, ,

Aktivitet argëtues- Palosjet Fleksanimale

Djeco
Availability:

5 stok


Një aktivitet krijues  dhe argëtues për të krijuar 4 lodra letre me motive të kafshëve të ndryshme, për fëmijët nga mosha +7 vjeç. Kaleidociklet janë ilustrime në formën e një gjashtëkëndëshi që mund të rrotullohen dhe ku shfaqen imazhe të reja dhe ato të vjetrat rishfaqen pafundësisht si iluzione optike. Fëmijët thjeshtë duhet të ndjekin udhëzimet dhe të bëhen gati për surpriza.

Përmban:

 • 4 fletë të ilustruara
 • 2 shirita gome
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Letrat ilustruese janë shumëngjyrëshe dhe me kafshë të ndryshme
 • E përshtatshme për  moshën +7 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm

1,000 L

5 stok

Një aktivitet krijues  dhe argëtues për të krijuar 4 lodra letre me motive të kafshëve të ndryshme, për fëmijët nga mosha +7 vjeç. Kaleidociklet janë ilustrime në formën e një gjashtëkëndëshi që mund të rrotullohen dhe ku shfaqen imazhe të reja dhe ato të vjetrat rishfaqen pafundësisht si iluzione optike. Fëmijët thjeshtë duhet të ndjekin udhëzimet dhe të bëhen gati për surpriza.

Përmban:

 • 4 fletë të ilustruara
 • 2 shirita gome
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Letrat ilustruese janë shumëngjyrëshe dhe me kafshë të ndryshme
 • E përshtatshme për  moshën +7 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm
Marka

Mosha

+7 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close