,

Fuqia E Ajrit

Klutz
Availability:

1 stok


E përkryer për inxhinierët e rinj! Fëmijët mund të argëtohen me krijime raketash që montohen lehtë duke përfshirë një hovercraft. Përmban udhëzime perfekte për ndërtimin dhe bashkë me pjesët kryesore si balona, rrota, boshte, ngjitëse dhe shumë të tjera. Ky aktivitet nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës.

Karakteristikat: 

 • Lojë argëtuese dhe krijuese
 • Fëmijët mund të argëtohen me krijime raketash që montohen lehtë
 • Përfshin një udhëzues me detaje
 • Nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0- 5 vjeç
 • Përmasat: 20.4 x 23 x 30 cm

4,200 L

1 stok

E përkryer për inxhinierët e rinj! Fëmijët mund të argëtohen me krijime raketash që montohen lehtë duke përfshirë një hovercraft. Përmban udhëzime perfekte për ndërtimin dhe bashkë me pjesët kryesore si balona, rrota, boshte, ngjitëse dhe shumë të tjera. Ky aktivitet nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës.

Karakteristikat: 

 • Lojë argëtuese dhe krijuese
 • Fëmijët mund të argëtohen me krijime raketash që montohen lehtë
 • Përfshin një udhëzues me detaje
 • Nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 0- 5 vjeç
 • Përmasat: 20.4 x 23 x 30 cm
SKU: 9780545647786 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close