Round the Barnyard Farm Rug

7,300 L

Round the Barnyard Farm Rug | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshem për kohën e ardhshme të lojërave.

Qilim i butë, të endura me material kundra rrëshqitjeve vjen me tre figura të kafshëve në fermë (lopa, derrkuci, kali) dhe një traktor fermë prej druri dhe një rimorkio, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, shtëpi në fermë, kafe pule, pellg, të lashtat, kopsht, kullotë, pemishte, arenë hipur, shtigje dhe shumë më shumë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati i madh është mjaftueshëm për disa fëmijë dhe shumë pjesë lojrash!

Ka stok

+
 • Round the Barnyard Farm Rug | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshem për kohën e ardhshme të lojërave. Qilim i butë, të endura me material kundra rrëshqitjeve vjen me tre figura të kafshëve në fermë (lopa, derrkuci, kali) dhe një traktor fermë prej druri dhe një rimorkio, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, shtëpi në fermë, kafe pule, pellg, të lashtat, kopsht, kullotë, pemishte, arenë hipur, shtigje dhe shumë më shumë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati i madh është mjaftueshëm për disa fëmijë dhe shumë pjesë lojrash!

  Round the Barnyard Farm Rug

  7,300 L

  Rezervo një telefonatë

  •  Transporti & Kthimet

   Ne dëshirojmë të shtojmë vlerë në jetën tuaj të përditshme, të kuptojmë çfarë ju bën të lumtur, çfarë e përmirëson jetën e familjes tuaj, çfarë ju jep kënaqësi, çfarë ju argëton dhe ju suprizon, për ta transformuar atë dije në shërbime dhe produkte cilësore.

   Dërgesat & Ndërrimet

   Çdo porosi brenda qytetit të Tiranës ka një kosto transporti, 200 lekë. Për rrethinat në Tiranë dhe çdo qytet të vendit ka një kosto transporti prej 300 lekë. Për porositë nga Kosova, kosto e transportit është 850 lekë, ndërsa me vendet e tjera, kostot e transportit janë sipas çmimeve të operatorëve postarë.

   Bee Kids ofron mundësinë e ndërrimit të produkteve të porositur për çdo klient në çdo qytet të vendit, por edhe jashtë. Çdo procedurë e tillë, kosto dhe kohëzgjatja specifikohen në momentin e ndërrimit të porosisë. Ndërrimet e produkteve të blera, në dyqan ose online, bëhet deri në 3 ditë nga momenti i blerjes. Gjithashtu ndërrimet bëhen me produkte të një vlere të barasvlefshme ose më të lartë.

   Informacioni

   Na kontaktoni për çdo informacion apo shqetësim tuajin në një nga format e mëposhtme të kontaktit:

   Email: [email protected]

   WhatsApp: +355 68 904 1249

  •  Na pyesni
   Round the Barnyard Farm Rug | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshem për kohën e ardhshme të lojërave. Qilim i butë, të endura me material kundra rrëshqitjeve vjen me tre figura të kafshëve në fermë (lopa, derrkuci, kali) dhe një traktor fermë prej druri dhe një rimorkio, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, shtëpi në fermë, kafe pule, pellg, të lashtat, kopsht, kullotë, pemishte, arenë hipur, shtigje dhe shumë më shumë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati i madh është mjaftueshëm për disa fëmijë dhe shumë pjesë lojrash!

   Round the Barnyard Farm Rug

   7,300 L

   Na pyesni

     Kohëzgjatja e dorëzimit të produktit: Kor 07 – Kor 08
     ... vizitorë  po e shikojnë dhe e kanë parë

     Ndaje me miqtë
   Garantuar nga Bee KidsTrust

   Round the Barnyard Farm Rug | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshem për kohën e ardhshme të lojërave.

   Qilim i butë, të endura me material kundra rrëshqitjeve vjen me tre figura të kafshëve në fermë (lopa, derrkuci, kali) dhe një traktor fermë prej druri dhe një rimorkio, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, shtëpi në fermë, kafe pule, pellg, të lashtat, kopsht, kullotë, pemishte, arenë hipur, shtigje dhe shumë më shumë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati i madh është mjaftueshëm për disa fëmijë dhe shumë pjesë lojrash!

   Close
   Kategoritë
   Close SHPORTA BEE
   Close Lista e dëshirave
   Parë së fundmi Close
   Close

   Close
   Bee Kids
   Categories