,

Aktivitet argëtues- Bathroom set

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një aktivitet i mrekullueshëm loje argëtues.  Seti mobiljeve të banjos përbëbëhet nga 5 mobilje, dushi, vaska, tualeti, lavamani dhe një ndarës. Seti ështëm i bërë nga material druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji. Qëllimi i këtij seti loje është që të inkurajojë mësimin e hershëm, zhvillojnë imagjinatën dhe stimulojnë shqisat. Kjo arrihet falë këtyre produkteve argëtuese të cilat inkurajojnë të gjitha aspektet e zhvillimit të një fëmije, duke përfshirë aftësitë motorike, aftësitë gjuhësore, zhvillimin shoqëror dhe ndërveprimin.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë zhvillojnë imagjinatën dhe stimulojnë shqisat
 • Inkurajon të gjitha aspektet e zhvillimit të një fëmije, duke përfshirë aftësitë motorike, aftësitë gjuhësore, zhvillimin shoqëror dhe ndërveprimin
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 14 x 6 x 3 cm
 • Pesha: 0.43 kg

4,900 L

1 stok

Një aktivitet i mrekullueshëm loje argëtues.  Seti mobiljeve të banjos përbëbëhet nga 5 mobilje, dushi, vaska, tualeti, lavamani dhe një ndarës. Seti ështëm i bërë nga material druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji. Qëllimi i këtij seti loje është që të inkurajojë mësimin e hershëm, zhvillojnë imagjinatën dhe stimulojnë shqisat. Kjo arrihet falë këtyre produkteve argëtuese të cilat inkurajojnë të gjitha aspektet e zhvillimit të një fëmije, duke përfshirë aftësitë motorike, aftësitë gjuhësore, zhvillimin shoqëror dhe ndërveprimin.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë zhvillojnë imagjinatën dhe stimulojnë shqisat
 • Inkurajon të gjitha aspektet e zhvillimit të një fëmije, duke përfshirë aftësitë motorike, aftësitë gjuhësore, zhvillimin shoqëror dhe ndërveprimin
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 14 x 6 x 3 cm
 • Pesha: 0.43 kg
SKU: 8854740073082 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close