40 blloqe druri

Plan Toys
Availability:

3 stok


40 blloqe druri | Çdo grup shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike dhe inkurajon një qasje shumë sensuale, të vetë-drejtuar për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

5,300 L

3 stok

40 blloqe druri | Çdo grup shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike dhe inkurajon një qasje shumë sensuale, të vetë-drejtuar për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

SKU: 8854740055071 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close