, , , ,

Aktivitet krijues me afishe ngjitëse- Aventurat në Det

Djeco
Availability:

5 stok


Një aktivitet krijues me afishe të ripozicionueshme për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç. Gjithashtu një aktivitet krijues i përsosur për tu aplikuar gjatë pushimeve ose gjatë udhëtimeve të ndryshme. Fëmijët duhet të rritin imagjinatën dhe të vendosin afishet në dy fletë me panoramikë të botës së ujit, për të krijuar historitë me ilustrime. Këto lloj aktivitetsh ndihmojnë shumë në njohjen e botës së ujit, rritjen e krijueshmërisë dhe  imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Afishe ngjitëse të botës ujore
  • 2 fletë ilustruese për krijimin e historisë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 22 x 23 x 1 cm

1,700 L

5 stok

Një aktivitet krijues me afishe të ripozicionueshme për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç. Gjithashtu një aktivitet krijues i përsosur për tu aplikuar gjatë pushimeve ose gjatë udhëtimeve të ndryshme. Fëmijët duhet të rritin imagjinatën dhe të vendosin afishet në dy fletë me panoramikë të botës së ujit, për të krijuar historitë me ilustrime. Këto lloj aktivitetsh ndihmojnë shumë në njohjen e botës së ujit, rritjen e krijueshmërisë dhe  imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Afishe ngjitëse të botës ujore
  • 2 fletë ilustruese për krijimin e historisë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 22 x 23 x 1 cm
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close