, ,

Aktivitet argëtues- GEO Stacking Rocks

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një aktivitet i mrekullueshëm lojërash argëtuese dhe edukuese. Të ngjyrosura me vija në tonalitete të ndryshme të tilla si rrasa guri, terrakote, mustardë dhe rërë, këto blloqe druri të prera mund të grumbullohen në çdo mënyrë për të krijuar kulla dhe peizazhe mahnitëse. Promovon lojën skematike e cila i ndihmon fëmijët të zhvillojnë ide të reja dhe të fitojnë njohuri përmes përvojave. Në çdo skemë që do të ndërtohet, fëmijët do duhet që blloqet të ruajnë ekuilibrin dhe mos bien.

Karakteristikat:

 • Aktivitet, krijues, argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
 • Inkurajon fëmijët të zhvillojnë ide të reja dhe të fitojnë njohuri përmes përvojave
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

5,500 L

1 stok

Një aktivitet i mrekullueshëm lojërash argëtuese dhe edukuese. Të ngjyrosura me vija në tonalitete të ndryshme të tilla si rrasa guri, terrakote, mustardë dhe rërë, këto blloqe druri të prera mund të grumbullohen në çdo mënyrë për të krijuar kulla dhe peizazhe mahnitëse. Promovon lojën skematike e cila i ndihmon fëmijët të zhvillojnë ide të reja dhe të fitojnë njohuri përmes përvojave. Në çdo skemë që do të ndërtohet, fëmijët do duhet që blloqet të ruajnë ekuilibrin dhe mos bien.

Karakteristikat:

 • Aktivitet, krijues, argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
 • Inkurajon fëmijët të zhvillojnë ide të reja dhe të fitojnë njohuri përmes përvojave
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740055118 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close