,

Aktivitet kreativ- Sweet Set

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Me këtë set aktiviteti të ëmbël dhe  tërheqës, fëmijët mund të dekorojnë 3 ëmbëlsira artizanale, kaushin e akullore, cupcake dhe tortën. Imagjinata dhe kreativiteti do të shfrenohen sikurse dhe orët e pafundme të argëtimin. Ky set përmban gjithasht  75 ngjitëse me fletë metalike, 6 tubeta me bojë, 3 penela dhe 3 ngjitës me shkëlqim për t’i bërë këto vepra artizanale po aq unike. Një aktivitet kreativ që ndihmon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësim.

Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtues
  • Fëmijët mund ta personalizojnë sipas dëshirës 3 ëmbëlsirat artixanale
  • Lojë që nxit krijueshmërinë dhe zhvillon imagjinatën
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

4,800 L

1 stok

Me këtë set aktiviteti të ëmbël dhe  tërheqës, fëmijët mund të dekorojnë 3 ëmbëlsira artizanale, kaushin e akullore, cupcake dhe tortën. Imagjinata dhe kreativiteti do të shfrenohen sikurse dhe orët e pafundme të argëtimin. Ky set përmban gjithasht  75 ngjitëse me fletë metalike, 6 tubeta me bojë, 3 penela dhe 3 ngjitës me shkëlqim për t’i bërë këto vepra artizanale po aq unike. Një aktivitet kreativ që ndihmon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësim.

Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtues
  • Fëmijët mund ta personalizojnë sipas dëshirës 3 ëmbëlsirat artixanale
  • Lojë që nxit krijueshmërinë dhe zhvillon imagjinatën
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close