,

Krijo – 6 Lepurushat

Djeco
Availability:

1 stok


Një aktivitet i këndshëm dhe argëtues për fëmijë për të krijuar 6 lepurushë letre të prerë dhe letër për thurje.  Ky aktivitet krijues sa edukativ dhe argëtues. Përfshin 6 lepurushë letre, 52 shirita për thurje dhe 240 ngjitëse. Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e formave dhe njohjen e ngjyrave.

Karakteristikat:

  • Një aktivitet i këndshëm dhe argëtues për fëmijë për të krijuar 6 lepurushë letre të prerë dhe letër për thurje
  • Përfshin 6 lepurushë letre, 52 shirita për thurje dhe 240 ngjitëse
  • Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e formave dhe njohjen e ngjyrave

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31.5 x 24 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç

1,900 L

1 stok

Një aktivitet i këndshëm dhe argëtues për fëmijë për të krijuar 6 lepurushë letre të prerë dhe letër për thurje.  Ky aktivitet krijues sa edukativ dhe argëtues. Përfshin 6 lepurushë letre, 52 shirita për thurje dhe 240 ngjitëse. Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e formave dhe njohjen e ngjyrave.

Karakteristikat:

  • Një aktivitet i këndshëm dhe argëtues për fëmijë për të krijuar 6 lepurushë letre të prerë dhe letër për thurje
  • Përfshin 6 lepurushë letre, 52 shirita për thurje dhe 240 ngjitëse
  • Ky aktivitet është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, njohjen e formave dhe njohjen e ngjyrave

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31.5 x 24 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç
SKU: 3070900089389 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close