, ,

Aktivitet krijues- Ndërto një Robot

Plan Toys
Availability:

1 stok


Ativitet kreativ, argëtues dhe edukuaes, Ndërto një robot. Roboti vjen me 4 koka në formë gjeometrike që shfaqin emocionet e lumturisë, trishtimit, zemërimit dhe befasisë. Gjithashtu me një sërë teksturash për të trajtuar çështjet shqisore, nga ndjesia e butë në majë të kokës së trishtuar deri te gungat e ngritura në kokën e zemëruar. Një element zëri është gjithashtu i përfshirë në kokën e befasuar, thjesht shtypni butonin në krye të kokës së saj dhe lëshohet një zhurmë kërcitëse. Ky aktivitet krijues përveç argëtimit, inkurajon të vegjlit tuaj të identifikojnë dhe praktikojnë aftësitë jetësore të komunikimit empatinë.

Karakteristikat:

 • Aktivitet, krijues, argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
 • Inkurajon fëmijët të identifikojnë dhe praktikojnë aftësitë jetësore të komunikimit empatinë
 • Roboti vjen me 4 koka në formë gjeometrike që shfaqin emocione të ndryshme
 • Këmbët  mund të vidhosen për ta bërë robotin të qëndrojë, të ulet ose të eci
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 6.6 x 12 x20 cm
 • Pesha: 0.42 kg
 • Mosha: +3 vjeç

5,500 L

1 stok

Ativitet kreativ, argëtues dhe edukuaes, Ndërto një robot. Roboti vjen me 4 koka në formë gjeometrike që shfaqin emocionet e lumturisë, trishtimit, zemërimit dhe befasisë. Gjithashtu me një sërë teksturash për të trajtuar çështjet shqisore, nga ndjesia e butë në majë të kokës së trishtuar deri te gungat e ngritura në kokën e zemëruar. Një element zëri është gjithashtu i përfshirë në kokën e befasuar, thjesht shtypni butonin në krye të kokës së saj dhe lëshohet një zhurmë kërcitëse. Ky aktivitet krijues përveç argëtimit, inkurajon të vegjlit tuaj të identifikojnë dhe praktikojnë aftësitë jetësore të komunikimit empatinë.

Karakteristikat:

 • Aktivitet, krijues, argëtues dhe edukues
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
 • Inkurajon fëmijët të identifikojnë dhe praktikojnë aftësitë jetësore të komunikimit empatinë
 • Roboti vjen me 4 koka në formë gjeometrike që shfaqin emocione të ndryshme
 • Këmbët  mund të vidhosen për ta bërë robotin të qëndrojë, të ulet ose të eci
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 6.6 x 12 x20 cm
 • Pesha: 0.42 kg
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740053992-1 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close