,

ABC/123- 50 blloqe kubike

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


ABC/123- 50 blloqe kubike | Ky grup i mrekullueshëm i 50 blloqeve kubike të një stili tradicional përmban vepra arti të pikturuara me dorë. Blloqe druri të ngurta me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash inkurajojnë përputhjen, grumbullimin dhe renditjen. Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë me vite! Të përshtatshme për moshat +2 vjeç.

 

3,400 L

1 stok

ABC/123- 50 blloqe kubike | Ky grup i mrekullueshëm i 50 blloqeve kubike të një stili tradicional përmban vepra arti  të pikturuara me dorë. Blloqe druri të ngurta me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash inkurajojnë përputhjen, grumbullimin dhe renditjen. Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë me vite! Të përshtatshme për moshat +2 vjeç.

 

SKU: 000772119009 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close