, , , ,

Afishe ngjitëse- Dinosaurët

Djeco
Availability:

5 stok


Seti e afishet ngjitëse me Dinosaurët  përfshin 4 fletë me 160 afishe në total. Të cilat fëmijët tuaj mund ti ngjitin kudo tek aksesorët që kanë, libra, fletore, skica ose mund të krijojnë vizatime të ndryshme. Këto afishe ngjitëse me dinosaurë mundësojnë zbavitjen dhe aktivitete krijuese për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç.

Karakteristikat:

 • Afishe ngjitëse me dinosaurë
 • Seti përmban 4 fletë me 160 afishe në total
 • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Mund të ngjiten në vende të ndryshme
 • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm

1,000 L

5 stok

Seti e afishet ngjitëse me Dinosaurët  përfshin 4 fletë me 160 afishe në total. Të cilat fëmijët tuaj mund ti ngjitin kudo tek aksesorët që kanë, libra, fletore, skica ose mund të krijojnë vizatime të ndryshme. Këto afishe ngjitëse me dinosaurë mundësojnë zbavitjen dhe aktivitete krijuese për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç.

Karakteristikat:

 • Afishe ngjitëse me dinosaurë
 • Seti përmban 4 fletë me 160 afishe në total
 • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Mund të ngjiten në vende të ndryshme
 • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close