4 katrorët e rrepkës

Moulin Roty
Availability:

3 stok


4 katrorët e rrepkës | Mini kuadrate perimesh që janë të lehta për tu bërë dhe të shpejtë për t’u vendosur. 4 sheshet e rrepkës përfshijnë farat e rrepkës *, rrepkën 18-ditore *, rrepkën rozë me pashkë * dhe rrepkën e qirinjve *. Një broshurë e vogël shpjeguese sjell ide dhe këshilla të këndshme për kopshtin. E lehtë për tu mbjellë, ne kemi sukses çdo herë: vendosni tapetin, ujisni, mbulojeni me tokë dhe përfunduar, mbillet! Pas kësaj ju duhet vetëm të bëni ujë herë pas here. Farat distancohen rregullisht për të lejuar zhvillimin ideal të perimeve.

Karakteristikat:

  • Xhepi është 160 x 160 mm
  • Të katër farat e farës janë 152 x 152 mm.
  • Fletëpalosja është 14,8 x 14,8 cm
  • * Farërat nga Blegtoria Organike e çertifikuar nga Ecocert FR-BIO-01 / EU Bujqësia / Jo BE.

1,000 L

3 stok

4 katrorët e rrepkës | Mini kuadrate perimesh që janë të lehta për tu bërë dhe të shpejtë për t’u vendosur. 4 sheshet e rrepkës përfshijnë farat e rrepkës *, rrepkën 18-ditore *, rrepkën rozë me pashkë * dhe rrepkën e qirinjve *. Një broshurë e vogël shpjeguese sjell ide dhe këshilla të këndshme për kopshtin.  E lehtë për tu mbjellë, ne kemi sukses çdo herë: vendosni tapetin, ujisni, mbulojeni me tokë dhe përfunduar, mbillet! Pas kësaj ju duhet vetëm të bëni ujë herë pas here. Farat distancohen rregullisht për të lejuar zhvillimin ideal të perimeve.

Karakteristikat:

  • Xhepi është 160 x 160 mm
  • Të katër farat e farës janë 152 x 152 mm.
  • Fletëpalosja është 14,8 x 14,8 cm
  • * Farërat nga Blegtoria Organike e çertifikuar nga Ecocert FR-BIO-01 / EU Bujqësia / Jo BE.
SKU: 3575677123668 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close