe hequr, falë pjesës përparme me zinxhir. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët , me ngjyrë rozë dhe print papagalli. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën. Me mbrojtjen UV 60, të vegjlit mbrohen në mënyrë ideale nga rrezet e diellit kur luajnë

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi për fëmijë me mbrojtje UV 60
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Material i ajrosshem
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën
  • Lahet në cikël në 30 °C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 82% Poliestër e ricikluar dhe 18% elastan
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
 • OFERTËLimited
  Rroba banjo për vajza – Gjirafat/ Rozë 2,730 L
  3- 6 muajsh

  Rroba banjo për vajza, të rehatshme dhe me dizajn plot stil për fëmijë. Janë të bëra nga material poliestër e ricikluar. Përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijët falë dizajnit me printe gjirafash dhe me dantella në pjesën e pasme. Janë perfekte pasi falë materialit absorbojnë lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Të rehatshme dhe plot stil
  • Bërë nga poliestër e ricikluar
  • Absorbon lagështirën duke e mbajtur të thatë lëkurën

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3-6/ 7-12/ 13-18/ 19-24/ 25-36 muajsh
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories