30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Tuta të shkurta me limona 5,900 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç

  Tuta të shkurtra për vogëlushë, të rehatshme dhe me dizajn supër të këndshëm me printe limonash. Të bëra nga material 100% pambuk organik, super i butë i certifikuar nga GOTS. Këto tuta të shkurtra verore unisex kanë një brez elastik dhe 2 xhepa për ruajtjen e aksesorëve të ndryshëm. Kombinojini me bluza  për një veshje fantastike verore.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik
  • Lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Kanë brez elastik
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Janë të përshtatshme për vajza dhe djem

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 2-3, 3-4 vjeç
  • Tutat mund të lahen në lavatriçe me 30 gradë dhe nuk duhet të hekurosen. Lërini në proces tharje natyrale
 • Bluzë me mëngë të shkurtra me print limonash 6,700 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurta pambuku, super e butë dhe e freskët. Mund të kombinohet lehtësisht për një veshje plot stil.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar GOTS
  • Lejon ajrosjen dhe parandalon mbinxehjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem
  • Mosha: 2-3 / 3-4 / 4-5 vjeç
  • Mund të lahet në lavatriçe në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale
 • Bluzë me mëngë të shkurtra unisex 5,400 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurta pambuku, super e butë dhe e freskët. Mund të kombinohet lehtësisht për një veshje plot stil.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar GOTS
  • Lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem
  • Mosha: 2-3 / 3-4 /4-5 vjeç
  • Mund të lahet në lavatriçe në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale
 • Bluzë me mëngë të gjata me delfina 8,700 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata pambuku, super e butë dhe e freskët. Mund të kombinohet lehtësisht për një veshje plot stil.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar GOTS
  • Lejon ajrosjen dhe parandalon mbinxehjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem
  • Printuar me metodën eko pa kimikate
  • Mosha: 2-3 / 3-4 / 4-5 vjeç
  • Mund të lahet në lavatriçe në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale
 • Xhinse të shkurtra me printe 7,600 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Xhinse të shkurtra për djem. Të realizuara me 100 % pambuk organik super i butë, i certifikuar nga GOTS. Plotësohen nga një brez elastik dhe 4 xhepa për ruajtjen e aksesorëve të ndryshëm. Kombinojini me bluza, këmisha ose kanatiere.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Mosha: 2-3, 3-4, 4-5 vjeç
  • Mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekurosen. Lërini në proces tharje natyrale
 • Bluzë me mëngë të gjata shumëngjyrëshe 8,700 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e freskët, me printime frutash shumëngjyrëshe. Mund të kombinohet lehtësisht për një veshje plot stil dhe ngjyra.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar GOTS
  • Lejon ajrosjen dhe parandalon mbinxehjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • E përshtatshme për vajza dhe djem
  • Printuar me metodën eko pa kimikate
  • Mosha: 2-3 / 3-4 / 4-5 vjeç
  • Mund të lahet në lavatriçe në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale
 • Xhinse të shkurtra unisex me printe 7,600 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Xhinse të shkurtra për vajza dhe djem. Të realizuara me 100 % pambuk organik super i butë, i certifikuar nga GOTS. Plotësohen nga një brez elastik dhe 4 xhepa për ruajtjen e aksesorëve të ndryshëm. Kombinojini me bluza, këmisha ose kanatiere.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk organik i çertifikuar nga GOTS
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Printuar me metodën eco, pa kimikate
  • Mosha: 2-3, 3-4, 4-5 vjeç
  • Mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekurosen. Lërini në proces tharje natyrale
 • Xhaketë xhinsi unisex me yje 9,600 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Hoodie xhinsi shumë i bukur dhe i ngrohtë. Realizuar me material 100 % pambuku i certifikuar GOTS. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tuta, xhinse, bluza dhe këmisha për një veshje plot stil.  Nuk pengon aspak lëvizjen e vogëlushëve tuaj gjatë momenteve argëtuese dhe mund të përdoret ne stinë të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • 100%  pambuk organik i çertifikuar nga GOTS
  • Materiali cilësor lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem
  • Printuar me metodën eco pa kimikate
  • Mosha: 2-3 /3-4/ 4-5 vjeç
  • Mund të lahet në makinë larëse me 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale
 • Hoodie xhins 8,700 L
  6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Të vegjlit  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë këtij Hoodie xhins shumë të bukur. Është i bërë me material 100 % pambuku i certifikuar GOTS. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të vegjlit tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me panoramikë yjesh e bën shumë të këndshëm për të vegjlit, printuar me metodën ECO, që njëkohësisht nuk ka kimikate dhe mbron mjedisin. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Pjesa fundore, elastike, mundëson që ti qëndrojë pas trupit. Gjithashtu xhepat i mundësojnë të vegjëlve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Nuk pengon aspak lëvizjen e vogëlushëve tuaj gjatë momenteve argëtuese.

  Karakteristikat:

  • Është e bërë nga 100% pëlhurë pambuku
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme për vajza dhe djem
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pëlhurë pambuku super të butë
  • Mosha: 6-12, 12-18, 18-24 muajsh
 • Mushama shiu 11,900 L
  12 muajsh18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për vogëlushët. Është e përshtatshme për moshat nga 12 deri  në 36 muajsh dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë mente, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vogëlushë.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 12/18/24/36 muajsh
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme: 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 10,900 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për vogëlushët. Është e përshtatshme për moshat nga 6 deri  në 24 muajsh dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance të kuqe, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vogëlushë.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 6/12/18/24 muajsh
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme: 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 12,900 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për vogëlushët. Është e përshtatshme për moshat nga 6 deri  në 36 muajsh dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance të kuqe, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vogëlushë.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme: 100% nga pambuku
 • Xhiboks për vajza me mëngë të gjata nga mosha 3 deri në 36 muajsh 5,400 L6,100 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Xhiboks për vajza me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh

  Ka stok

 • Xhiboks me mëngë të gjata 6,100 L6,900 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Xhiboks me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh

  Ka stok

 • Mushama shiu 11,900 L
  12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për vogëlushët. Është e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn me printe të bukura, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për vogëlushët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 6/12/18/24  muajsh
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme: 100% nga pambuku
 • Triko 8,800 L
  24 muajsh36 muajsh

  Triko për vogëlushë, vajza, e punuar me thurje, në një gjyrë dimërore dhe me hapje me kopsa. Printet në pjesën e përparme dhe detajet fundore, si nga para dhe nga pas, e bëjnë të adhurueshme nga fëmijët. Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku vogëlushët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për vogëlushët tuaj.

  Karakteristikat:

  • Triko për vogëlushët, e bërë nga 56% Lesh 44% Pambuk
  • Dizajn punuar me thurje, në një gjyrë dimërore dhe me hapje me kopsa
  • Printet në pjesën e përparme dhe detajet fundore e bëjnë të adhurueshme nga vogëlushët
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 56% Lesh 44% Pambuk
  • Mosha: 24/36 muajsh
 • Triko me kapuç 5,500 L
  6 muajsh

  Triko për vogëlushët, me kapuç, e bërë nga pambuku super i butë, me dizajn ngjyrë navy, mbyllje me zinxhir dhe dy xhepa të përparmë. Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku vogëlushët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për vogëlushët tuaj.

  Karakteristikat:

  • Triko për vogëlushët, me kapuç, e bërë nga pambuku super i butë
  • Dizajn ngjyrë navy, mbyllje me zinxhir dhe dy xhepa të përparmë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 6 muajsh
 • Snow suit Microfiber Blue Stars 19,900 L
  24 muajsh

  Snow suit me mikrofibra, i cili është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Asgjë nuk i ndal vogëlushët tuaj të dalin shëtitje, edhe në dëborë, falë kësaj veshje e cila ofron rehati dhe ngrohtësi maksimale. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të integruara dhe mbyllet nga para me zinxhir. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë
  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Përmban kapuç dhe mbyllje me zinxhir
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  24 muajsh
  • Materiali: 100% poliestër dhe poliamid
  • Larja: Në cikël 30 °c
 • Snow suit Microfiber Red 11,500 L
  24 muajsh36 muajsh

  Snow suit me mikrofibra, i cili është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Asgjë nuk i ndal vogëlushët tuaj të dalin shëtitje, edhe në dëborë, falë kësaj veshje e cila ofron rehati dhe ngrohtësi maksimale. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të integruara dhe mbyllet nga para me zinxhir. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë
  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Përmban kapuç dhe mbyllje me zinxhir
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  Nga 24 deri në 36 muajsh
  • Materiali: 100% poliestër dhe poliamid
  • Larja: Në cikël 30 °c
 • Baby Snow suit Fleur Pink 12,300 L
  18 muajsh

  Snow suit ideal për vajza,  me printe lulesh pink, është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Asgjë nuk i ndal vogëlushët tuaj të dalin shëtitje, edhe në dëborë, falë kësaj veshje e cila ofron rehati dhe ngrohtësi maksimale. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të integruara dhe mbyllet nga para me zinxhir. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë
  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Përmban kapuç dhe mbyllje me zinxhir
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  3 muajsh
  • Materiali: 100% poliestër dhe poliamid
  • Larja: Në cikël 30 °c
 • Baby Snow suit Hearts Pink 19,900 L
  3 muajsh

  Snow suit ideal për bebe,  me printe zemrash ngjyrë pink, është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Asgjë nuk i ndal vogëlushët tuaj të dalin shëtitje, edhe në dëborë, falë kësaj veshje e cila ofron rehati dhe ngrohtësi maksimale. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh  dhe mbyllet nga para me zinxhir. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë
  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Përmban kapuç dhe mbyllje me zinxhir
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  3 muajsh
  • Materiali: 100% poliestër
  • Larja: Në cikël 30 °c
 • Xhup – Cosmos Navy 12,900 L14,000 L
  0- 3 muajsh3- 6 muajsh6- 9 muaj12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Xhup dimëror ideal për bebe, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të vishet si për vajza dhe djem
  • Përmban kapuç dhe dorashka
  • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhëna teknike: 

  • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
  • Lahet në 30 gradë
 • Cosmos Snowsuit 15,500 L
  3- 6 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh

  Snowsuit ideal për bebe, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Asgjë nuk i ndal vogëlushët tuaj të dalin shëtitje, edhe në dëborë, falë kësaj veshje e cila ofron rehati dhe ngrohtësi maksimale. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të vishet si për vajza dhe djem
  • Përmban kapuç dhe dorashka
  • Mbyllet nga para me zinxhir
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhëna teknike: 

  • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
  • Lahet në 30 gradë
 • Pramsuit Navy 14,900 L16,000 L
  0- 3 muajsh6- 9 muaj9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Pramsuit dimëror ideal për bebe, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Ka edhe një pjesë ngrohëse, e ndashme që mund ta kthejë veshjen në një xhup normal,  të shkëlqyeshme për këmbët. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të vishet si për vajza dhe djem
  • Përmban kapuç dhe dorashka
  • Ka edhe një pjesë ngrohëse të shkëlqyeshme për këmbët
  • Nëse hiqet pjesa e poshtme tek këmbët kthehet në një xhup normal
  • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhëna teknike: 

  • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
  • Lahet në 30 gradë
  • Pesha: 400 gr
 • Hoodie pambuku me pellush 7,400 L
  3- 6 muajsh6- 9 muajsh9- 12 muajsh12- 18 muajsh

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Të vegjlit  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Rainbow Stars Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të vegjlit tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me yjet vezullues shumëngjyrësh e bën shumë të këndshëm për të vegjlit. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë të vegjëlve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme për vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Hoodie pambuku me pellush 7,400 L
  3- 6 muajsh6- 9 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Të vegjlit  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Love Hearts Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të vegjlit tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me zemrat shumëngjyrëshe e bën shumë të këndshëm për të vegjlit. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë të vegjëlve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme si për djem edhe vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Hoodie pambuku me pellush 7,400 L
  6- 9 muajsh9- 12 muajsh

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Të vegjlit  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Cool Cats Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të vegjlit tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me macet lozonjare e bën shumë të këndshëm për të vegjlit. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë të vegjëlve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme si për djem edhe vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Triko me zinxhir 8,700 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

  Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë gri dhe me një xhep me macen e dashur  Sam.   Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku të vegjlit do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
  • 5% nga Kashmiri super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Dizajni i bukur  ngjyrë gri dhe me një xhep me macen e dashur  Sam
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir
 • Triko me zinxhir 8,700 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

  Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë blu të ëmbël dhe me një xhep me macen e dashur  Sam.   Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku të vegjlit do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
  • 5% nga Kashmiri super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Dizajni i bukur  ngjyrë blu të ëmbël dhe me një xhep me macen e dashur  Sam
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir
 • Triko me zinxhir 6,700 L
  3- 6 muajsh6- 12 muajsh12- 18 muajsh18- 24 muajsh

  Triko e thurur  100% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS

  Triko me zinxhir, e bërë 100% nga pambuku organik me dizajnin e veçantë me yjet vezullues. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku të vegjlit do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories