30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kostum dëbore – Kelso Stars 2,700 L
  3- 6 muajsh6- 9 muajsh9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Ky kostum dëbore nga The Bonnie Mob është si një përqafim i ngrohtë për të vegjlit tuaj. I zbukuruar me pinguinat simpatikë ai është i përshtatshëm si për djem ashtu edhe për vajza. I veshur me pellush super të ngrohtë në të gjithë pjesën e brëndshme dhe kapuçin do t’i mbrojë më së miri vogëlushët edhe nga dimri më i ftohtë. Super i butë nga jashtë falë pambukut 100 % organik dhe po aq i butë nga brënda me pellushin e realizuar nga poliestër 100 % e ricikluar. Zinxhiri në pjesën e përparme e bën veshjen dhe heqjen shumë të thjeshtë. Këmbët mund të mbyllen për t’u veshur vetëm me çorape ose mund të hapen për këpucë.

  Karakteristikat:

  • Onesie për vogëlushë uniseks
  • Veshja e brëndshme prej pellushi është jashtëzakonisht e ngrohtë
  • Pjesa e jashtme prej pambuku është gjithashtu super e butë
  • E krijuar për t’u përdorur për kohë të gjatë
  • Këmbët mund të mbyllen ose të hapen për t’u veshur me këpucë

  Këshilla:

  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk organik
  • Pellushi i brëndshëm: poliestër 100 % e ricikluar
 • Pizhama pambuku – Lainey Stars yellow 2,070 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata me këmbëza të hapura, veshja e përsosur për vogëlushët tuaj në një natë dimri. Materiali cilësor prej pambuku organik siguron butësi dhe rehati maksimale. Mund ta kombinoni  me kapuçin dhe batanijen e së njëjtës linjë për një dhuratë të bukur dhe shumë të vlerësuar.

  Karakteristikat:

  • Pizhama të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS
  • Materiali cilësor lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Mund ta kombinoni me kapuçin dhe një batanije të së njëjtës linjë për një dhuratë të përkryer

  *Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS

  Ka stok

 • Jumpsuit i trikotuar – Grey Seal 2,670 L
  3- 6 muajsh

  Jumpsuit me mëngë të gjata dhe me këmbëza të hapura prej pambuku dhe kashmiri. E rehatshme, super e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me xhupa dhe kapuça për një veshje të mrekullueshme dimri plot stil.

  Karakteristikat:

  • Jumpsuit pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pizhama pambuku – Lainey Puffin 2,070 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata me këmbëza të hapura, veshja e përsosur për vogëlushët tuaj në një natë dimri! Materiali cilësor prej pambuku organik siguron butësi dhe rehati maksimale. Mund ta kombinoni  me kapuçin dhe batanijen e së njëjtës linjë për një dhuratë të bukur dhe shumë të vlerësuar.

  Karakteristikat:

  • Pizhama të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS
  • Materiali cilësor lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Mund ta kombinoni me kapuçin dhe një batanije të së njëjtës linjë për një dhuratë të përkryer

  *Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS
 • Jumpsuit i trikotuar – Nevis blue 2,670 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh

  Jumpsuit me mëngë të gjata dhe me këmbëza të hapura prej pambuku dhe kashmiri. E rehatshme, super e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me xhupa dhe kapuça për një veshje të mrekullueshme dimri plot stil.

  Karakteristikat:

  • Jumpsuit pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pizhama pambuku – Rainbow Seal 2,070 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata me këmbëza të hapura, veshja e përsosur për vogëlushët tuaj në një natë dimri. Materiali cilësor prej pambuku organik siguron butësi dhe rehati maksimale. Mund ta kombinoni  me kapuçin dhe batanijen e së njëjtës linjë për një dhuratë të bukur dhe shumë të vlerësuar.

  Karakteristikat:

  • Pizhama të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS
  • Materiali cilësor lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Mund ta kombinoni me kapuçin dhe një batanije të së njëjtës linjë për një dhuratë të përkryer

  *Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS

  Ka stok

 • Pizhama pambuku – Shooting Star 2,070 L
  3- 6 muajsh9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pizhama me mëngë të gjata me këmbëza të hapura, veshja e përsosur për vogëlushët tuaj në një natë dimri. Materiali cilësor prej pambuku organik siguron butësi dhe rehati maksimale. Mund ta kombinoni  me kapuçin dhe batanijen e së njëjtës linjë për një dhuratë të bukur dhe shumë të vlerësuar.

  Karakteristikat:

  • Pizhama të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS
  • Materiali cilësor lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Mund ta kombinoni me kapuçin dhe një batanije të së njëjtës linjë për një dhuratë të përkryer

  *Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS
 • Pulovër pambuku – Clover Long 1,470 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Nessie pink 2,550 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër pambuku – Lomond thistle 1,470 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Pink jaquard 2,550 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Lilac moon 2,220 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue seal 2,550 L
  12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue moon 2,220 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue jaquard 2,550 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Grey seal 2,550 L
  3- 6 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Oban – Gri 1,860 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk dhe kashmir. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Travis – Blue moon 1,770 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Stewie – Blue 1,860 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për djem të bëra me pambuk dhe kashmir. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta për djem
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Oban – Blue 1,860 L
  12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk dhe kashmir. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Travis – Lilac 1,770 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku për vajza
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Stewie – Pink 1,860 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh

  Tuta për vajza të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku për vajza
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Lachlan – Thistle Harem 1,470 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku për vajza
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Lachlan – Clover Harem 1,470 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Sunshine Moon 2,220 L
  6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Travis – Sunshine Moon 1,770 L
  6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Xhaketë pelushi – Polar nude 10,720 L
  2 vjeç3 vjeç

  Xhaketë sportive pelushi, për vajza dhe djem. Vjen me një jakë të lartë, mbyllje qëndrore me perçina, mëngë dhe fund elastik si dhe 2 xhepa anësorë. Xhaketa është e realizuar me mbushje pelushi të butë dhe super të ngrohtë. Mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për vogëlushët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulëta.

  Karakteristikat:

  • Xhaketë sportive pelushi
  • E përshtatshme për vajza dhe djem
  • Super e butë dhe e ngrohtë
  • Jakë e lartë
  • Mbyllje me perçina

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % poliestër
 • Pulovër pambuku – Trees 2,370 L
  2 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk organik. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Mosha: 2/3 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Golf pambuku – Powder Pink 1,290 L
  2 vjeç

  Golf me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk supima. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Golf për vajza me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme
  • Pambuk supima i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk supima
  • Mosha: 2/3 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – Apples 2,220 L
  2 vjeç3 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk supima. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për vajza me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk supima i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk supima
  • Mosha: 2/3 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories