Kutia e madhe e veglave

Moulin Roty
Availability:

10 stok


Kutia e madhe e veglave, një valixhe e vërtetë me mjete prej druri, pothuajse si babi! Ilustruar me disa personazhe të La Grande Famille nga Moulin Roty, si lepuri Sylvain dhe Jeanne duck, që mund t’i shihni në punë në një punëtori. Të gjitha mjetet në çantë janë prej druri. Do të gjeni një sharrë, çekiç, shesh, piskatore dhe shumë mjete të tjera, si dhe një fletore DIY.

Karakteristikat:

  • Mosha +3 vjeç
  • Material: Druri

7,800 L

10 stok

Kutia e madhe e veglave, një valixhe e vërtetë me mjete prej druri, pothuajse si babi! Ilustruar me disa personazhe të La Grande Famille nga Moulin Roty, si lepuri Sylvain dhe Jeanne duck, që mund t’i shihni në punë në një punëtori. Të gjitha mjetet në çantë janë prej druri. Do të gjeni një sharrë, çekiç, shesh, piskatore dhe shumë mjete të tjera, si dhe një fletore DIY.

Karakteristikat:

  • Mosha +3 vjeç
  • Material: Druri
SKU: 3575676324035 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close