,

Aktivitet kreativ- Dress Patterns

Djeco
Availability:

2 stok


Zbuloni aktivitetin e magjishëm të dizajnit të fustaneve spirale. Një aktivitet argëtues dhe krijues për vajzat e moshës nga 7 deri në 13 vjeç të cilat do lumturohen pafund duke krijuar fustane të bukur me spirale, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese. Seti përmban 4 dizajne të ndryshme për t’u plotësuar, secila me 3 fletë sfondi, një grup me 5 stilolapsa me ngjyra, 2 mbajtëse për rrota, 5 spirale dhe një fletë dizajni.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për vajza
  • Do lumturohen pafund duke krijuar fustane të bukur me spirale, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese
  • Seti përmban 4 dizajne të ndryshme për t’u plotësuar

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 29 x 23 x 4 cm
  • Mosha: 7- 13 vjeç

2,400 L

2 stok

Zbuloni aktivitetin e magjishëm të dizajnit të fustaneve spirale. Një aktivitet argëtues dhe krijues për vajzat e moshës nga 7 deri në 13 vjeç të cilat do lumturohen pafund duke krijuar fustane të bukur me spirale, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese. Seti përmban 4 dizajne të ndryshme për t’u plotësuar, secila me 3 fletë sfondi, një grup me 5 stilolapsa me ngjyra, 2 mbajtëse për rrota, 5 spirale dhe një fletë dizajni.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për vajza
  • Do lumturohen pafund duke krijuar fustane të bukur me spirale, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese
  • Seti përmban 4 dizajne të ndryshme për t’u plotësuar

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 29 x 23 x 4 cm
  • Mosha: 7- 13 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close