30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set veror – Për vajza 8,700 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Set veror për vajza me kanatiere dhe mbathje. Zgjedhje e përsosur për temperaturat e nxehta, falë materialit super të butë dhe të freskët. Shtoni një kapele dielli dhe një palë sandale për një veshje të adhurueshme dhe elegante për bebet tuaja gjatë verës. Është tejet praktike falë hapjes së pasme dhe mëngëve elastike.

  Karakteristikat:

  • Set veror për vajza
  • Përbëhet nga një kanatiere dhe një palë mbathje për t’u veshur mbi panolino
  • Bërë nga pambuk organik dhe elastan
  • Perfekte për sstinën e verës
  • Lehtësisht e kombinueshme me kapele dhe aksesorë të tjerë

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk dhe elastan
  • Mosha: 3-6,  6-12, 12-18, 18-24 muajsh
 • Pantallona të shkurtra – Cherry 4,900 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pantallona të shkurtra për vogëlushë, të rehatshme, të freskëta dhe me dizajn super të këndshëm. Të bëra nga pambuk 100 % organik, super i butë dhe i çertifikuar nga GOTS, këto pantallona të shkurtra verore kanë një brez elastik dhe 2 xhepa për ruajtjen e aksesorëve të ndryshëm. Kombinojini me bluzën dhe kapelen e së njëjtës linjë për një veshje fantastike.

  Karakteristikat:

  • Pantallona të shkurtra unisex
  • Bërë nga 100% pambuk organik
  • Lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen
  • Me brez elastik
  • Printuar me metoda ekologjike dhe bojë pa kimikate
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100 % pambuk super i butë
 • Pantallona të shkurtra – Lemon 5,400 L
  6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pantallona të shkurtra për vogëlushë, të rehatshme, të freskëta dhe me dizajn super të këndshëm. Të bëra nga pambuk 100 % organik, super i butë dhe i çertifikuar nga GOTS, këto pantallona të shkurtra verore kanë një brez elastik dhe 2 xhepa për ruajtjen e aksesorëve të ndryshëm. Kombinojini me bluzën dhe kapelen e së njëjtës linjë për një veshje fantastike.

  Karakteristikat:

  • Pantallona të shkurtra unisex
  • Bërë nga 100% pambuk organik
  • Lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen
  • Me brez elastik
  • Printuar me metoda ekologjike dhe bojë pa kimikate
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100 % pambuk super i butë
 • Kominoshe të shkurtra pa mëngë – Uniseks 7,600 L
  3- 6 muajsh9- 12 muajsh

  Veshja ideale për fëmijët tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës. Këto kominoshe janë të bëra me pambuk organik, të çertifikuar me Standardin Oeko-Tex, 100, i butë, i freskët dhe super delikat edhe me lëkurat më të ndjeshme. Vjen me një dizajn të bukur dhe tepër praktik.

  Karakteristikat:

  • Kominoshe të shkurtra verore uniseks
  • Dizajn i këndshëm, i rehatshëm dhe praktik
  • Material i butë, i freskët dhe delikat ndaj lëkurave të ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko – Tex 100
  • Mosha:  0 – 18 muajsh
 • Kominoshe të shkurtra pa mëngë – Uniseks 7,600 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 9 muajsh

  Veshja ideale për fëmijët tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës. Këto kominoshe janë të bëra me pambuk organik, të çertifikuar me Standardin Oeko-Tex, 100, i butë, i freskët dhe super delikat edhe me lëkurat më të ndjeshme. Vjen me një dizajn të bukur dhe tepër praktik.

  Karakteristikat:

  • Kominoshe të shkurtra verore uniseks
  • Dizajn i këndshëm, i rehatshëm dhe praktik
  • Material i butë, i freskët dhe delikat ndaj lëkurave të ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko – Tex 100
  • Mosha:  0 – 9 muajsh
 • Pizhama me mëngë të gjata – Për djem 2,280 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 9 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Pizhama pambuku me mëngë të gjata
  • Dizajn gazmor me printe
  • Hapje me përçina, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • Pizhama me mëngë të shkurtra – Uniseks 7,100 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 9 muajsh9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Pizhama pambuku me mëngë të shkurtra
  • Uniseks
  • Dizajn gazmor me printe
  • Hapje me përçina, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • Pizhama me mëngë të gjata – Për vajza 2,280 L
  9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Pizhama pambuku me mëngë të gjata
  • Dizajn gazmor me printe
  • Hapje me përçina, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • Kominoshe me mëngë të shkurtra – Per vajza 8,000 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Tuta me mëngë të shkurtra për vogëlushë nga mosha 0 deri në 18 muajsh. Materiali 100 % pambuk siguron butësi dhe rehati maksimale edhe për lëkurat më të ndjeshme. Vjen me një dizajn të bukur dhe teper praktik falë hapjes me kopsa në pjesën e përparme. Krahët dhe këmbëzat janë elastike për t’u përshtatur më së miri me trupin e ç’do fëmije. Ideale në ditët e nxehta të verës.

  Karakteristikat:

  • Kominoshe me mëngë të shkurtra për vajza
  • Dizajn i këndshëm dhe praktik
  • Hapje e përparme me kopsa

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 0 – 18 muajsh
  • Materiali: 100 % pambuk i çertifikuar OEKO – TEX 100
 • Kominoshe me mëngë të shkurtra – Per djem 8,000 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Tuta me mëngë të shkurtra për vogëlushë nga mosha 0 deri në 18 muajsh. Materiali 100 % pambuk siguron butësi dhe rehati maksimale edhe për lëkurat më të ndjeshme. Vjen me një dizajn të bukur dhe teper praktik falë hapjes me kopsa në pjesën e përparme. Krahët dhe këmbëzat janë elastike për t’u përshtatur më së miri me trupin e ç’do fëmije. Ideale në ditët e nxehta të verës.

  Karakteristikat:

  • Kominoshe me mëngë të shkurtra për djem
  • Dizajn i këndshëm dhe praktik
  • Hapje e përparme me kopsa

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 0 – 18 muajsh
  • Materiali: 100 % pambuk i çertifikuar OEKO – TEX 100
 • 3 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 3,400 L
  12 muajsh

  Set me 3 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex 100
 • 3 body me rripa të hollë – Për vajza 3,100 L
  3 muajsh6 muajsh

  Set me 3 body pa mëngë dhe me rripa të hollë. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me rripa të hollë për vajza
  • Praktike dhe shume të rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 36 muajsh
 • 3 body me rripa të hollë – Për vajza 3,100 L
  3 muajsh6 muajsh

  Set me 3 body pa mëngë dhe me rripa të hollë. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me rripa të hollë
  • Praktike dhe shume të rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex 100
  • Mosha: 3 – 36 muajsh
 • 3 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 3,400 L
  12 muajsh

  Set me 3 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf, praktike dhe shumë e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • 2 tuta të shkurtra – Uniseks 5,900 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Set me 2 tuta verore, me mëngë të shkurtra dhe pa mëngë. Të përshtashme si për djem ashtu edhe për vajza. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set me 2 tuta të shkurtra verore
  • Me mëngë të shkurtra & pa mëngë
  • Ideale në ditët e nxehta të verës
  • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
  • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

  Të dhëna teknike:

  • Mosha e përshtatshme: Nga 3 deri në 24 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk
  • Cikli i larjes në 40 °c
 • Set body & tuta të shkurtra – Për vajza 5,900 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Set me tuta & body, me mëngë të shkurtra dhe pa mëngë. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set me tuta të shkurtra & body për vajza
  • Me mëngë të shkurtra & pa mëngë
  • Ideale në ditët e nxehta të verës
  • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
  • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

  Të dhëna teknike:

  • Mosha e përshtatshme: Nga 3 deri në 24 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk
  • Cikli i larjes në 40 °c
 • Set body & tuta të shkurtra – Për vajza 5,900 L
  3 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Set me tuta & body, me mëngë të shkurtra dhe pa mëngë. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për fëmijë të vegjël.

  Karakteristikat:

  • Set me tuta të shkurtra & body për vajza
  • Me mëngë të shkurtra & pa mëngë
  • Ideale në ditët e nxehta të verës
  • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
  • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Cikli i larjes: 40 °C
 • 5 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 6,600 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf, praktike dhe shumë e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • 5 body me mëngë të gjata – Për vajza 6,600 L
  12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata për vajza
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje të kryqëzuar, praktike dhe shumë e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 1 – 12 muajsh
 • 5 body me mëngë të shkurtra – Për vajza 6,600 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të shkurtra për vajza
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 6 – 36 muajsh

  Ka stok

 • 5 body me mëngë të gjata – Uniseks 6,600 L
  12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 12  muajsh

  Ka stok

 • 3 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 3,400 L
  6 muajsh12 muajsh

  Set me 3 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 6 – 12 – 24 – 48 muajsh
 • 2 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 2,800 L
  6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Set me 2 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 2 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyrë e bardhë
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 -6 – 12 – 24 -48 muajsh
 • 5 body me mëngë të gjata – Për djem 6,600 L
  12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata për djem
  • Me hapje zarf, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 36 muajsh
 • 5 body me mëngë të gjata – Uniseks 6,600 L
  12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata uniseks
  • Me hapje zarf, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 6 – 24 muajsh
 • 5 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 6,900 L
  6 muajsh12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Me hapje të kryqëzuar, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 6 – 12 muajsh

  Ka stok

 • 3 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 3,500 L
  18 muajsh

  Set me 3 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 3 body me mëngë të shkurtra uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 48 muajsh
 • 3 body me mëngë të shkurtra – Uniseks 3,500 L
  18 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të shkurtra. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të shkurtra
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf, praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 24 muajsh
 • 5 body me mëngë të gjata – Uniseks 6,600 L
  12 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata
  • Praktike dhe shume të rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 6 – 12 muajsh
 • 5 body me mëngë të gjata – Uniseks 6,600 L
  18 muajsh

  Set me 5 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  Karakteristikat:

  • 5 body me mëngë të gjata
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
  • Mosha: 3 – 36 muajsh
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories