Sold out!
,

Pastel Ball Run Pack – 106 pjesë

Connetix
Availability:

S’ka stok


Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojë paketa jonë Piece Pastel Ball Run Pack prej 106 pjesësh. Kjo paketë përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme, e cila është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen. Si një lodër cilësore e hapur, Connetix do të rritet me fëmijët tuaj. Ndërsa ata mësojnë dhe loja bëhet më komplekse. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç.

Paketa përfshin:

 • 48 katrorë 
 • 8 topa
 • 2 tuba të ndarë në formë Y
 • 2 shkallë të gjata
 • 2 tuba të pëkulur në formë S
 • 8 tuba në formë S me kënd përkuljeje 180 gradë
 • 8 tuba me rrëshqitje
 • 12 tuba me kënd të drejtë me përkuljeje 90 gradë
 • 6 tuba të gjatë të drejtë
 • 8 tuba të drejtë të shkurtër
 • 2 kupa

Karakteristikat:

 • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
 • Piece Pastel Ball Run Pack  përbëhet prej 106 pjesësh
 • Përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme
 • Është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen
 • Connetix do të rritet me fëmijët tuaj
 • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

10,900 L

Sold out!

Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojë paketa jonë Piece Pastel Ball Run Pack prej 106 pjesësh. Kjo paketë përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme, e cila është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen. Si një lodër cilësore e hapur, Connetix do të rritet me fëmijët tuaj. Ndërsa ata mësojnë dhe loja bëhet më komplekse. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç.

Paketa përfshin:

 • 48 katrorë 
 • 8 topa
 • 2 tuba të ndarë në formë Y
 • 2 shkallë të gjata
 • 2 tuba të pëkulur në formë S
 • 8 tuba në formë S me kënd përkuljeje 180 gradë
 • 8 tuba me rrëshqitje
 • 12 tuba me kënd të drejtë me përkuljeje 90 gradë
 • 6 tuba të gjatë të drejtë
 • 8 tuba të drejtë të shkurtër
 • 2 kupa

Karakteristikat:

 • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
 • Piece Pastel Ball Run Pack  përbëhet prej 106 pjesësh
 • Përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme
 • Është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen
 • Connetix do të rritet me fëmijët tuaj
 • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

 

SKU: 632726337414 Kategori: , Etiketë:
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close