3 në 1 Tabelë

EurekaKids
Availability:

9 stok


3 në 1 Tabelë, bord perfekt për krijuesit e vegjël! Me të, fëmijët mund të shprehen në mënyrën e tyre që dëshirojnë! Ata mund të përdorin një dërrasë të bardhë për të shkruar me një shënues ose një dërrasë të zezë për të shkruar me shkumës. Gjithashtu mund të përdorin pjesë magnetike për të luajtur! Është ideale për të stimuluar kreativitetin, imagjinatën dhe përqendrimin.

Karakteristikat:

 • Përmban dy magnet dhe një gomë
 • Lartësia e rregullueshme
 • Pena e shënuesit, shkronjat magnetike dhe letra me madhësi A3 që nuk përfshihen.
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • 105cm (Lartësia) x 47cm (Gjerësia) x 67cm (Gjatësia)
 • Tre masa rregullimi: 101.9cm, 94.2cm dhe 86.5cm.
 • Bordi i pllakave: 57cm (Lartësia) x 43.6cm (Gjerësia)
 • paketim: 72cm (Lartësia) x 77cm (Gjerësia) x 51cm (gjatësi)

8,500 L

9 stok

3 në 1 Tabelë, bord perfekt për krijuesit e vegjël! Me të, fëmijët mund të shprehen në mënyrën e tyre që dëshirojnë! Ata mund të përdorin një dërrasë të bardhë për të shkruar me një shënues ose një dërrasë të zezë për të shkruar me shkumës. Gjithashtu mund të përdorin pjesë magnetike për të luajtur! Është ideale për të stimuluar kreativitetin, imagjinatën dhe përqendrimin.

Karakteristikat:

 • Përmban dy magnet dhe një gomë
 • Lartësia e rregullueshme
 • Pena e shënuesit, shkronjat magnetike dhe letra me madhësi A3 që nuk përfshihen.
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • 105cm (Lartësia) x 47cm (Gjerësia) x 67cm (Gjatësia)
 • Tre masa rregullimi: 101.9cm, 94.2cm dhe 86.5cm.
 • Bordi i pllakave: 57cm (Lartësia) x 43.6cm (Gjerësia)
 • paketim: 72cm (Lartësia) x 77cm (Gjerësia) x 51cm (gjatësi)
SKU: 8435404816346 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close