,

Aktivitet kreativ- Unicorn Bank

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Kursimi i parave është kënaqësi me këtë njëbrirësh magjik! Kompleti artizanal gjithëpërfshirës përfshin një bankë  njëbrirësh, ngjitës me shkëlqim, 6 tubetë bojë dhe një furçë. Një tapë gome në bazë do të thotë që kurrë nuk duhet të “”thyesh bankën””! Një aktivitet i përsosur për tu argëtuar dhe për të “çliruar” imagjinatës krijuese. Perfekte për festa ose ditë me shi për fëmijët e moshës +8 vjeç.

Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtues
  • Fëmijët mund ta personalizojnë sipas dëshirës njëbrirësin
  • Lojë që nxit krijueshmërinë dhe zhvillon imagjinatën
  • Përmban 6 tubetë boje me ngjyra të ndryshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

3,100 L

1 stok

Kursimi i parave është kënaqësi me këtë njëbrirësh magjik! Kompleti artizanal gjithëpërfshirës përfshin një bankë  njëbrirësh, ngjitës me shkëlqim, 6 tubetë bojë dhe një furçë. Një tapë gome në bazë do të thotë që kurrë nuk duhet të “”thyesh bankën””! Një aktivitet i përsosur për tu argëtuar dhe për të “çliruar” imagjinatës krijuese. Perfekte për festa ose ditë me shi për fëmijët e moshës +8 vjeç.

Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtues
  • Fëmijët mund ta personalizojnë sipas dëshirës njëbrirësin
  • Lojë që nxit krijueshmërinë dhe zhvillon imagjinatën
  • Përmban 6 tubetë boje me ngjyra të ndryshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close