,

Stickers- Pylli Magjik

Djeco
Availability:

5 stok


Një aktivitet krijues me stickers të ripozicionueshme për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç. Gjithashtu një aktivitet krijues i përsosur për tu aplikuar gjatë pushimeve ose gjatë udhëtimeve të ndryshme. Fëmijët duhet të rritin imagjinatën dhe të vendosin stickers në dy fletë me panoramikë në pyllin magjik, ku duhet të sjellin edhe kafshët, për të krijuar historitë me ilustrime. Këto lloj aktivitetsh ndihmojnë shumë në njohjen e botës së egër dhe emërtimet e kafshëve, rritjen e krijueshmërisë dhe  imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Stickers të botes së egër të pyllit
  • 2 fletë ilustruese për krijimin e historisë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 22 x 23 x 1 cm

1,700 L

5 stok

Një aktivitet krijues me afishe të ripozicionueshme për fëmijët e moshës nga 4 deri në 8 vjeç. Gjithashtu një aktivitet krijues i përsosur për tu aplikuar gjatë pushimeve ose gjatë udhëtimeve të ndryshme. Fëmijët duhet të rritin imagjinatën dhe të vendosin afishet në dy fletë me panoramikë në pyllin magjik, ku duhet të sjellin edhe kafshët, për të krijuar historitë me ilustrime. Këto lloj aktivitetsh ndihmojnë shumë në njohjen e botës së egër dhe emërtimet e kafshëve, rritjen e krijueshmërisë dhe  imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Afishe ngjitëse të së egër të pyllit
  • 2 fletë ilustruese për krijimin e historisë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 4 deri në 8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 22 x 23 x 1 cm
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close