,

Aktivitet kreativ- Fashion Show

Djeco
Availability:

2 stok


Zbuloni aktivitetin e magjishëm të dizajnit të veshjeve të ndryshme. Ky është momenti të krijoni atelien tuaj dhe të përgatisni koleksionin tuaj personal. Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshës nga 9 deri në 15 vjeç të cilët do lumturohen pafund duke krijuar veshje me stil, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese. Seti përmban 8 stilolapsa me furça, 2 fletë modelesh për t’u kopjuar, 2 fletë ngjitëse aksesorësh, 7 fletë veshje për t’u prerë dhe ngjyrosur dhe një udhëzues. Ky aktivitet mund të nxjerë në pah edhe dëshirën për t`iu përkushtuar modelingut.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Përshin aktivitet krijues për të përgatitur koleksion e veshjeve
 • Seti përmban gjithçka që nevojitet
 • Zhvillon imagjinatën krijuese dhe mund të nxisë dëshirë për botën e modelingut

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 23 x 23 x 4 cm
 • Mosha: 9- 15 vjeç

3,200 L

2 stok

Zbuloni aktivitetin e magjishëm të dizajnit të veshjeve të ndryshme. Ky është momenti të krijoni atelien tuaj dhe të përgatisni koleksionin tuaj personal. Një aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijët e moshës nga 9 deri në 15 vjeç të cilët do lumturohen pafund duke krijuar veshje me stil, që u lë plotësisht dorë të lirë imagjinatës krijuese. Seti përmban 8 stilolapsa me furça, 2 fletë modelesh për t’u kopjuar, 2 fletë ngjitëse aksesorësh, 7 fletë veshje për t’u prerë dhe ngjyrosur dhe një udhëzues. Ky aktivitet mund të nxjerë në pah edhe dëshirën për t`iu përkushtuar modelingut.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Përshin aktivitet krijues për të përgatitur koleksion e veshjeve
 • Seti përmban gjithçka që nevojitet
 • Zhvillon imagjinatën krijuese dhe mund të nxisë dëshirë për botën e modelingut

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 23 x 23 x 4 cm
 • Mosha: 9- 15 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close