2 lojëra klasike në 1

EurekaKids
Availability:

11 stok


2 lojëra klasike në 1, orët e argëtimit nuk do të mbarojnë kurrë! Janë lojëra tradicionale që nuk shkojnë asnjëherë jashtë stilit dhe tani, të vegjlit do të kenë të dy në një bord të vetëm të dyanshëm. Përveç kësaj, dizajni i saj modern dhe i rinovuar do të adhurohet nga fëmijët. Përshtatur për moshat +3 vjeç.

Përmban:

 • Bordin e dyanshëm.
 • 16 copa
 • 4 zare me ngjyra.
 • Për 2-4 lojtarë.
 • E bërë nga druri.

Përmasat:

 • Bordi: 33cm (Lartësia) x 33cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
 • Paketimi: 33.8cm (Lartësia) x 33.8cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia)

2,600 L

11 stok

2 lojëra klasike në 1, orët e argëtimit nuk do të mbarojnë kurrë! Janë lojëra tradicionale që nuk shkojnë asnjëherë jashtë stilit dhe tani, të vegjlit do të kenë të dy në një bord të vetëm të dyanshëm. Përveç kësaj, dizajni i saj modern dhe i rinovuar do të adhurohet nga fëmijët. Përshtatur për moshat +3 vjeç.

Përmban:

 • Bordin e  dyanshëm.
 • 16 copa
 • 4 zare me ngjyra.
 • Për 2-4 lojtarë.
 • E bërë nga druri.

Përmasat:

 • Bordi: 33cm (Lartësia) x 33cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
 • Paketimi: 33.8cm (Lartësia) x 33.8cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia)
SKU: 8435404815578 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close