, , ,

8 pastels gel

Djeco
Availability:

12 stok


Zbuloni  setin klasik me 8 pastelët me xhel  për të krijuar vizatime me ngjyra, të rrëshqitshme dhe të buta për të gjithë fëmijët nga mosha +5 vjeç. Ky set përbëhet nga 8 pastelë xhel duke përfshirë të gjitha ngjyrat e nevojshme klasike: e verdhë, jeshile, portokalli, e kuqe, blu e lehta, blu e errët, kafe dhe e zezë.

Karakteristikat:

  • Kuti ngjyrash për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
  • E përshtatshme për shkollën për moshën +5 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13.5 x 19 x 2 cm

1,200 L

12 stok

Zbuloni  setin klasik me 8 pastelët me xhel  për të krijuar vizatime me ngjyra, të rrëshqitshme dhe të buta për të gjithë fëmijët nga mosha +5 vjeç. Ky set përbëhet nga 8 pastelë xhel duke përfshirë të gjitha ngjyrat e nevojshme klasike: e verdhë, jeshile, portokalli, e kuqe, blu e lehta, blu e errët, kafe dhe e zezë.

Karakteristikat:

  • Kuti ngjyrash për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
  • E përshtatshme për shkollën për moshën +5 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13.5 x 19 x 2 cm
Marka

Mosha

+5 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close