,

Çanta Ketër

Availability:

1 stok


Një çantë bukuroshe me rripa të rregullueshëm, e përsosur për të shkuar në shkollë ose për një shëtitje.  Kjo çantë përmban ilustrime të adhurueshme.
Dizajni përfshin mbylljen me zinxhir, rripat e rregullueshëm, xhepin e brendshëm, dorezën sipër dhe hapësirën për emrin e fëmijës suaj. Brand Little Big Room nga Djeco.

Karakteristikat

 • E përshtatshme për fëmijët nga mosha 3 deri në 5 vjec
 • Çantë shpine me cilësi të lartë, dhe me një model bashkëkohor për fëmijët.
 • Materiali: I papërshkueshëm nga uji
 • Përmasat: 23 x 23 x 7.5cm
 • Cantën mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur. Ju këshillojmë të mos e lani në lavatriçe.
 • Modeli: Mente me piktura të ndryshme.
 • E disponueshme në disa variante dhe kombinime ngjyrash.

3,500 L

1 stok

Një çantë bukuroshe me rripa të rregullueshëm, e përsosur për të shkuar në shkollë ose për një shëtitje.  Kjo çantë përmban ilustrime të adhurueshme.
Dizajni përfshin mbylljen me zinxhir, rripat e rregullueshëm, xhepin e brendshëm, dorezën sipër dhe hapësirën për emrin e fëmijës suaj. Brand Little Big Room nga Djeco.

Karakteristikat

 • E përshtatshme për fëmijët nga mosha 3 deri në 5 vjec
 • Çantë shpine me cilësi të lartë, dhe me një model bashkëkohor për fëmijët.
 • Materiali: I papërshkueshëm nga uji
 • Përmasat: 23 x 23 x 7.5cm
 • Cantën mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur. Ju këshillojmë të mos e lani në lavatriçe.
 • Modeli: Mente me piktura të ndryshme.
 • E disponueshme në disa variante dhe kombinime ngjyrash.

 

SHPORTA NË BEE

close