,

Parashutisti

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Parashutisti | Hedh parashutën në ajër e cila fryhet si një e vërtetë dhe fluturon derisa të zbresi në tokë. Ngjyra është blu si parashutisti dhe i mundëson të zbresui në mes të rrokaqiejve për të shpëtuar qytetin!

Karakteristikat:

  • Ngjyra Blu
  • Mosha +3 vjeç

1,400 L

5 stok

Parashutisti | Hedh parashutën në ajër e cila fryhet si një e vërtetë dhe fluturon derisa të zbresi në tokë. Ngjyra është blu si parashutisti dhe i mundëson të zbresui në mes të rrokaqiejve për të shpëtuar qytetin!

Karakteristikat:

  • Ngjyra Blu
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677110798 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close