, ,

Aktivitet Krijues- Pema e Familjes Time

Djeco
Availability:

6 stok


Pema e Familjes Time është një aktivitet krijues për fëmijët e moshës nga +4 vjeç, me një pemë të bukur të familjes duke përdorur shumë afishe ngjitëse dhe të ripozicionueshme. Një aktivitet edhe argëtues që mund të kryhet si një familje dhe që ndihmon fëmijët për të kuptuar lidhjen familjare. Mbi 70 ngjitëse dhe afishe dekoruese janë pjesë e setit të koleksionit “Do it yourself” nga Djeco. Pema mund të vendoset në çdo pjesë të shtëpisë ose në dhomën e fëmijëve si një dekorues i bukur.

Seti përmban:

 • 1 pemë prej kartoni
 • 2 fletë me afishe ngjitëse të ripozicionueshme
 • 1 fletë me etiketa shumëngjyrëshe letre
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • Mund dhe këshillohet të kryhet si familje
 • Ndihmon fëmijët për të kuptuar lidhjen familjare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 20 x 26 x 4.5 cm
 • Përmasat e pemës: 36 x 31 x 6 cm
 • Mosha: +4 vjeç

2,200 L

6 stok

Pema e Familjes Time është një aktivitet krijues për fëmijët e moshës nga +4 vjeç, me një pemë të bukur të familjes duke përdorur shumë afishe ngjitëse dhe të ripozicionueshme. Një aktivitet edhe argëtues që mund të kryhet si një familje dhe që ndihmon fëmijët për të kuptuar lidhjen familjare. Mbi 70 ngjitëse dhe afishe dekoruese janë pjesë e setit të koleksionit “Do it yourself” nga Djeco. Pema mund të vendoset në çdo pjesë të shtëpisë ose në dhomën e fëmijëve si një dekorues i bukur.

Seti përmban:

 • 1 pemë prej kartoni
 • 2 fletë me afishe ngjitëse të ripozicionueshme
 • 1 fletë me etiketa shumëngjyrëshe letre
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • Mund dhe këshillohet të kryhet si familje
 • Ndihmon fëmijët për të kuptuar lidhjen familjare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 20 x 26 x 4.5 cm
 • Përmasat e pemës: 36 x 31 x 6 cm
 • Mosha: +4 vjeç

 

Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close