,

Mega Pack – 212 pjesë

Connetix
Availability:

15 stok


Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit, që do të frymëzojë paketa jonë Pastel Mega Pack prej 212 pjesësh. Kjo paketë përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Fëmijët mund të ndërtojnë kështjella, robotë, yje dhe shumë figura të tjera. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

Paketa përfshin:

 • 12 katrorë të mëdhenj
 • 36 katrorë të vegjël
 • 36 trekëndësha barabrinjës
 • 36 trekëndësha kënddrejtë
 • 36 trekëndësha dykëndësh
 • 12 gjashtëkëndësha të mëdhenj
 • 12 pjesë dritaresh
 • 12 pjesë dyersh
 • 12 drejtëkëndësha
 • 12 gardhe
 • 2 baza makinash
 • 1 broshurë idesh

Karakteristikat:

 • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit
 • Pastel Mega Pack përbëhet  prej 212 pjesësh
 • Përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
 • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
 • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Pesha: 7.25 kg
 • Përmasat: 41 x 31 x 9 cm

 

27,900 L

15 stok

Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit, që do të frymëzojë paketa jonë Pastel Mega Pack prej 212 pjesësh. Kjo paketë përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Fëmijët mund të ndërtojnë kështjella, robotë, yje dhe shumë figura të tjera. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

Paketa përfshin:

 • 12 katrorë të mëdhenj
 • 36 katrorë të vegjël
 • 36 trekëndësha barabrinjës
 • 36 trekëndësha kënddrejtë
 • 36 trekëndësha dykëndësh
 • 12 gjashtëkëndësha të mëdhenj
 • 12 pjesë dritaresh
 • 12 pjesë dyersh
 • 12 drejtëkëndësha
 • 12 gardhe
 • 2 baza makinash
 • 1 broshurë idesh

Karakteristikat:

 • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit
 • Pastel Mega Pack përbëhet  prej 212 pjesësh
 • Përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
 • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
 • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Pesha: 7.25 kg
 • Përmasat: 41 x 31 x 9 cm

 

Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close