Sold out!

Napa

Availability:

S’ka stok


Ndjenja magjike e një nape sigurie është  relaksuese për të porsalindurit dhe fëmijët e vegjël. Si të gjithë produktet e Aden + Anais janë  dizejnuar në mënyrë moderne  për të ofruar  rehati dhe stil. Ka përmasat e duhura dhe mund të hiqet lehtësisht.

Karakteristikat

  • Qëndron i butë pas çdo larjeje
  • Bërë nga 100% pambuk
  • Frymëmarrja: ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të mbinxehjes së foshnjës
  • Paketimi është i gjithë i riciklueshëm.
  • Të gjithanshëm: shërben si një batanije, mbulesë infermierore, mbulesë ndërrimi.

Ndjenja magjike e një nape sigurie është  relaksuese për të porsalindurit dhe fëmijët e vegjël. Si të gjithë produktet e Aden + Anais janë  dizejnuar në mënyrë moderne  për të ofruar  rehati dhe stil. Ka përmasat e duhura dhe mund të hiqet lehtësisht.

Karakteristikat

  • Qëndron i butë pas çdo larjeje
  • Bërë nga 100% pambuk
  • Frymëmarrja: ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të mbinxehjes së foshnjës
  • Paketimi është i gjithë i riciklueshëm.
  • Të gjithanshëm: shërben si një batanije, mbulesë infermierore, mbulesë ndërrimi.
Kategori:

SHPORTA NË BEE

close