,

4 kuba magnetike

EurekaKids
Availability:

5 stok


4 kuba magnetike | Të vegjlit do të mësojnë shpejt automjetet e transportit me këto kube të bukura magnetike. Secila prej tyre përmban një ilustrim të një mjeti të ndryshëm të transportit dhe ata do të duhet të zbulojnë se cili është. Kjo loje inkurajon aftësi te larta praktike, gjithashtu është e përkryer për zhvillimin e aftësive STEM.

Karakteristikat:

  • Përfshin 4 kube magnetike
  • Ilustrimet e kubeve magnetike janë shtypur për sigurinë e të vegjëlve
  • Përmban 3 shabllone, të dyanshëm, me shembuj që duhen ndjekur
  • Mosha: +18 muajsh

Përmasat:
Madhësia e qendrës: 42 mm (Lartësia) x 42 mm (Gjerësia) x 42 mm (Gjatësia)

2,300 L

5 stok

4 kuba magnetike | Të vegjlit do të mësojnë shpejt automjetet e transportit me këto kube të bukura magnetike. Secila prej tyre përmban një ilustrim të një mjeti të ndryshëm të transportit dhe ata do të duhet të zbulojnë se cili është. Kjo  loje inkurajon aftësi te larta praktike, gjithashtu është e përkryer për zhvillimin e aftësive  STEM.

Karakteristikat:

  • Përfshin 4 kube magnetike
  • Ilustrimet e kubeve magnetike janë shtypur për sigurinë e të vegjëlve
  • Përmban 3 shabllone, të dyanshëm, me shembuj që duhen ndjekur
  • Mosha: +18 muajsh

Përmasat:
Madhësia e qendrës: 42 mm (Lartësia) x 42 mm (Gjerësia) x 42 mm (Gjatësia)

SKU: 871772000983 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close