ABC/123 pikë pas pike

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ndiq gërmat e alfabetit ose numrat, për të bashkuar pikat me qëllimin e zbulimit të 40 kafshëve në habitatin e tyre. Fëmijët +3 vjeç, mund të ngjyrosin figurën e krijuar dhe të mësojnë emrin e kafshës së zbuluar. Në ҫdo faqe për tu plotësuar/ngjyrosur gjithashtu ka një aktivitet të fshehur ‘kërko-gjej’, të një kafshe tjetër që qëndron gjithashtu në të njëjtin habitat të kafshës së parë të plotësuar prej bashkimit të pikave, duke e bërë një libër me shumë aktivitete të mbushura me argëtim dhe mundësi mësimi.

Karakteristikat

  • I jep mundësinë fëmijëve të bashkojë pikat dhe ngjyrosin kafshën e krijuar
  • Ndiqni shkronjat e alfabetit ose numrat që shkojnë deri në 50, me qëllimin e plotësimit të skenës së specifike për ngjyrosje
  • Kërko-gjej’ është një aktivitet shtesë në ҫdo faqe
  • 40 faqe (me 20 gërma dhe 20 numra)
  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha  +3 vjeç

1,500 L

2 stok

Ndiq gërmat e alfabetit ose numrat, për të bashkuar pikat me qëllimin e zbulimit të 40 kafshëve në habitatin e tyre. Fëmijët +3 vjeç, mund të ngjyrosin figurën e krijuar dhe të mësojnë emrin e kafshës së zbuluar. Në ҫdo faqe për tu plotësuar/ngjyrosur gjithashtu ka një aktivitet të fshehur ‘kërko-gjej’, të një kafshe tjetër që qëndron gjithashtu në të njëjtin habitat të kafshës së parë të plotësuar prej bashkimit të pikave, duke e bërë një libër me shumë aktivitete të mbushura me argëtim dhe mundësi mësimi.

Karakteristikat

  • I jep mundësinë fëmijëve të bashkojë pikat dhe ngjyrosin kafshën e krijuar
  • Ndiqni shkronjat e alfabetit ose numrat që shkojnë deri në 50, me qëllimin e plotësimit të skenës së specifike për ngjyrosje
  • Kërko-gjej’ është një aktivitet shtesë në ҫdo faqe
  • 40 faqe (me 20 gërma dhe 20 numra)
  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha  +3 vjeç
SKU: 000772191043 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close