, ,

83 shkronja kapitale magnetike

Djeco
Availability:

6 stok


Seti i shkronjave magnetike kapitale, 83 copë, janë  shumëngjyrëshe dhe janë ideale për të mësuar dhe për tu argëtuar. Shkronjat sipas mundësive mund të vendosen për praktikë tek një dërrasë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do të ndihmojnë shumë fëmijët për të mësuar shkronjat e alfabetit, të dallojnë zanoret, bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para. Gjithashtu kjo është një mënyrë perfekte e të mësuarit të të lexuarit dhe argëtimit në të njejtën kohë.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe zbavitës për fëmijë
 • Përmban 83 shkronja kapital emagnetike
 • Fëmijët mësojnë shkronjat dhe ndarjet e tyre në zanore dhe bashkëtingëllore
 • Aftësohen në leximin e fjalëve
 • Aftësohen edhe në shkrimin e tyre
 • Mosha: +4 vjeç
 • Përmasat:  21.8 x 18.8 x 3 cm
 • Përmasat e një shkronje: 3 cm e lartë

 

2,600 L

6 stok

Seti i shkronjave magnetike kapitale, 83 copë, janë  shumëngjyrëshe dhe janë ideale për të mësuar dhe për tu argëtuar. Shkronjat sipas mundësive mund të vendosen për praktikë tek një dërrasë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do të ndihmojnë shumë fëmijët për të mësuar shkronjat e alfabetit, të dallojnë zanoret, bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para. Gjithashtu kjo është një mënyrë perfekte e të mësuarit të të lexuarit dhe argëtimit në të njejtën kohë.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe zbavitës për fëmijë
 • Përmban 83 shkronja kapital emagnetike
 • Fëmijët mësojnë shkronjat dhe ndarjet e tyre në zanore dhe bashkëtingëllore
 • Aftësohen në leximin e fjalëve
 • Aftësohen edhe në shkrimin e tyre
 • Mosha: +4 vjeç
 • Përmasat:  21.8 x 18.8 x 3 cm
 • Përmasat e një shkronje: 3 cm e lartë

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close