,

Stickers te riperdorshem

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Stickers me shumë perdorime  mund të vendosen në mënyrë të sigurt në faqet e librit, e më pas hiqen shumë lehtë kur ju dëshironi të bëni ndryshime. Pesë faqe të llustruara, shumëngjyrëshe, pesë dhoma për tu dekoruar, pesë faqe kordinuese për aksesorët dhe 175 ngjitëse.

Karakteristikat

  • 175 stickers
  • 5 faqe të llustruara, super të trasha që nuk grisen lehtë
  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha +3 vjeç

1,500 L

2 stok

Stickers me shumë perdorime  mund të vendosen në mënyrë të sigurt në faqet e librit, e më pas hiqen shumë lehtë kur ju dëshironi të bëni ndryshime. Pesë faqe të llustruara, shumëngjyrëshe, pesë dhoma për tu dekoruar, pesë faqe kordinuese për aksesorët dhe 175 ngjitëse.

Karakteristikat

  • 175 stickers
  • 5 faqe të llustruara, super të trasha që nuk grisen lehtë
  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha +3 vjeç
SKU: 000772141970 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close